Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, ti-am trimis pm.

Ubi, merci.

Bubu, n-am vazut la Carrefour calutul de care zici, dar spune-mi cam ce jucarii sunt la Auchen, ca sa stiu daca sa ma deplasez atat de departe sau nu.
Eu caut ceva cu masuta/pupitru pt Rayan, si sa nu fie mai mult de 2 milioane, iar la Carrefour n-am vazut nimic de genul asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, mersi mult de link, exact ca ala arata si in Auchan am vazut..dar nu mai au acum. era 1,7 mil. Asta e, vom vedea ce facem...Si multumim si de aprecieri!

Ixxi, multumesc mult si tie! Am admirat-o si eu pe Piersicuta in poze, e o scumpa si am auzit ca vorbeste muuulte!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, ti-am trimis raspuns. soryy ca am vazut tirziu, dar nu eram prin birou.

dupa parerea mea, e departe rau auchan, si la cum se circula zilele astea...ah, si eu nu am cumparat nimic inca.
am vazut pupitru la miniblue, dar nu stiu cit costa.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Crinuta, am vazut in Cora masuta cu pupitru, dar nu m-am uitat la pret ca nu ma interesa, in Auchan nu am vazut...mersi mult ca te-ai uitat dupa calut.

Ubi, nasoala treaba cu digitala. Voi cum stati cu olita? Ati reusit?
Azi la 6:30 dimineata s-a trezit si vroia pipi, eu chioara de somn m-am dus si i-am zis ca are pampers si el nu si nu...l-am dezbracat si a facut o gramada de pipi la olita , apoi s-a culcat la loc si a dormit pana la 8:30, record! ca la 7 jum max. era in picioare si cerea pipi iar apoi nu se mai culca, ca era lumina afara.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, tu chiar nu mai zici nimic? Sper ca ti-e bine.

Bubu, nu-mi mai multumi ca n-am facut nimic. Mi-ar fi placut sa te ajut.

Bine ca mi-ati spus de Auchen ca nu ma mai duc, mai bine la Cora.
Mai vine vreo mamica la Cora zilele astea, adica maine mai precis?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Simona, fularul nu este de la noi. Lingurita tine-o pina la urmatoarea intilnire de mamici

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Liviana, nu mai calul pe stoc , am sunat...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Bubu cred ca am vazut calutul la G'Market (Gima) Plazza, dar nu stiu daca era exact acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bubu - pai si la noi e la fel. Ziua sta fara pampi si cere singura la olita. Cand plecam afara si cand doarme ii pun.
Faza e ca a vazut in parc o fetita care facea la pom si acum vrea si ea. O pun sa faca fara sa-i dau pantalonii jos. Ultima data s-a asezat singura pe pozitie si a simulat ca face. Nu stiu ce sa zic, e cam frig ca sa o las fara pampi pe strada.
In rest, si daca suntem in vizita ma cheama sa o pun pe olita. eu sunt multumita. Mai are si nopti cand se scoala si vrea la oala.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua fetele.

Am citit tare pe diagonala ce ati scris asa ca voi reveni maine sau mai tarziu cu raspunsuri mai ample.

Crinuta, sunt bine, multumesc de intrebare insa parca am intrat intr-o cursa contra cronometru. Au inceput sa nasca mamicile de ian-feb 2007 si astfel m-am trezit si am realizat ca si eu pot naste oricand si nu am nimic pregatit, ca atare am inceput mobilizarea si cumparaturile. Peste toate astea mai am si pregatirile de Craciun, telefoanele (fix + mobile) suna intruna de parca toata lumea are cate o problema de rezolvat cu mine si sunt singura cu toate. Abia-abia imi amintesc cum ma cheama. Am deschis forumul de dimineata la 6 si de atunci sta cuminte in bara si ma asteapta sa mai arunc un ochi.
De parca toate astea n-ar fi fost de ajuns mai trebuie sa merg la o petrecere in seara asta si habar nu am cand ajung si eu sa-mi fac manechiura fiindca in valtoarea treburilor mi-am rupt si 2 unghii...si tot asa . Daca vrea sa ma impuste cineva, accept voluntari.

Va si revin cand ma mai linistesc nitelus.

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput