Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
suntem bine, are un suflu sistolic inocent, posibil sa dispara in curand!Oricum, doctorul u a fost absolut deloc ingrijorat; nu-mi pare rau ca am fos, oricum ne gandeam sa ii facem o ecografie si aici!

Cristina,bine ati venit! Mi-ar place sa ne povestesti despre el!!!Lasa-l sa cante, poate mai vine o data-zilele acestea, Mos Craciun

Alus,ma bucur ca v-ati simtit bine in Romania! Intoarceri cat mai dese!!! Nu am reusit sa vad pozele, imi trebuie vreun programel, ceva?

Va pupam, ma intorc mai tarziu, poate reusesc sa pun si cateva poze cu Simona si Victoras!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Anacami- trebuie sa astepti pana intr-un minut sa apara pozele, dar astazi sotul va pune pe un alt album,incearca sa astepti putin poate vor aparea.

Cristina- bine ai venit intre noi.Poate ne scrii cand ai nascut, cat a masurat si cantarit sa va putem trece pe lista noastra.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus pozele in album nou, sper acum sa puteti vedea.

Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Buna!
Alus, am vazut toate pozele! Cred si eu ca Julia a facut furori . Felicitari,ai o domnisoara scumpa foc! Si ce intalniri ai avut!!! De cati ani nu mai fusesei in Romania?

Am pus si eu cateva poze de la sfarsitul lui decembrie-poze cu Sebi,Ioana si Victoras!
Daca vreti sa le vedeti, le gasiti aici

Apropo, si vecina noastra Ioana este copilas de mai-iunie 2004:este nascuta pe 21 mai 2004!In dimineata asta suntem invitati pe la ea, sa vad daca reusesc sa-l conving pe Sebi sa mergem (nu vrea in case straine...) .
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna!

Am mai scris acum fro 2 zile si m-am enervat ca am dat din greseala backspace si am pierdut tot.

V-am mai citit si ma bucur ca sunteti bine.
Ana e un pic racita acum, de fapt noi toti...E rasfatata si ma capiaza cu faza asta, dar asta e cand e la bunici. Acum ii cautam gradinita.
Eu m-am ingrasat iar ca o si acum iar caut metode simple de slabit. Cred ca o sa ma apuc sa ma duc la salon sa fac un pic electrostimulare si impachetari. Sa vedem ce imi recomanda. Si vreau sa ma duc la sala la aerobic sau la dansuri (nu m-am hotarat inca).
O sa tin si un pic de regim disociat, poate pana in primavara mai scap de cateva kg....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Salutare
N-a vrut net-ul asta sa mearga ieri decat pentru sot, la mine a facut figuri

crisstinuta Bine ati nevit! Nu ne plictisesti cu povestile, ca doar de asta avem acest capitol. copii sunt prioritari. micului cantaret.

Alus Bine v-ati intors. Ma bucur ca v-a plecut in Ro. Va urez cat mai multe vizite de acum incolo. La poze o sa ma uit mai tarziu

Berta Nu prea sunt adepta violentei, dar daca mai imi strica ceva zau ca o sa-i dau una dupa ceafa (cu sau fara tigaie)

Sa va spun ce am patit cu Bia. Ei ii era frica de cocosi cand canta, si al meu sot nu are ce face si si-a pus telefolul sa sune cucurigu dimineata. S-a trezit Bia si a zis ca ii e frica de cucurigu. Peste cateva zile seara la culcare dupa ce am stins lumina a inceput sa planga ca ii e frica de "cucurig". Atunci i-a aratat tasu de unde se auzea cucurigu si alte sunete de oratanii pe care le avea pe telefon.
Dupa ce s-a linistit tot inghitea in sec si am intrebat-o de ce face asa si sa inceteze. La care ea mi-a spus ca "Nu pot, mi-a ramas cucurigu in gat".
Dar trecand peste gluma, chiar e speriata si foarte agitata, mai ales noaptea. De doua nopti doarme cu noi in pat. Ceea ce nu prea imi convine, dar sper sa trecem si peste aceasta etapa.

la toata gasca.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare mamici! Pupici la pitici!

Cristinutza, bine ai venit! Sper sa te simti bine la noi!

Alus, sa-ti fie de bine "plimbarea". Asa-i ca e frumos sa te intorci "acasa"? Sper sa o faceti mai des!

Cami, felicitari!!!! Stiam eu ca o sa fie bine! Pupici viteazului mic! Cum a reactionat? Am vazut si pozele ... mai ce pupacios aveti. E bestiala poza cu pupicul prin plasa :) Iar Victor e un simpatic ... dupa poze il aseman cu Cris, un retras timid :)

Irinel, insanatosire grabnica! I-ati putin timp sa te ingrijesti si pe tine! Pupici si pentru Danut.
Si pentru ca am uitat: nu vrem sa stim nici la "omul de zapada" ce va fi. Nu-i chestie de tarie, mai mult de incapatanare ... noi suntem mai smecheri decat toti ;) Pe bune, Boby e de vina, nu vrea nici in ruptul capului ...iar eu daca as stii nu m-as putea abtine. Si asa de rau nu e. Si mi-a trecut si "incapatanarea" cu "sa nu fie fetita!" ... aveam eu pe creier ca trebe sa fie baiat, sa ma iubeasca si pe mine 3 barbati (pe langa faptul ca o au mai usor in viata) :) ... dar m-am gandit mai bine, daca-i fetita o sa aiba Boby doua fete de iubit si care il iubesc, iar eu la randul meu doi barbati ... parca-i mai fair. Deci ce-o fi, sanatos/sanatoasa sa fie, ca-i mai important. Si numele le aveam pregatite de mult ...

Nico, pupici dulci Biei. E o dulcica! :)

Ioana, sa nu mai citesc de la tine asa ceva! Vorba Cameliei, sunteti asa o familie frumoasa, ar fi si pacat de Dumnezeu!
Insa eu am inteles si ceva bine: anul trecut ati avut problemele, iar anul asta deja sunteti la "reparat". Si daca discutati, comunicati, sunteti deja un mare pas inainte. Si luati aici un sfat de la niste batrani: pupati-va cat puteti de des, luati-va in brate, de mana ... o atingere mica acolo. Face minuni! Si micile certuri mai apetisante ;) Bafta! Sa auzim doar de bine!

Noi suntem bine. Ne rasfata Oma iar. Ieri l-am dus pe Ady la gara si de aceea am ramas peste week-end la bunici. Apropos, ca intreba Cami, nu a functionat cu fata prezentata ... decizie luata impreuna. Eu una nu ma bag!
Va pupic si va doresc un week-end fain! Sanatate multa!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ajutor!
V-am trimis un mesaj dimineata si nu a aparut nici acum .Dupa ce m-am logat a aparut mesajul dar cu mentiunea - nemoderat . Ce avea ,ca nu era dubios deloc. L-am copiat si-l trimit din nou dar oricum sa-mi spuna cineva ce se intampla sau ce nu stiu .Uite mesajul

"Fetelor eu l-am adus pe lume pe Gabi la data de 24.06.2004 dar si acum ma minunez de ce mi s-a intamplat.Mai ales cand stau deasupra patutului si-l privesc dormind.Avea 56cm si 3.850 kg destul de mare pentru cei 158cm ai mei .Scor Apgar 9 ,nu stiu de ce a fost un travaliu extrem de lung incheiat cu cezariana si saracul s-a cam chinuit si el .Eu ce sa mai zic.L-am facut tarziu ,am acum aproape 37 ani.V-am pus niste poze sa vedeti si voi cu cine stati de vorba dar daca as fi avut o inregistrare de aseara cand povestea " Capra cu trei iezi" v-ati fi prapadit de ras.Vorbeste foarte bine ,spune poezii si vreo trei povesti cunoaste toate literele si daca n-ati avea si voi copii nu m-as opri cu povestitul.Va pup ca deja e la mine la calculator si scriu cu mana stanga .pussi."

Acu' sper sa nu apare de doua ori.

poze cu Gabita si mamica
http://s130.photobucket.com/albums/p279/crisstinuta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alus, am vazut pozele cu dragalasa mica! Normal ca toata lumea va spune ca-i o papusica dulce ptr ca asa si e!

Cristina, primele 10 mesaje ale fiecarui user nou de pe forum se modereaza, adica nu apar pana nu sunt citite si aprobate de un moderator. Cred ca pur si simplu mesajul tau anterior a scapat neobservat... Am vazut pozele voastre! Foarte dulce dragalasul tau! Si Vlad al meu a venit pe lume dupa un travaliu lung si dupa dilatatie maxima si impinns pe masa tot la cezariana am ajuns...

Cami, ti-am vazut pozele! Mey, dar ce dragalasi sunt cum se pupa ei... Si Cius nu era din Sibiu? A trecut prin Bucuresti sau cum de v-ati inatalnit? Transmitei pupaturi ei si lui Victoras!

Irinusha, deci asa nu vreti sa stiti ce este omuletul... Dar hainute? Le folosesti pe cele de la Cris ptr. inceput si apoi eventual treci pe roz daca e cazul?

Nicoleta, auzi biata de ea, s-a speriat de cucurigu... Al meu se sperie de intuneric vine plangand sa-i aprind becul pe unde vrea sa mearga ca-i Bau-Bau... Nu stiu cine l-a invatat, eu nu am asociat in fata lui niciodata intunericul cu bau-bau...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

La multi ani celor ce poarta numele Ioana si Ion!

Bebebeca, sa fii sanatoasa si fericita!
Nally,sa-ti traiasca baiatul si sa aiba mult noroc in viata!Ce mai face Seby?

Irinusha, eu cred ca nu as avea rabdare!Sunt ca un copil mic ...La SEbi nu am avut decat vreo 2 randuri de hainute inainte sa se nasca (la rugamintea sotului si a sioacrei);cand am veit e la maternitate am gasit de toate (bine, nu exact cum le-am vrut, darcat s-au priceput ei..).Data viitoare o sa ma aprovizionez "singura", din timp-am o placere deosebita sa cumpar lucrusoare de copii...
Diana, Simona este Cius; au venit la nasii lor din Bucuresti, io am aflat, si nu am lasat-o in pace pana nu ne-am intalnit-pacat ca Sebi nu a fost prea sociabil...

Mergi la inceput