** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 8

business spune:
Oana,eu am programare la Hergheliu,la Sanador pe 17 ianuarie.
Mi-au spus ca echo morfologica 3D+Doppler ma va costa 360 ron.
Ana,mami de:Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si bb3 18+

DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
Va multzumesc mult pt sfaturi . Sunteti extraordinare!!
Noi suntem mai binisor, ne luptam inca cu raceala. Totusi dr de fam mi-a prescris si penciliva V. Ea pleaca in concediu si daca nu imi trece infectia de la gat sa am rezerva.
Parca tare as vrea sa nu fie nevoie. Cand alaptam acu 2 ani la 10 zile de la nastere am luat augumentin, ma rog facusem 41, si apoi tot de Craciun alta infectie tratata cu PenV.
Am inceput de ieri un mesaj dar am revenit ca numai stiu despre ce vorbitzi. Io incerc sa ma abtin sa povestesc despre nastere in spitalul Giulesti. Pt mine a fost o experientza ciudata, mi- lasat un gust amar si mi-am dat seama ca ccc chiar daca ai o floare, dr meu ginecolog, nu faci mare lucru. Cel mai mult ma gandesc acu ca am un copil sanatos Oricum daca inainte de nastere timida scria pe fruntea mea acu nu mai cunosc acest cuvant.
Nicoll, referitor la intrebarea ta, pot sa iti spun ca sunt multumita de dr de aici. Sper sa ma tina si dupa nastere starea asta. Adika sa imi urmareasca sarcina cum trebuie, ca oricum nu o sa ma asiste la nastere. Bineinteles ca sunt niste minusuri dar nu au legatura cu profesionalismul lui. La tine cum e?
Iri, tu ai facut vreo boala din cele ROR si varicela? Daca le-ai facut nu tre sa iti mai faci probleme pt ca ai anticorpi. Si io am stat cu frica in san pt ca imi merge copilul la cresa din 1 septembrie. Stiu ca in prima parte a sarcinii e mai mare pericolul.
Mica incearca taratze de grau lasata cam 12 ore la inmuiat sau ulei de ricin, asta e scarbos, sau miere cu lapte sau prune uscate. La mine ultimile erau ceva mai eficiente dar totusi nu m-au salvat prea mult la constipatia de dupa nastere. Tre sa cauti ce ti se potriveste tie mai bine. Plecati la americani? in ce zona? Tocmai vad la TV ca se anunta Hurricane in NY.
Arcadia, am o fosta colega care acu 2 ani a fost depistata cu toxo. A facut tratament si copilul e perfect. Celorlalte caracteristici date de tine nu le cunosc semnificatia. Stiu ca imediat dupa nastere i-au luat singe micutzei si rezultatele au iesit negative ,la Institutul Cantacuzino, cel de langa fac. de medicina Veterinara, de pe Splai. Nu a facut Amnio.
Acu plec ca suntem in pregatirile de Craciun, printre carnati si pregatiri de petreceri pt Mos Craciun

Vali5 spune:
Hello! Hello!
Credeati ca scapati de mine asa usor?
Acum am terminat de facut mancare si am intrat sa vad ce ati mai scris de ieri. Si am de recuperat, nu gluma! Intru acum sa citesc.
Pupici!
Valentina 19+
Poze

Vali5 spune:
Multumesc, fetelor, pentru urarile de concediu! Am avut mare noroc anul asta: firma se inchide in perioada 22 dec - 8 ian, si eu mai aveam 10 zile de concediu de odihna, asa ca stau acasa o luna . Bineinteles, ca va voi fi prezenta la apel, ca doar de asta mi-a pus sotul net acasa.
Ginuta, te asteptam sa revii cat mai curand in odisee!
Paflo, vreau si eu modelul de cerere si legislatia, te rog! Adresa este gaman_valentina5@yahoo.com Merci! Bine ca ai scapat cu termopanele! Cum merge curatenia?
irinuca, cum te mai simti? Si nu te mai simti vinovata ca te tot plangi. O sa treaca toate si cand o sa-ti tii puiul in brate o sa uiti de aceste zile!
mica, tu cum te mai simti? Te mai supara infectia urinara?
Nu ma mai invidia ca mai ai doar 2 zile de lucru si dupa aia te asteapta un concediu super!
cristalina, felicitari pentru cele 20 de saptamani (si eu implinesc maine tot 20 ). Sper sa ai parte in continuare de o sarcina asa cum iti doresti!
chiquitita, te mai doare burtica? Ce a zis doctorul?
eimotto, ai mai avut sangerari? E totul ok?
Liviana, pana la urma cum sunt rezultatele la TT? Sunt bune? (ca eu nu ma pricep)
Alyna24, ai grija cu nepotelul tau nazdravan sa nu te mai loveasca.
arcadia, imi pare rau pentru rezultatul la toxo! Poate va fi totul in regula cu bebe!
tamara, mie nu mi se umfla mainile si picioarele. Am auzit ca simptomul asta e destul de des intalnit in sarcina. Spune-i si dr tau despre asta.
Burticute, daca va intalniti in Bucuresti sa faceti poze!
Pfiu! Am reusit sa citesc tot si am recuperat. Desi m-am intins pe jumatate de pagina. Sorry!
Va las acum, cred ca o sa impodobim bradul in seara asta, abia astept!
Valentina 19+
Poze

petit_ange spune:
Paflo,
poti sa-mi trimiti te rog mailul pe adresa asta:
bebeiunie@yahoo.fr
am facut-o special pt a stoca toate info despre bebelusi...
Merci.12+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

mica0307 spune:
Didialex sunt constipata cam de la inceputul sarcinii, cateodata parca pocneste burta si cateodata saunt mai bine. O sa plecam de sarbatori la sora mea in America si o sa stam in Chicago, Indianapolis si Santa Monica California. Am zis ca meritam si noi concediu asta ca nu am avut anul asta deloc si mai ales ca cine stie cand o sa mai putem pleca .
Vali cum a iesit bradul? Sa ne arati poze. Am facut si eu unul mic artificial, insa l-am facut de acum 2-3 saptamani spre disperarea sotului
. Ma simt mult mai bine cu infectia urinara, de fapt nu mai am nici o problemna da tre sa iau antibioticele 5 zile. Si m-am cam constipat, am un burtoi
.
Va pupici pe toate,
Mica 18+
Poze

DidiAlex spune:
Da, Mica, cunosc sentimentu constipatiei. La prima sarcina a aparut inaintea altor simptome si a disparut si la ceva timp dupa ce am nascut. Totusi o veste buna pot sa iti dau. Acu la bb2 nu exista nici idee de constipatie
Concediu placut pe taram american. Si chiar daca ai bb nu o sa fii la arest. Sa ai grija sa il faceti plimbaret!!!!
Vali5, esti tare cu netu de acasa. Ce mai, o adevarata maladie e forumul asta.

miniuta spune:
buna, burticutelor.
nu am mai reusit sa scriu nimic toata saptamana, si azi a trebuit sa citesc aproape doua capitole. ceea ce inseamna ca am uitat aproape tot ce ati intrebat...asa ca imi cer scuze.
eu am reinceput munca de luni si e cam obositor. ideea e ca am insomnii, ma trezesc noaptea intre unu si trei si nu mai pot dormi. am baut lapte cu miere, am numarat oi...geaba...in general nu mai adorm decat pe la cinci, cand deja trebuie sa ma trezesc ca sa merg la servici. scarbos!!! m-am gandit ca ma mai duc pana la mijlocul lui ianuarie si apoi o sa incep sa jonglez cu concediul medical.
in afara de faptul ca sunt obosita de la atata plimbare pe la locul de munca si de nedormitul noaptea, de doua saptamani umblu impreuna cu al meu sot sa cautam mobila, electrocasnice si altele din gama, pentru ca prin ianuarie o sa ne mutam. stiu ca s-au plan fetele ca stau cu socrii, parintii si asa mai departe. eu sunt de patru ani in germania si de la bun inceput am stat si cu socrela si cei doi motani ai ei intr-un apartament de trei camere. desi e tare de treaba si ne intelegem bine, in tot acest timp subiectul mutat a fost principalul motiv de cearta si de frustrari la noi. e imposibil sa nu se ajunga la maraieli cand stai cu altcineva. in fine, ideea e ca socrela se va muta in curand (chestie de cateva saptamai) in apartamentul vecin care abia s-a eliberat, si noi ramanem singuri aici, si vrem sa renovam tot. asa ca alergam ca nebunii si eu abia astept craciunul sa stau vreo trei zile sa ma odihnesc (macar de-as putea dormi).
in rest sarcina e ok (cred si sper din toata inima). eu merg la control o data la patru saptamani, si joi am urmatoarea programare...abia astept sa il vad pe fasolica...mi se pare ca de vreo trei zile ca il simt usor, dar nu sunt foarte sigura si oricum, abia am intrat in saptamana a 16-a de ieri, asa ca e si f devreme (din tot ce am citit eu).
sa va mai spun ca abia astept sa fac bradul saptamana viitoare? si sa stau cateva zile acasa cu al meu sot? pentru mine perioada asta e f faina, intai craciunul, apoi pe 28 avem patru ani de la casatorie, si acum si bebeul...ma rog sa ramana toate asa roz si dulci.
bag de seama ca ma aberez de una singura, ca nu raspund temerilor nimanui, dar am zis ca daca nu mai scriu chiar deloc, chiar o sa ma uitati complet. sper ca dupa nebunia cu mutatul (care o sa dureze probabil pana prin februarie) sa fiu mult mai libera si deci mai activa pe forum. pana atunci va citesc si scriu si eu cand pot.
o saptamana buna va doresc, fara probleme, raceli, dureri de cap si stress de ajun de craciun.
just free your mind, and the rest will follow

ckristina spune:
mica0307 si eu am aceeasi pb cu constipatia.am intrebat si eu dr si mi s a zis doar supozitoare cu glicerina sau... clisma.eu mai mananc fructe pe stomacul gol si uneori e ok. altfel supozitoare.
cristina 15+