Hidratare piele ....fara creme
Raspunsuri - Pagina 2
locca spune:
Si noi tot cu gama avene ne intretinem, trixera si chiar apa de la ei. Cand era mai mic o dr. mi-a recomandat, pe langa bai cu tarate, si bai in ceai de galbenele.
Aici in romania se mai recomanda si crema atoderm de la bioderma, care parca e mai lichida decat trixera.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
AC spune:
Wow... multam mult.
Cu Atoderm am incercat... nu mere si nici cu Trixera.. parca orice chestie chimica o irita si mai rau... nu imediat. Are o zi moale pielea si la primul transpirat se face rana.... si zau ca nu zbier pe ea in general... dar cu transpiratul am ajuns la limita.... nu sari, nu alerga...si evident ca nu ma asculta
O sa-ncerc pe rand. DanaA imi poti da exact numele cu pliculetul ca-mi pun socrii sa-mi trimita... Sau daca nu cum gasesc tarate in Franta??? Ideii?
Multam de site mylene.
Mik multam... osa-ncercam sa vedem atunci la La R P daca au programe de cupchii.
Ceai de galbenele o sa rog pe cineva sa-mi aduca ca aici slabe sperante....
clau2toma spune:
AC ,da-mi te rog un PM ca eu nu stiu de ce nu pot sa-ti dau ,ca sa-ti trimit ceva ca poate se gasete si acolo si poate asa o poti ajuta pe fetita ta.
AC spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
AC ,da-mi te rog un PM ca eu nu stiu de ce nu pot sa-ti dau ,ca sa-ti trimit ceva ca poate se gasete si acolo si poate asa o poti ajuta pe fetita ta.
In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2
pai nu poci ca ai PM-ul blocat sau dezactivat insa da pe ym dupa mine a_dragut
Andrada spune:
ca si dana tot aveeno ti-as fi recomandat si eu:
http://www.drugstore.com/qxp16475_334918_sespider/aveeno/soothing_bath_treatment_single_use_packets.htm
eu folosesc pentru Marcu si crema Aveeno,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ML spune:
Poate iti ajuta si articolul de mai jos (l-am trecut in special pt. baia cu ovaz (oatmeal) - asta in cazul in care nu gasesti tarate... Aveeno parca tot pe baza de ovaz este, nu-i asa?). In plus se atrage atentia asupra detergentului folosit (eu pun de fiecare data in masina, la clatit, otet):
http://store.motherearthnurserydesigns.com/blog/?p=91
"Ce verde era valea mea!" (poze)
iubibubi spune:
Andreea, si noi avem probleme cu pielicica (dermatita atopica). singurul lucru care functioneaza in cazul nostru este crema Aveeno Baby (contine oatmeal). faceam si noi baita in tarate (oatmeal) cand eram mai mici, dar n-am observat vreo imbunatatire (sau probabil a functionat si pielea nu s-a uscat si mai tare, nu stiu).
mariussimiuc spune:
Uleiul de baie Oilatum,de la farmacie,face minuni in cazul nostru.
Miha
AC spune:
Mey am cumparat doua creme tot nu ma lamurii cu taratele frantuzesti asa ca cerui transatlatic "oatmeal".. Si mama ma baga in ceata... tarate de griu au si alte tarate?
Cu uleiul nu tine... orice ulei.. parca-i impiedica pielea sa respire.. zau cand transpira desi piel;ea nu i-o las uleioasa... doau zile apoi face broboane...si cand sterg broboanele apar puncte rosii...
mariussimiuc spune:
Andreea,asa pateste si Robert daca-l dau cu ulei.Dar uleiul asta cate-ti spun,nu stiu ce fel de ulei e ca nu lasa pielea unsuroasa,de fapt nici nu are aspect de ulei. Se pune in apa de baie si nu e nevoie nici de sapun,curata foarte bine.
Miha