pasta de dinti
lbireii s Ce pasta de dinti folositi?
Se poate face la stomatolog o curatire a dintilor, nu detartraj.
Diana.
Raspunsuri
dacia spune:
Eu am gingii slabe si moi asa ca doctorul stomatolog(care e si prietena mea) mi-a recomandat Lacalut sau Parodontax.Asta e si pentru sangerari ale gingiei.Mi-am luat din Ro ca aici nu gasesc.
Sunt multumita:)
poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler
Olivia26 spune:
Eu folosesc de mult timp Blend-a-med si spre surprinderea mea aici nu se gaseste. Acum am de gand sa-mi iau Sensodyne. A mai folosit cineva ca reclama multe spune...![]()
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
anda141 spune:
Eu am cumpar ultima data sensodyne, adica acum 2 saptamani. Imi place cum spala, deocamdata , adica imi simt dantura foarte curata, nu stiu cum sa spun , in comparatie cu blend-a-med, colgate nu imi place deloc. Nu am probleme mari ca sa vad ceva rezultate, decat ca f. rar ca mai doare o masea cand imi intra ceva dulce.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
diana11 spune:
Cred ca voi cumpara si eu sensodyne. Mi-a fost recomandata si de medic pentru ca am o sensibilitate la nivelul gingiilor.
multumesc.
olim spune:
eu folosesc sensodyne si is foarte multumita.O folosesc pentru gingii ca sangereaza foarte usor.![]()
ancadragoman spune:
Fetele eu imi iau Glister de la Amway si sunt ff multumita de ea.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Clover spune:
Lacalut este intr-adevar foarte buna si mai este o pasta de dinti homeopata care imi placea foarte mult. Am uitat cum se cheama(cred ca Homeodent), poate stie cineva, e facuta in Franta.
Keep the promises you make to yourself.
Daniela1974 spune:
La stomatolog se poate face un periaj profesional. Pasta de dinti poti folosi Parodontax, recomandata pt. gingivite, parodontopatii, Sensodyne e pt. dinti sensibili la dulce, cald, rece...
Eu iti mai recomand o apa de gura Corsodyl care se foloseste in asociere cu Parodontax.Se foloseste o saptamina de 2 ori pe zi dimineata si seara.
Daniela.
danyelana spune:
Tot Sensodyne folosesc si eu si sunt multumita (gingiile nu mai sangereaza).
Dumnezeu sa ne ajute la toti