Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Astazi a fost dragutz...ma simt parca si acum in alergatura. Mandrul meu a venit tarziu de la bucuresti, a trebuit sa alergam spre cursuri in speranta ca inainte o vad si pe Flavia in curtea spitalului cat sa-i pasez cutiutza...insa am prins si dop de circulatie, in curtea spitalului nu am zarit-o nicicum...si am constatat ca si uitasem datele ei acasa...si am si intarziat la curs unde toata lumea ne-a zambit intelegator...
Cu ajutorul fetelor dragutze (Amaya, Liuda) am primit mesaj in timpul cursului cu datele necesare asa ca dupa curs, adica acum vreo ora, am trimis cutiutza in camera Flaviei...si acum, cu siguranta, citeste mesajele voastre.
Mie mi-e o foame de nu vad tastele bine ...asadar ma execut rapid la o portie de papa.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Liuda "mai la voi copilul se joaca cu ficati, spline.. la mine isi bate joc de ele, numai cu cracii in ele da...

"
Oana ,multumim ca ai facut posibil sa ajunga mesajele la Flavia! Ma bucur ca o putem ajuta cat de cat cu cuvintele noastre!
mady bine ai revenit!
alinuk,frumoaso! vad burtile la curs,bravo fetelor.baai,v-au dat si diplome,maaa?? ia uite ce am pierdut si noi.sa ne dea si nouaaaaaaa!
oaleeeu si ce haliti acolo la pozele de la Salina!mi-e foameeeeeeee!
mi-au cazut ochii pe tavile voastre.astea sunt de cand v-ati intalnit voi,de mult.
cris nu vreau sa nasc la 42 ,da acu' mi-e lene
aa,nu ma agit cu ecografiile,m-am agitat si eu la inceput,mi-am facut asigurare particulara,separat,dau o gramada pe luna si mi-au facut o singura ecografie,nu ma mai duc peste ei,m-a scarmat sa platesc un an la ei asa de pomana,ca in final toate analizele le-am facut la ceiltalti.numai cat umblu dupa programari,ca trebuie sa merg intai sa cer la gineco,acolo ala DACA vrea imi da la eco.adica ce daca platesc lunar ,tot nu e cand vreau.si pe mine daca ma freci mult,renunt.
asa ca am facut obligatorii 3,plus una la particular cand aveam 4 luni si am aflat sexul.si ajunge.cu dumnezeu inainte! ca si daca e ceva,domanen fereste,nu am eu ce sa mai schimb,decat sa ma panichez si sa imi fac rau.
imi vin ganduri negre,dar incerc sa le alung,si sa ma resemnez asa cu asteptarea.
mi-a scris o prietena ca daca sunt bine,ca m-a visat nu stiu cum...si iar imi venira asa cateva ganduri ...pe care incerc sa le alung..

37+

Mergi la inceput

Daconst, nu va ramane singura data cand te va uimi propriul comportament...nu-i bai asa mare...e bine ca "ai dat afara" si asa te-ai calmat cat sa mergi mai departe linistita. Conteaza enorm ca sotul tau stie sa te faca sa razi.
Pupam fata frumoasa.

Acum fetelor...rog sa ma lamuriti si pe mine...de fapt cum arata vergeturile astea? Caci nu ma pot lamuri ce sunt aceste crapaturi vinetii aparute in partea de jos a sanului ...or fi vergeturi si io sunt tufa de venetia!?!

Cred ca pana pe luni nu mai prea apuc sa intru pe forum caci mi-a venit mandrul acasa si ca de obicei "ne strangem unul langa altul"...dar sapt viitoare poate mai raman in minte cu lucrurile de la cursul de astazi ptr a va povesti macar 3 fire.

Cat despre mesajele flaviei chiar nu aveti de ce sa imi multumiti mie caci a fost si placerea mea...stiu ca o vorba calda face uneori cat o punga de galbeni.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai radeti si de ficatii mei si de vergeturile mele... pe mine ma apuca bocitul...
nu prea santeti azi active asa ca eu tac, daconst e in depresie ca are curu zebra si fustele scurte au fost o investitie care nu s-a amortizat in timp, eu in depresie ca am fost nevoita sa-i pun lu al meu hemoroizii pe cap ( daca nu stia de ce au aparut, daca trec, cand trec... asa ca am avut ora de educatie), anis si ea e cu dureri, care e cu tensiunea care e cu masina de spalat in brate... deci nu e bine
si fac si lista de cumparaturi ca s-a hotarat omul sa se sacrifice pentru maine, pentru casa, am constatat ca nici lista nu trebuie ca oricum nu avem nimic in casa, asa ca poate arunca in carut de la primul raft pana la ultimul peste una. deci treaba e cam amortita - adica treaba e exact ca mine!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Catalina am tot vrut sa-ti spun si-am tot uitat. Evident recomandare de masina de spalat...ca sa nu zici ca ai primit sfaturi pe toate marcile. Acum 3 ani noi am cautat ceva timp ca sa luam masina cu uscator incorporat anticipand ca atunci cand va veni putza si daca va fi iarna vor fi destule de spalat si spatiu restrans de uscare ...si nevoi rapide(asta dupa sfatul unor parinti putin cam disperati de hainele bebelului catarate peste tot ptr uscare). Ce am gasit a fost Indesit (la un pret superdecent desi nu mi-l mai amintesc clar dar era oferta de sarbatori de iarna). Sunt extramultumita de ea ptr ca:
1)programul economic de o juma de ora ptr spalat frecvent al rufelor nu foarte murdare ...il folosesc la greu
2)in rarele dati in care am avut nevoie si de uscator m-a multumit rapid...presupun ca in iarna asta cu bebele voi folosi uscatorul mult mai des.
Om vedea...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

oana ca sa-ti explic ce inseamna vergeturi - e usor - fac o poza cu fundul meu si ai sa vezi niste crapaturi albastre multe una langa alta si se vad a dracului de departe... Si daca nici asa nu iti dai seama - o rugam pe Daconst sa-si puna tufa de venetia (vorba ta) in poza si sa-ti explice inca o data! dar cel mai bine sa nu stii, ca eu nu stiam si dormeam linistita, acum stiu si dorm la fel de linistita ca oricum nu am ce face... eu am descoperit ca nu doar fundul meu e albastrit... ci si pe la coapse... adica lateral in dreapta si in stanga acolo unde e locul chilotului ( adica ata de la tanga ) sau daca nu intelegi pune mainele in brau - ei acolo unde se vor propti degetele tale - la mine e un tatuaj frumos de ambele parti din niste fire albastre, multe, multe asa ca un manunchi de marar cumparat de la piata!!! Deci hai ca am ametit cu atata descriere, mai bine sa nu stii, dar ce ai tu pe tata nu stiu, nu ai aratat nu am vazut, nu comentez!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by Liuda

bai radeti si de ficatii mei si de vergeturile mele... pe mine ma apuca bocitul...
nu prea santeti azi active asa ca eu tac, daconst e in depresie ca are curu zebra si fustele scurte au fost o investitie care nu s-a amortizat in timp, eu in depresie ca am fost nevoita sa-i pun lu al meu hemoroizii pe cap ( daca nu stia de ce au aparut, daca trec, cand trec... asa ca am avut ora de educatie), anis si ea e cu dureri, care e cu tensiunea care e cu masina de spalat in brate... deci nu e bine
si fac si lista de cumparaturi ca s-a hotarat omul sa se sacrifice pentru maine, pentru casa, am constatat ca nici lista nu trebuie ca oricum nu avem nimic in casa, asa ca poate arunca in carut de la primul raft pana la ultimul peste una. deci treaba e cam amortita - adica treaba e exact ca mine!

Va pupic pe buric.

pleaca de-aici!! pleacaaaaaaaaaaaa!
imi iese copilu de atata ras!

mi-adusei aminte cu "iese copilu",am facut eu odata niste scheme ca de gimnastica,asa de amorteala la picioare,si al meu a cascat ochii: STAI DRACU POTOLITA CA ITI SARE COPKILU DIN TINE !!

37+

Mergi la inceput

Liuda m-ai facut sa rad...
Domne!...da' daca vergeturile's albastre...crapaturile mele rosii-vinetii ce sunt???
Parca nu-mi vine in pudoare mea gratioasa sa-mi expun sanii in poze. O fi piele crapata???

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

aelito sa vezi la mine ca daca rad sare burta in sus si al meu tot ma cearta - da rade-te si tu frumos nu vezi ca iti sare copkilu! cica il stresez! bai aelito eu de draci acum va fac sa radeti ca ma simt ca naiba si de asta incerc macar pe altii sa-i invii din morti... Nu vezi ca doamna Daconst nici nu raspunde, ea inca analizeaza fundu...

oano acum si tu cu pretentii - auzi cica la ea nu sant albastre, cica sant rosii - vinetii, da lasa draga ca tot culoarea si placerea aia este... auzi pai aia daltonici ce fac fata ca ei nu deosebesc culorile... eu parca le deosebesc dar la mine intre vanat, albastru si rosu - vinetiu mai nici o diferenta!!! adica stai sa ma uit repede pe fund si iti zic care din ele e mai buna!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, ..si ale mele tot vinetii sunt...mai rosietice imediat dupa dus..si se estompeaza dupa ce le dau cu crema antivergeturi..eu oricum vroiam sa le pozez pe ale mele si daa vrei ti le trimit direxct pe mail, ca nici eu nu mi-as pune fundul pe net..daca vrei imi poti trimite si tu direct pe mail

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput