Raceli foarte dese de la gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

noi mergem la gradi de o luna jumate (are 3 ani)si este deja la a doua gripa, cu febra mare(asta noapte avea aproape 40,care pe mine pur si simplu ma scoate din minti), tuse, muci... si a mai facut si o alergie ieri cu blande, ca cele facute de tantari si am mers din nou la dr. sa ne schimbe medicatia...
astazi, la a doua doza de antibiotic, face febra, ii dau nurofen sau calpol si supozitor si otet in sosete...si ii trece febra, iar dupa 2 ore iarasi face.
probabil ca are un microb puternic si mai dureaza pana isi face efectul antibioticul
si mai avem si serbare luni. sper sa ne facem bine pana atunci...
sanatate multa la puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

adina, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat util.
tot ce putem face este sa ne incurajam si sa ne rugam ca totul o sa fie bine pana la urma.
si eu vreau sa cred ca aceste raceli repetate poate il ajuta la un moment dat sa-si creeze o imunitate, insa cateodata ma indoiesc de lucrul acesta(mai ales atunci cand ajungem la antibiotic)...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna

Si eu ma inscriu in club.
Si fetita mea de 2 ani si 7 luni merge la gradi cu program prelungit din septembrie si de atunci o tinem lunga.....acum si noi am culminat cu PNEUMONIE INTERSTIALA CU SPASM BRONSIC.
Si noua ne-a recomandat medicul pediatru sa o tinem acasa toata iarna ca este f. slabita si trebuie sa o ferim de raceli o periaoda.
Noi nu permitem sa o tinem toata iarna acasa pt ca nu avem cu cine...plus ca ar fi in dezavantajul ei...se rupe leg cu gradinita. Asa ca o mai tinem si luna ianuarie si gata.
Si asa mi-e groaza ca o vom lua de la capat cu virozele.
Chiar numai stiu ce sa mai fac si ce sa-i mai dau.

Sefu meu a ajuns sa-mi reproseze ca se " imbolnaveste cam des copilul dvs...."

Sunt obosita si stresata...stau seara pana tarziu sa recuperez la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Si la noi cea mare (3 ani si 10 luni) e mai tot timpul bolnava din septembrie (3 viroze + otita). Acum are amigdalita pultacee, febra peste 39, drept care ia antibiotic a 2-a oara in decurs de 4 luni.

In plus, cam pe toate le ia si cea mica (1 an), asa ca la noi in casa avem tabel cu care ce medicamente ia, la ce ore, ce mascuta pune si cu ce, cand e aspirata...

Personal nu cunosc pe cineva care sa nu fi patit la fel in primul an de gradi, asa ca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Cand ma duc sa o iau de la gradi tusesc care mai de care pe mai multe voci.

PS Tocmai am constatat ca si cea mica are aproape 39, asa ca parca vad al 2-lea antibiotic in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Julia are 1 an si 4 luni si mege la cresa de 4 luni, s-a imbolnavit pina acum de vreo 4 ori (raceli cu febra) care au trecut fara antibiotic. Eu ma gindeam ca s-a imbolnavit des dar din ce spuneti voi aici imi dau seama ca nici vorba. Eu nu cred in imunostimulatoare, cred mai degraba ca e vorba de felul fiecaruia. Eu am fost foarte sanatoasa de mica, pe cind sotul meu a fost un bolnavicios, cu n pneumonii.

In rest..., in toate gradinitele colcaie de virusi, si eu cind am lasat-o pe Julia azi (era mai tirziu si nu se asteptau sa vina parinti), erau toti copiii cu mucii curgind in gura, deci raciti toti Dupa cite am inteles, virusii se iau si inainte de a erupe boala, deci nu trebuie ca copilul sa aiba febra neaparat ca sa fie contagios.
Sper sa treaca iarna cit mai repede si cit mai putine raceli la copii!

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ne inscriem si noi in club. Din septembrie cand a inceput gradinita a fost o saptamana la gradinita, 2 acasa. Ba cu viroza digestiva, ba cu laringita si ajuns la spital ca se sufoca, ba saptamana trecuta cu amigdalita cu 3 zile de febra 40C care nu vroia sa scada nici cum. E prima oara cand a facut asa ceva. Pana a intrat la gradinita a fost foarte sanatoasa, dar acum face de toate.

Pe toti care i-am intrebat (medici, mamici cu experienta...) mi-au spus ca dureaza cam un an. Asa ca m-am resemnat. Imunobaby i l-am cumparat de vreo luna si nu am apucat sa i-l dau pentru ca nu am prins-o intr-o perioada fara medicamente, iar prea multe la un loc nu se pot da. Alfel vitamina C, fructe, odihna... si o binemeritata vacanta de Craciun!

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput