Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Salutare!
Marlena, cum a fost la petrecere?
Raluca, sanatate si refacere usoara! E bine daca bilantul anului a iesit pe pozitiv.
Anto, il pupam pe Victor cel mortal. Daca ziceai, iti dadeam cind ai fost la mine - deci te astept cu lista data viitoare.
Ruxandra, deci ai avut un accident in cimpul munci ... de mama. Sper sa-ti treaca repede.
Kristina, multumesc, si felicitari!
Copilului i-au aparut mucii azi - nu stiu cum si-ar intari Miruna sistemul imunitar fara ajutorul gratuit al colegilor de gradinita.
Anca75 spune:
am citit un subiect despre carti de psihologia copilului
Si sunt o gramada...
Voi ce aveti in format electronic?
eu am gasit 3
- DoltoCind_apare_copilul
- intelege copilul (http://www.viatasisanatate.ro/Graphics/Mostra/intelegecopilul.pdf)
- totul_se_intampla_inainte_de_6_ani
daca mai aveti si altele, vreau si eu........
Mamica de Adeluta
kristinutza spune:
kit ca vorbesc singura, dar vreau sa va intreb:
cine spunea ca in pipera exista un loc de joaca pt copii de varsta alor nostri? unde e mai exact, are program, pot sa merg cu radu?
daca aberez din cauza a ce-oi fi vsat eu as-noapte, aveti ingaduinta! sunt muuult prea obosita si-mi vin idei multe si proaste.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Kristinutza, eu ziceam ca la mobexpert pipera e un loc de joaca. Vrei sa mergi acolo?
Acum suntem toti betegi, adica a reusit si sotu' sa-si rupa mijlocul, facand o miscare gresita cu matei in brate. Saracul copil se uita la noi, eu nu ma misc, ta'su nu, e derutat de tot.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
si mi-am mai "amintit" ca sunt patinoare deschise si noaptea in cismigiu, herastrau, la unirii. voi stiti ceva? ati fost? e gheata buna? e aglomeratie?
iar am impresia ca aberez, ma duc la culcare, ca nu se mai poate! eu cred ca scriu in somn acum .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
Da ce corect scrii tu in somn,Kristinutzo!Felicitari!(pt. examene,nu pt scrierea somnambula).
Raluca Cuca,ce de multe ori am tot vrut s-o intrb pe Jadi despre tine.Ma bucur ca ai scapat cu bine de operatie.Hai mai des decat trimestrial.
Anto,curaj!O sa treaca si crizele astea.Si eu faceam destul de des in primele luni.
Ioana,nu ne-ai mai zis de relatia Miruna-bradul de Craciun.Evolueaza pozitiv?
Ruxi,a sosit momentul sa va ingrijeasca Mateiu pe voi.Razbuna-te si nu-l lasa sa doarma la noapte.
Dupa-masa si seara minunate va doresc.Io ma duc sa trag un somnic cat doarme pruncu.
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Dupa ce am facut 1 ora sa iesim din Bucuresti, am ajuns si noi acasa la Braila dupa 2 ore juma, am mancat si nu prea ca desi mi-e foame nu am pofta de mancare, am gadilat calulculatorul mamei2, adica am insatalat YM si MSN si acum as vrea sa merg la culcare.
Deci 10 din 144 eu zic sa se mai faca 4 in plus ca sa iesim cu un procent de 10%. rezonabil as zice.
Cuco, ma bucur ca dai semne de viata ca uite daca ma intreba Diana nu stiam ce sa ii raspund ! O sa vezi ca nu ai ce sa astepti, rezultatul e bun !
Kristinutza, felicitari desi nu stiu ce examen ai avut .
Mama ce chef de dulceata mi-ati facut si ca sa va fac in ciuda, eu taman am savurat o placinta de bostan! Nu ca ma omor dupa ea, dar poate reusesc sa va inciudez.
Fimiu are la treaba cu scarile, cred ca o cocoseaza pe masamare, sus jos Piticot, da alta data sa nu isi faca casa pe 2 nivele!
Hai ca cand zic ca ma duc sa ma culc dar mi-e asa de sete dupa zeama de muraturi!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Tonnia spune:
Ioana, de nuci verzi zici? Mamaaa...Tu cum te simti, ca nu zici niciodata nimic despre asta?
Inaaa, o sa fie bine si aici, ai sa vezi!
ralucaC, ce bine ca ai scapat de operatie pana in sarbatori, tin pumnii dar cred ca e totul OK!
Kristinutza, cica tocmai s-a deschis un patinoar in parcul Kiselef cu 2 "s"?), misto de tot, si-au mai facut ceva pe acolo, niste terase, treburi din astea.
Noi am fost astazi sa-i luam lui Dinu ghete, i-au ramas mici cele pe care le-am luat la inceputul lui nov desi erau cu un nr mai mari. I-am luat de la Chicco pana la urma, era cam gol peste tot la capitolul asta, i-am mai luat o trusa de scule, cu bormasina care cred ca merge ca are un buton dar n-am studiat atent. Se goleau rafturile in fata mea, n-ati pomenit asa ceva, nu prea aveai ce sa alegi.
LiaMia spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
LiaMia, mi se pare mie sau pe mine m-ai sarit din lista de "reloaded"?
Nu de alta, dar la cat sufar macar atata mangaiere sa am si eu.
Edit ca am citit din urma si am vazut ca nu numai tu m-ai uitat ci si alte zane, nu dau nume. Pai o iau ca pe un semn bun, inseamna ca nu v-am "marcat" cu tanguielile si lamentarile mele, dar voi persevera.
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
anto . gata, am completat listuta din mesajul anterior . n-a fost cu intentie: citesc mult si uit repede cu tine sunt 10 mamici reloaded
LiaMia si Florin
LiaMia spune:
quote:
Originally posted by Anca75
am citit un subiect despre carti de psihologia copilului
Si sunt o gramada...
Voi ce aveti in format electronic?
eu am gasit 3
- DoltoCind_apare_copilul
- intelege copilul (http://www.viatasisanatate.ro/Graphics/Mostra/intelegecopilul.pdf)
- totul_se_intampla_inainte_de_6_ani
daca mai aveti si altele, vreau si eu........
Mamica de Adeluta
eu o am doar pe ultima. daca mai fac rost te-am trecut pe listuta si-ti trimit
LiaMia si Florin