Concert Cleopatra Stratan

Concert Cleopatra Stratan | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

A fost careva la concertul Cleopatrei ?
Eu am plans dupa bani ( am dat 750.000 lei / bilet ).
Cleo a fost super tare , o minune de copil insa nu stiu ce au gandit organizatorii .Pt cine n-a fost , va povestesc in 2 vorbe ca sa intelegeti mai bine :
- incepe concertul : o trupa de mandre imbracate in fuste pana la ....( ele aveau peste 20-25 fiecare , deci nu erau fetite mici ).De unde stateam noi le vedeam celulita de pe fese ."FOARTE FRUMOS " si potrivit pr un spectacol de copii.RUSINE.
- termina de cantat si de dansat mandrele in c..u gol si urmeaza ....cine ? Ia ghici , la un public atat de mic ....nimeni altul decat Victor Socaciu .Fratilor , pt aia mici Victor Socaciu ? Astia au innebunit de tot , toata sala urla de nebuna ; cle-o-pa-tra , cle-o-pa-tra si asta nu mai termina.Si-a incheiat recitalul cu un cntec la care vroia sa participam si noi : astia hoti , aia hoti , mama lor la toti ( asta era refrenul si era melodie cu iz politic , "ffff potrivita "pt cei mici).
- urmeaza trupa Millenium ( macar aia canta bine si erau anunti pe afis )
-apoi Pavel si sala era in delir.Eu ma dusesem pt asta mica a mea si cand am vazut ca o cante si Pavel , am zis, OK mergem ca imi place muzica lui.Precizez ca pe afis nu scria de panaramele alea si nici de Socaciu ca nu ma mai duceam daca stiam.
- intra Cleo , toata sala se cutremura de aplauze si de strigate.
Pavel tinuse o mica si emotionanta cuvantare in care explica ca ea este un copil ca toti copii care nu a mai concertat niciodata daramite pe o asa scena , etc.Super OK tipul , mi-as fi dorit asa un tata.
Revenim la Cleo ( manaca-o-ar mama pe ea de frumoasa ), termina prima melodie si un sfert din copii din sala au tabarat de scena cu flori, la indemnul parintilor lor bineinteles carora nu le-a pasat ca aia micase sperie de atata lume si fara sa tina cont de cele spuse de Pavel.Dupa un timp , se linistesc apele si mai canta o melodie, urmarea= aceeasi despre care v-am povestit.
Si ultima melodie la care Pavel a facut gafa secolului : urmeaza melodia Ghita si o sa selectam 3-4-10 copii sa vina pe scena sa cante cu Cleopatra.In urmatoarele secunde toti nesimtitii de parinti si-au dus odraslele pe scena de nu se mai vedea nici Pavel , iar de Cleo ce sa mai vorbim...
Cocluzii ; - organizatorii de kkat , puteau sa aduca copii de la Palatul Copiilor sa zicem sa cante in locul alora care nu aveau ce cauta acolo.
- parinti nesimtiti cu duiumul care si-au dus plozii pe scena fara sa tina cont de bietul copil de 3 ani si ceva care normal , se sperie,RUSINE celor care au facut chestia asta .
- INSA , Cleo a fost extraordinara si la fel si Pavel 9 ma rog , aproape la fel )