Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinel, imi pare rau din tot sufletul. Mesajul tau este mai mult decat tulburator, te admir pentru puterea pe care o ai si ma rog lui Dumnezeu sa fii puternica si in continuare. Va strang tare pe toti in brate, sunt altaturi de tine.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta noastra Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laureta,un test de sarcina ti-ai facut ? Daca nu este asta cauza, imi pare rau! Ai avut o perioada foarta aglomerata, cu atatea evenimente. Poate te mai odihnesti de sarbatori! Multa sanatate!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bafta Inesei! Sa ne povestesti cum a fost, sa ne arati poze cu fumusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by anacami

Laureta,un test de sarcina ti-ai facut ? Daca nu este asta cauza, imi pare rau! Ai avut o perioada foarta aglomerata, cu atatea evenimente. Poate te mai odihnesti de sarbatori! Multa sanatate!

Mey io stiu ca am fost cuminte dar nu ma supar daca e "ceva"(numai tati cred ca va lesina un pic).
Stiu ca nu e sarcina.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Eu ma gandesc asa de mult la sarcina ca deja vises ( scuzatima ca ma voi exprima asa) ca imi vace surpriza si ejac.....in mine, iar eu nu stiu ce sa zic, incep sa-l pup ca nebua. Nu i-am spus inca mie frica ca ma va face nebuna.

Laurina-poate nu se va supara Irinel pe mine si nici tu cand voi spune ca in aceste clipe mamele ca si tati trebuie sa fiu puternici, altfel ar ajunge la nebuni. Ei au pentru cine sa fie tari, eu nu am avut dar intodeauna am crezut ca Dumnezeu nu ma va lasa sa sufar mult, si asa a fost, mia dat un nou mic omulet, eu cred ca asa va fi si la Irinel, ii doresc asta foarte mult.

Laureta- bafta Inisei.Ii tinem pumni.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irinel, te imbratisam, te iubim mult si te asteptam iar intre noi, cand vei avea timp si putere. Suntem langa tine si-ti dorim ca sarbatoarea Nasterii Domnului sa-ti aduca liniste, sa fie un nou inceput.

Anacami, imi pare rau pt sora ta. Peste putin timp chiar o sa aveti sansa sa fiti burtici in acelasi timp.

Laureta, ma superi cu starile tale, cred ca iar n-ai grija de tine, imi amintesc cum povestea Alina ca paapi ca o vrabiuta. Na, ca ti-am pus diagnosticul!, of, ca desteapta si priceputa mai sunt!
Despre serbarea Inisei: am fost la prima serbare a nepotului, acum multi ani, ei erau cam cu un an mai mari decat e Inisu acum; a fost in felul urmator: unul plangea, unul se scarpina, unul spunea poezia cand nu trebuia, o fetita a facut pipi pe ea de emotie (cred), unii cantau prima straofa, altii pe-a doua, unbaietel tipa ca el nu spune poezia fara cadoul de la Mos Craciun si tot asa, un talmes-balmes hazliu si emotionant in acelasi timp.

Alus, nu-ti pot dori decat sa-l faci pe sot sa-si piarda controlul si sa uite ce are de facut

Fetelor, sa va povestesc ironia sortii: ma chema azi directoarea sa ma intrebe daca n-as vrea un post de economist. De 5 ani astept intrebarea asta si vine tocmai acum cand suntem cu o juma de picior in Bucuresti. Bineinteles ca am acceptat, intai pt ca nu stiu decat f putine pers. la mine la serv. de treaba cu Buc (si directoarea nu e printre ei) si, in al doilea rand, pt ca si 1-2 luni de experienta conteaza. Decizia ar veni dupa 1 ianuarie, asta daca nu ma duce cu vorba, ca au mai fost cazuri.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Bertha- sper sa nu fie vorbe goale si iti doresc bafta la noul servici.

Ma duc sa fac niste clatite, dar vor fi cu carne. Deci intai fac clatitele, apoi le umplu cu carne le bag in ou si in faina sau chifla rasa si le prajesc din nuo. Carnea separat pregatesc. Apoi fac sos tot separat, pe care il torn pe clatite cand sunt deja in farfurie. Ne spunem pofta buna si ne apucam de manacre

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

De cand am intrat pe forum (mai bine n-o faceam) plang ... il tin pe Cris in brate si plang. Nu vreau sa aflu ce-i in sufletul lui Irinel, sper sa aiba putere in continuare!

Cami, imi pare rau ptr. sora ta! Multa putere si ei sa o ia de la capat!

Va pup, n-am chef de mai mult ... imi e sufletul trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anacami, imi pare rau ptr sora ta! Tu cum mai stai cu ovulatia?

Laureta, bafta Inisei!

Berta, bafta cu postul!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am intrat sa va dau vesti bune despre Rebeca... si m-am lovit de o veste atat de... nici nu stiu cum sa ii spun... Irinel, suntem cu sufletul alaturi de voi.

Cami, imi pare rau pentru sora ta...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput