Fara bonuri de masa dupa aderarea la UE?

Fara bonuri de masa dupa aderarea la UE? | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

Lucrez la o institutie de stat, de cateva luni primim bonuri de masa, fericirea a fost de scurta durata. Am fost informati de la 1 ianuarie 2007, UE nu mai permite sa se dea bonuri de masa. Este adevarat?

Nina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Nu cred, in Franta(parca asta este in UE, nu?) exista bonuri de masa; cred ca depinde de negocierile dintre sindicat si patronat(chiar daca esteStatul ''patron'') daca se acorda sau nu angajatilor respectivele bonuri, precum si numarul si valoarea acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

conform unui act normativ aparut luna trecuta functionarii publici si bugetarii in 2007 nu primesc bonuri. imi scapa acum numarul actului dar il pun cand ajung la munca daca va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

gata am gasit OUG 88/06
Institutiile publice centrale si locale, asa cum sunt definite prin Legea privind finantelor publice nr. 500/2002, cu modificarile ulterioare, si prin Legea privind finantele publice locale nr. 273/2006, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, īnfiintate pe lānga institutiile publice, cu exceptia institutiilor finantate integral din venituri proprii, nu acorda tichete de masa īn anul 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

bonuri de masa vor exista impreuna cu cele cadou cu valoare fixa care se pot oferi incepand cu 2007 si angajatilor de sarbatori nu numai copiilor angajatilor. nu stiam insa ca bugetarii nu mai pot beneficia de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

asa a circulat o "barfa" si pe la noi....dar pana la urma nu a fost adevarata pt ca ...am primit bonurile pet luna ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu sper sa nu fie adevarat si sa se dea in continuare, ca pe mine ma salveaza mult bonurile.Adica cand merg la cumparaturi si vad la casa 2 mil si dau 15 bonuri si o mica diferenta...alta viata!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pai tocmai bugetarilor sa le ia bonurile? Doar au salarii mici, cica nu produc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Dupa cat ni s-au scos ochii ca <<ne dau si bonuri>>acum fac <<la loc comanda>>...cat despre salariile la bugetari...chiar ca ti se ia orice elan de a mai munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Trist dar adevarat Multumesc pentru raspunsuri

Nina

Mergi la inceput