Cea mai trista veste-a lumii...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Draga Irinel miau dat lacrimile cand am citit, sunt cu voi si voi fi tot timpul. ma voi ruga la ingerasul meu sa o pazeasca acolo sus.

Draga Irinusha suferinta ta este si a mea!

Draga ingerasul meu ai grija de Mariuca!!!

Odihneasca se in Pace

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sa te odihnesti in pace ingeras mic. Noi vom spune o rugaciune pentru sufletelul tau curat!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

DUmnezeu s-o odihneasca, iar pe voi sa va aibe in paza. Nu pot compara cu nimic o durere de felul asta

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sunt sigura ca acum e fericita printre ingeri si, desi imi dau seama ca pentru ea a fost mai bine asa, pentru ca i-a curmat suferinta pamanteasca, nu ma pot abtine din plans.

Iar parintilor ei sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca peste asta atat cat se poate de bine!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sa-i fie tarana usoara, ne rugam in continuare pentru sufletul ei pur.
Irinel, te admir, esti o mamica puternica, DD te intareste pentru ca asa a fost mai bine pt puiul tau!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Ii placeau plimbarile lungi, bratele inalte ale lui tati, zbenguiala neobosita a fratelui si pupicurile parintilor si ale papusilor ei. Era in stare sa se opreasca din plans cand o pupam marunt-marunt pe obrajor si imi varam obrazul in obrazul ei.
Va imbratisez pe toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Irina, m-a apucat plansul.
Esti o mamica extraordinara, de fiecare data cand citeam mesajele tale atat de frumos scrise, nu puteam sa-mi spun decat "ce persoana frumoasa!". Iti doresc inca o data multa putere sa treceti peste necazul asta. Danut sa va insenineze zilele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy07 spune:

Sincere condoleante.

Am ramas fara cuvinte !!!

Este o poveste foarte trista , sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta tragedie si sa aveti puterea sa mergeti inainte pentru Danut care are mare nevoie de voi.

Ingerii sa o aiba in paza !!!

[url=http://vsdi.net/count][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel draga, multumim ca ne-ai impartasit gandurile tale si ma rog la Dumnezeu sa puteti trece peste suferinta si sa mergeti mai departe! Sigur ca ai facut bine postand acele randuri spuse din inima, pentru ca si noi mereu ne gandeam la Mariuca, ce-o mai face! I-ti spun sincer ca eu in optimismul meu nebun am tot sperat la o minune, am sperat ca o sa se opereze si o sa se faca bine, dar se pare ca a fost mult mai grav. Nu a-ti fost deloc egoisti, a-ti vrut pur si simplu ca ea sa traiasca, dar poate ca asa cum bine ai spus tu : Dumnezeu avea alte planuri pentru ea si fiind un copil f. bun si zambitor l-a vrut acolo sus langa El. Te admir din toata inima pentru taria de caracter si va urez multa sanatate intregii familii si putere de a depasi acest soc! Maria va fi ingerasul iubit de o mare de oameni si desi a trait doar sase luni, a iubit-o multa lume si ne-o vom aminti mereu!!pentru Mariuca noastra.
......cu prietenie si multa dragoste Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, esti o persoana desosebita. Mariuca ti-ar fi semanat, cu siguranta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si voua, dragi parinti, sa va umple golul din suflet.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Nu stiu ce sa spun, e atat de trist, de dureros sa iti piezi minunea de copilas, Dumnezeu a vrut-o acolo sus, dar iubirea nemasurata pentru ea a ramas sa va aline suferinta, in fiecare seara ma rog Celui De Sus pentru toti copilasii din lume!
Condoleante!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput