Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, inca ceva: compresa rece se pune la piciorusul in care s-a facut Infanrix-ul, la celalalt nu-i nevoie. Sa tii minte in care i-a facut injectia asta, nu de alta dar ptr ca va face 2 vaccinuri in ambele picioruse e posibil sa te zapacesti.

Cred ca mai tare te-am zapacit eu cu explicatia asta.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mi-a dat sora-mea niste "Miscari de masaj" de la "Asociatia Internationala a Masajului Pentru Nou-Nascuti". Daca intereseaza pe cineva, pot sa spicuiesc din ele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

si pe mine ma intereseaza
multumesc

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Azi, puiul meu a primit COSTUMASULasta cadou de la ANDREI al lui CRI, cu ocazia mosului Nicolae, care a intarziat, pe motiv de ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dori sa poarte Raducu sanatos costumasul!Foarte frumos...si-i sta super bine cu el!

Ignatica !Si sper sa scapati odata de antibiotice....

Eu va zic noapte buna ca nu mai am loc de sot la calculator(are treaba)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, am si eu o problema la ora asta!
la noi inca mai vin copiii cu colindul! e adevarat ca niciodata mai multi de 20. banuiesc ccc ca in buc nu mai vin...
ma rog, ideea e ca eu niciodata nu le-am dat covrigi! desi asa e traditional, copiii nu se mai bucura asa de tare de ei, si dp meu dv asta e scopul. sa se bucure copiii! si acum am un stres. nu stiu ce sa le dau! acum doi ani le-am pus un covrigel traditional cate un mar si 2-3 nuci (astea de amorul artei, ca sigur nu se bucurau de ele), anul trecut am luat pachete de biscuiti, iar anul asta fac pachetele asa, frumos aranjate in care am sa pun covrigelu', o ciocolatica si....aici e problema: ce sa le mai pun? o mandarina, un mar....?
voi ce le dati la colindatori?
ma mai gandeam sa fac niste prajiturele de casa, si sa le servesc, in loc de pachetel...?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

La noi se dau bani, dar cred ca un pachetel cu dulciuri si un fruct ar fi ok.

Poze Mathias

Mergi la inceput

bani la colind? asta chiar nu am ami auzit!

eu stiu asa:
de colind, adica pe 23 seara (ma rog, noaptea spre 24 dimi), se dau covrigi!
pe 24,25,26 se vine cu steaua si se dau intr-adevar bani
pe 31 seara, se vine cu plugusorul - tot bani
pe 1 dimi, cu plugul - bani dar mai multi ca vin vreo 10 deodata si mari! (baieti tineri mai degraba)
tot pe 1 dimi se vine cu sorcova - tot banutzi!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Ralucutza, cred ca depinde de zona. La noi se vine cu colindul pe 24 seara si se dau bani.

Ca ai adus vorba de colind, mi-am amintit acum ca intr-un an, copil fiind, mergeam cu colindul, si-am nimerit la cineva care avea saci intregi de jucarii de plus si dadea fiecaruia cate o jucarie. De prisos sa zic ca prietenii mei de la bloc si-au schimbat 4 randuri de haine in seara aia ca sa nu-i recunoasca gazda...si-au primit, fireste, 4 jucarii, dupa fiecare repriza de colindat.

Poze Mathias

Mergi la inceput

da, se pare ca depinde de zona!
poate ne mai zic si fetele din alte zone care-i obiceiul prin alte parti!

si noi am facut ceva similar cand eram mici! tot asa, o familie ne dadea niste bomboane, caramele...kent! nu stiu daca le stiti, aveau de la cineva de afara! tot, asa, ne-am dus de nu-stiu-cate ori! ei isi dadeau seama, dar zambeau si ne mai dadeau...si noi eram tare fericiti ca i-am pacalit....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

bani la colind? asta chiar nu am ami auzit!

eu stiu asa:
de colind, adica pe 23 seara (ma rog, noaptea spre 24 dimi), se dau covrigi!
pe 24,25,26 se vine cu steaua si se dau intr-adevar bani
pe 31 seara, se vine cu plugusorul - tot bani
pe 1 dimi, cu plugul - bani dar mai multi ca vin vreo 10 deodata si mari! (baieti tineri mai degraba)
tot pe 1 dimi se vine cu sorcova - tot banutzi!

o intamplare fericita...

eu sunt din husi la 100 km de iasi si la noi se dau banuti
asta stiu de cand eram eu miktza

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput