In 2004 am nascut primul copil. Dupa 8 luni de la nastere (timp in care am alaptat si nu am avut menstruatie)am aflat ca sunt gravida in 2 luni cu al doilea copil. Dupa a doua nastere am alaptat 7 luni (timp in care nu am avut menstruatie), iar de 1 luna si jum. am incetat sa alaptez, dar nu am menstruatie. A mai patit cineva asa ceva, respectiv sa nu aiba menstruatie multe luni de la nastere? Adresez si eu o intrebare celor care au trait o situatie asemanatoare daca imi revine de la sine si, daca nu, cand sa incep sa imi fac probleme ca ceva nu e in regula?
P.S. Programare la ginecologul meu nu se mai face anul acesta numai de la jumatatea lui ianuarie.
Buna!
Si eu am trecut prin ceva asemanator. Am alaptat-o pe fiica-mea pana la un an (intensiv) , timp in care nu am avut CM nici macar o zi. Dupa ce am incetat s-o alaptez au mai durat doua luni ,daca nu ma insel (au trecut 8 ani de atunci) pana am revenit la normal. La al doilea copil a fost putin diferit , poate si pentru ca il alaptam doar peste zi .
O zi buna,
*grupul fetelor fantastice *
noi
Draga Nadira, eu am patit aproape ca si tine. Eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji deocamdata avand in vedere ca a trecut numai o luna de la incetarea alaptarii. Daca esti prea stesata in legatura cu aceasta problema du-te la medic,dar eu cred ca 2-3 luni nu are sens sa-ti faci prea multe probleme. Mie mia revenit CM dupa 3 luni de la oprirea alaptarii si am alaptat 7 luni.
Multa sanatate!
Simo mami lu' Ioana si Catinca
Nu exista posibilitatea unei noi sarcini?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
In ce priveste sarcina, exclus, eu banuesc o dereglare homonala, dar daca e sa ma iau dupa experientele voastre am sa incerc sa nu-mi fac prea multe griji pana in ianuarie cand am programare la ginecologul meu.
Mersi.