Ingrediente naturale 100% pt cosmetice. Intrebari.

Ingrediente naturale 100% pt cosmetice. Intrebari. | Autor: grigA

Link direct la acest mesaj

Buna seara. Am o curiozitate: ce parere aveti despre produsele naturale de ingrijire? Ma refer in special la ingrediente, nu la cremele care contin asa ceva. Ati folosit vreodata unt de shea pur de exemplu, sau unt de cocos sau ulei de migdale, etc, in stare pura? sa va faceti acasa retete de masti sau eu stiu...La noi nu am vazut de vanzare astfel de produse. Stiti daca s-ar gasi de cumparat aici sau aveti prietene/cunostinte care folosesc asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mai degraba gasesti uleiuri esentiale la mazinele naturiste decat tipurile de unt de care spui.

Recomandarea mea e ca inainte de a folosi un produs pur sa cauti pe net daca e potrivit pentru piele. Anumite produse(si ma refer in special la uleiuri) sunt prea puternice si nu sunt recomandate.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Fiind in stare pura sint si foarte alergogene multe dintre ele. Mare atentie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Bun subiectul!Eu de ex: am in ghiveci pe balcon un Aloe mare,si tai din el cate o bucatica si ma ung cu "gelul" din ea pe toata suprafata fetei..m-i l-a curatat super!

Mergi la inceput

Am avut o colega de facultate care se dadea pe parul ud cu seva de la aloe. Si avea un paaaar..... mama-mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Sigur ca ma interesez inainte sa dau cu ceva pe fata. Stiu ac se gasesc unele chestii la plafar, dar nu tot ce ma gandeam eu...tot, de ce nu tot? cum e in alte locuri:) Banuiam ca sunt alergogene...Probabil ca ar trebui sa scrie pe ele ceva kegat de chestia asta.Eram curioasa daca mai stie lumea ceva despre ele in general. Probabil ca nu totusi, ca vad ca au raspuns putini.Multumesc.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Adica mie mi-ar fi placut sa existe astea, ca sa pot sa imi fac eus ignura acasa unele retete. Asa cum ziceati mai sus, o planta aloe pe geam pe care o cresteti..sa nu o mai cresc eu (ca si asa imi merge cam rau cu plantele in casa, trebuie sa recunosc, nu ma pricep) si sa cumpar seva aceea direct! si alte lucruri asemanatoare, asa ceva ziceam.Si daca s-ar putea, sa nu mai cumpar cremele din magasine, chimice precis. Ar fi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Cremele Gerocossen sint naturale pe baza de miere,ulei de masline,aloe vera.Daca vrei produse naturale, sa incerci pe la magazinele naturiste,am vazut multe produse naturale 100%.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Nu pot fi naturale 100% cosmeticele din comert. Ar trebui tinute numai la frigider, pentru ca fara conservanti s-ar strica in citeva ore-zile. Deci si seva aia pe care o vrei tu, tot cu ceva conservanti in ea ar putea fi comercializata, nu pura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Uleiurile nu se strica atit de repede incit sa trebuiasca sa le tii la frigider,nici mierea nu trebuie tinuta in frigider.Depinde...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Mierea este singurul aliment neperisabil (e drept ca nu stiu prea multe despre non-alimente). Dar uleiurile rincezesc daca sint mai vechi si mai ales daca au luat contact cu aerul. Iar celelalte produse care nu sint uleiuri se cam strica repede. Daca mai contin si ceva zaharuri si fermenteaza alcoolic, s-au duuuus si inca rapid.

Mergi la inceput