Cea mai trista veste-a lumii...
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Dumnezeu sa o aiba in paza si voua sa va dea curaj pe mai departe.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
emaaimee spune:
Irinel,sincere condoleante
.te admir pt puterea de care dai dovada.Maria,ingeras mic, ma bucur ca nu mai suferi.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
rulian spune:
Fiti puternici pentru ingerasul de sus. Sigur va vrea sanatosi si fericiti ca sa poata trai in continuare in sufletele voastre si sa fie iubita chiar daca ea e acolo sus. Fiti tari pentru ea chiar si acum.
angelica_g spune:
Irinel, esti minunata!!! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut, pe tine, taria ta, familia ta, drama ei, si speranta ca intr-o zi vom cunoaste vesnicia in toata splendoarea fericirii si iubirii acesteia!
Numai bine!!!
P.S. Iti sunt recunoscatoare pt randurile scrise ...
inaioana spune:
Irinel, ma inclin din nou in fata ta si iti spun ca te admir enorm de mult. Pe tine si familia ta frumoasa!

Mariucai, cea care a fost, ii dau un pupic dulce si ii multumesc pentru o lectie de viata nepretuita. 

Sunt sigura ca e fericita acolo unde este si voua va doresc din suflet sa va gasiti sensul si fericirea pentru ca sunteti o familie minunata si o meritati din plin.
Cu multa dragoste
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
roxanal spune:
cine n-a trecut prin asta, nu intelege, insa cu siguranta este foarte trist pentru noi, ptr ca asa cum spune si Irinel, suntem egoisti, in felul nostru, pamantesc, si ne dorim sa fim mereu impreuna...eu personal, nu inteleg aceste planuri ale lui Dumnezeu, insa ma inclin in fata lor, asa a vrut El, asa a facut...insa ptr Irina si George, taria voastra este uimitoare si ne da noua lectii importante...suntem alaturi de voi, chiar daca nu ne vedeti sai nu ne cunoasteti, noi va cunoastem si ne rugam pentru voi.
Mariuca(si pe fetita mea cea mare o cheama Maria), ingeras drag, fie sa stralucesti pe cerul parintilor tai
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Irinel spune:
Dragii mei, am intrat sa va multumesc la toti pentru gandurile frumoase si mesajele voastre. Noi am fost la mare 1 saptamana, incercam sa ne linistim si sa o mergem usor inainte. NU e usor dar ne vom reveni. Maria este si va fi in gandurile noastre mereu, n-o vom uita.
Mamicilor care au trecut prin aceeasi durere le multumesc pentru gandurile lor si le doresc pace in suflete si multa incredere in Dumnezeu, nimic nu este intamplator, chiar daca ne greu sa intelegem sau sa acceptam.
Rog moderatorii sa inchida subiectul. Papadie multumesc pentru deschiderea lui si pentru sustinere.
Sa va dea Dumnezeu un an nou bun, cu sanatate si liniste.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria (20 Aprilie-14 Decembrie 2006)