Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iar m-au luat durerile.offffff

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu initial m-am ofticat si acuma, dupa ce am stat si am cujetat indelung, a castigat self-esteemul meu care da pe afara si am zis: mama masii de treaba, daca se gaseste careva sa nu-i placa vergeturile mele poate sa ma pupe fics in dos. Ma si gandeam ca la vara, dupa ce slabesc, sa le accentuez cu dermatograf si sa le fac frunzulite de-a lungul si floricele in varf, sa zic ca asa e modelu' de tatuaj de mamica proaspata si cu asta basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Feteleee!!!
eu numai cu d-astea vin!
PAna ma mai documetez eu, va rog mult, cine are habar:
Tensiunea 13.5/5 e mare rau?sau poate sa vina de la niste nervi obisnuiti dupa o zi de munca?

shine31

Shine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Pt vergeturi nu prea sunt solutii, dar nici nu trebuie sa ne inchipuim ca toata lumea sta cu ochii holbati la dungile noastre...

Celulita insa se duce masiv in perioada alaptarii. Eu dupa 2 luni de alaptat eram mai slaba decat inainte de sarcina...

Forma corpului in general se modifica usor, nu neaparat in mod dezagreabil (diferit la fiecare femeie), iar pt ce nu ne convine exercitiile fizice fac minuni . Se pare ca se pastreaza o anumita predispozitie a corpului pt modelare dupa sarcina, incat e relativ usor sa (re)gasesti forma ideala.

(asta e, in orice caz, varianta optimista)

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Anis - te doare atat de rau? poate ca ar trebui sa mergi la medic.

Ralu 35DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Anis sper sa te lase durerile si bebelusha ta sa mai stea in burtica macar un pic...
Shine nu ma prea pricep dar mi se pare un picutz cam mica valoare celei de a 2-a componente, dar nu cred ca e o prob... sper sa nu spun prostii. oricum stai linistita...
LEVI bune vesti! bravo voua! de ce sa nu nasti natural? mai ales ca mai ai o nastere la activ... cat despre tipul anesteziei eu as opta pt epidurala daca ar fi sa fac ceza (Doamne fereste! imi doresc o nastere naturala...si usoara ). as opta pt epidurala ca sa nu pierd momentul cand iese din burtica...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst- te intreb pe tine ca te am la indemana, dar e valabila intrebarea si pentru celelalte fete care locuiesc in alta tara decat Ro, ati mai facut vreun eco in ultimele sapmt si daca vi se mai face vreunul pana la nastere? Ca noi astea de aici din state nu avem parte de asa ceva, in afara de ultimul test de sange pt anemie din sapmt 34 nu mi-au facut astia nimic altceva , ma duc la controale regulat doar pt kg, urina si tensiune iar daca intreb.... pauza, cica nu e necesar, ca totul e perfect. O sa am inima cat un purice pana cand o voi vedea in bratele mele. Offfff numai ganduri tampite imi trec prin capatzana. Sa fiu numai eu asa? Hai mai spuneti ca si voi va ganditi la tampenii.

Ralu 36DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Daconst, Liuda, v-am vizionat carucioarele!!! Super pentru micuti!!!
Imi puteti da info: marca, pret, magazin? Va rog mult!

Pupici,
wanna & bebe din burtika_ 31 w & 4 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina,ma bucur ca macar s-a pisicit un pic,si l-ai simtit!chiar cand m-am trezit ma gandeam la tine,cu miscarea,nu stiu de ce..
Multumim pt vestile de la Michelle ,si la ea ma gandesc des,dar cred ca numai intra pe aici.Ma rog pt eas a depaseasca durerea, ma pun si m-am pus de mii de ori in sufletul ei si cred ca si eu as fi innebunit efectiv de durere,dar sunt convinsa ca dumnezeu te scoate cumva din mocirla ,de par,si te ridica ,sa poti merge mai departe.Drumul e greu,si dureros,dar cred ca undeva,la capat,se va vedea o lumina.
Michelle,te imbratisez cu drag !

catalina,deci masina nu mai are leac..
eu nu am luat cadou nici de ziua lui,nici de craciun..Nu am iesit !
nesimtita,ce mai..
daconst haha ia auziti la ea! se uita la noi ce se intampla si asa nu-si mai bate ea capul!
eu sunt SUSPECT de bine! deci nu am nici un gand
mai am cateva zile si implinesc 38 de sapt.
normal,eu am DPN pe 31 dec,deci numai e mult.
kateryna,mie mi se umfla mai mult stangul decat dreptul.cred ca e normal si asta,ca nu suntem chiar simetrice
messa
"aelita, pai sari, ca facem un ghemotoc dublu-bortzos si o sa aratam ca doua mitze incaierate, din care sar smocuri de blana

gabriela_s, ai pus papmers la caine? Clar, suspectez ca odata cu venirea lui bebe ai de gand sa nu mai scoti cainele la plimbare si te-ai gandit ca unde o sa fie oricum o cacacioasa in casa, n-ar fi chiar asa mare deranjul sa fie doi cacaciosi. Las' ca stiu eu!
" nesanatoasooooo
anis,sa mai stea bebe in burtica!!! nu ma speria cu durerile alea!! mergi la medic,sa te interneze daca e cazul!!!
dacosnt,continua cu crema!! nu toate raman asa,se mai retrag din ele!nu or sa ramana chiar cum se vad acum !!
"Ma-m descarcat pe sot si acum sunt bine...Cica el ce sa faca cu vergeturile de pe frunte?(riduri)si ca fusta oricum o purtam prea scurta." hahaaaaaa
LEVI ma bucur ca esti bine.
sa stea acolola caldurica atat cat e nevoie!!
Shine
,tensiunea ta nu e mare.e un pic mica minima,dar nu rau.
ralu
,ecografiile de final sunt vise! ultima a fost laaaa 33-34 sapt. si gata,nu ma vad! intre timp mi-au facut ultimele analize de sange,luni iau rezultatele (deci la 38 sapt aflu) .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai carutul meu e luat de la depozite (magazine angro) din Galati, costa 5 mil si scrie pe el bebe smile - o fi marca n-o fi marca nu prea stiu...

daconst liniste si calm, gata fata tineretea, acum esti mama - gata fuste scurte, ca nu mai esti de capu tau!Adio tenerete - incepe a doua tinerete! cica dupa al treilea copil incepe a treia tinerete! Asa ca viitorul e in fata!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 4 zile

Mergi la inceput