Mi-am cumparat niste bulgi de la ZARA si acasa am constatat ca au o eticheta pe care scrie ca iese culoarea din ei,abia dupa primele spalari o sa se stabilizeze.
Si iese bineee,is albastra pe miini de la ei...Nu vreau sa ma gindesc cum o sa-mi arate bluzele,halatele.
Are cineva experienta cu denim din asta?Merita sa astept si sa sper ca dupa 2 spalari e ok...sau sa-i duc inapoi?!
Problema e ca-mi plac mult,imi gasesc greu alta pereche sa-mi vina asa bine.
Multumesc pt orice idee!
Alina
Daca te anunta deja pe eticheta,inseamna ce e ok..asa o fii..totusi incearca si spala-i cu un dero automat color....si ce daca se mai deschid la culoare?mai ales ca zici ca iti plac si greu iti gasesti,sa iti placa..Pastreaza-i..urati nu cred ca se fac..doar sa nu se decoloroze in pete
Sa ii porti cu placere![]()
Si eu mi-am cumparat recent niste blugi de la Next si la fel scrie pe eticheta .Inca nu i-am spalat sa vad daca se decoloreaza dar pe maini nu se sterg.
Inex ,de 2 x mamica
Si eu stiam la fel sa ii speli cu apa si otet, dar sincer nu cred ca merita du-i inapoi ca o sa-ti albastreasca toti chiloti.
Lemoni, pai isi ia chiloti albastri speciali pentru blugii astia ![]()
Eu zic sa incerci sa ii speli de mai multe ori pana nu se mai decoloreaza daca iti plac asa mult.
Keep the promises you make to yourself.
Multumesc mult pt raspunsuri 
.
Oho,nici nu ma gindisem ca dupa spalat,pot sa-i recuperez decolorati inegal
.
Azi am fost la magazin si am intrebat o vinzatoare cum ii treaba cu materialul respectiv si cica ma asigura ca dupa 3 spalari nu o sa mai iasa culoarea.
Lemoni ,esti simpatica
.Chiloti o sa-mi iau albastri dar mai nasol e ca le albastresc tapiteria gazdelor
.Mama mia,oare exista vreo asigurare in caz ca nu se mai curata,sa nu fiu nevoita sa le platesc canapelele sau fotoliile
.
Ma mai gindesc pina miine daca-i returnez.Merg miine in oras si daca am noroc sa-mi gasesc o alta pereche cam la fel,renunt la ei.
Alina
Si eu am avut blugi de genul asta... dupa 2 spalari nu au mai lasat nici o urma. Spala-i pe dos.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS