** Mamici aspirante din nou ** (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

of,Doamne, Ginuta!!!!
tocmai eram fericita citind povestea Mihaelei si m-am intristat cand am citit mai jos ce ai scris tu!
sa ai speranta ca bunul Dumnezeu stie de ce ...si sa crezi ca va fi bine atunci cand va fi sa fie!
noi suntem aici cu tine

Mihaela tare frumosi sunteti,puiutzul e atat de dulce de-ti vine sa-l mananci si te cred ca fetita ta e incantata si mamoasa cu el.....
sa va dea bunul Dumnezeu numai bine si ....sa faceti si BB 3

Irinel ....de sus de acolo Maria si maica Domnului vegheaza sa va fie bine....

Sim

fetelor

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!


*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Felicitari Mihaela pentru cei doi puiuti minunati

Gina m-ai lasat fara cuvinte .

Irinel



www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Gina_M nu stiu ce sa-ti spun in astfel de momente, ce sa-ti spun ca sa nu plangi mai mult: incearca doar sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o buna zi va iesi si soarele in viata ta!
Irinel nu mai plange iubita, cred ca e foarte greu, nici nu-mi pot imagina prin ce treci, dar ganditi-va ca Mariuca este bine acum si vrea sa va vada zambind! Hai sa-ti spun ceva din trecutul meu, ceva care ni s-a intamplat noua in familie si care m-a marcat pe viata! Cand aveam 3 ani mama mi-a adus acasa un fratior, un baietel frumos cu ochii de un albastru spre violet, pe care l-am iubit cu tot sufletul meu de copil. Cand a implinit 1 an si doua luni, intr-o zi de vineri s-a trezit din somn plangand si vomitand. Initial toata lumea a crezut ca a fost deocheat si a adormit cu deochiul si deaceea ai este rau, l-a descantat si mama si bunica si nimic. Au ajuns la medic si i-au spus ca poate de la atatea convulsii i s-au incurcat intestinele si ca trebuie operat de urgenta. L-au operat si inimioara nu i-a rezistat anesteziei si a cedat, iar la autopsie au descoperit ca intr-adevar avea intestinele incurcate. Aveam 4 ani cand fratiorul meu pe nume Liviu a fost inmormantat si nu am putut uita niciodata imaginea lui si nu e zi sa nu ma gandesc la el. Dar cel mai mult m-a marcat tristetea parintilor mei, vreun an de zile de la moartea lui Liviu au fost ca doua epave si nu mai aveau chef de viata, nici pe mine nu ma mai iubeau ca inainte. M-au trimis la bunica ca sa poata suferi ei in liniste si eu sa nu-i vad tristi. Dar eu stiam si simteam ca parintii mei sufera, desi eram doar un copil si asta m-a marcat foarte mult. Sa stii ca si Daniel desi e inca mic, i-si va aminti de surioara lui si de suferinta voastra. Incercati sa va bucurati de viata si de existenta lui Daniel in viata voastra, pentru ca VIATA MERGE INAINTE! iar Mariuca va vegheaza de sus si vrea sa va vada fericiti! Asta am inteles eu din scurta viata pe pamant a fratiorului meu Liviu si desi in sufeltul meu a ramas un gol neumplut, eu stiu ca el este un ingeras frumos care ma vegheaza mereu si ma vrea fericita pentru sunt sora lui mai mare si-l voi iubi mereu!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multumesc mult fetelor. Va intorc pupicii la toate.

Gina cum esti?

Ioana . Mi-au dat lacrimile. Sa stii ca si eu gandesc ca tine, stiu ca ea e in pace si ca aici a suferit mult si e mai bine asa. Si cand suntem cu Danut ne jucam si zambim si chiar intre noi o facem, dar uneori un gest, o aroma, un cantec, un loc, mi-o amintesc atat de clar incat lipsa ei doare cumplit. Si sa stii ca am constatat si eu ca Danut simte foarte mult. Ar fi multe de povestit, da sunt total off topic si n-are rost.

Fetelor iertati-ma, n-am vrut sa intristez si eu mai tare dupa vestile triste ale Ginei. Nu va faceti griji pentru mine, sunt bine si voi fi bine.

Simo ce face bebe mic, vine, sau da socotelile doctorului peste cap?

Roandre sa stii ca si eu voiam sa te intreb daca te incumeti la bebe3. Simo stiu ca asa zicea la un moment dat, ca ar mai vrea unul dupa. ( Si eu as vrea, da te-ntelegi cu sotul? Oricum nu mi-am pierdut speranta)

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Roandre am citit si eu povestea nasterii acum. Cam greu, da poate totusi te razgandesti. La mine prima data a fost cumplit si totusi la vreo 8-9 luni ale lui Danut deja mi-era dor de un pui mic la san. Si-apoi nici o nastere nu e ca alta... Bebe Andrei e superb, iti vine sa ii papi obrajorii bucalati. Iar tu arati tare bine, nici n-ai zice ca doar ce-ai nascut si ai trecut prin altatea.
Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele aseara am crezut ca a venit vremea. Dupa ce am inceput inca de miercuri sa pierd din dopul gelatinos, aseara am avut vreme de vreo 3 ore contractii regulate, chiar daca nu erau egale ca intensitate si mi-am zis ca e mai bine sa ma vada cineva. Am fost la spital pe la 12 noaptea si doctorita de garda a zis ca e mai bine sa ma internez. Asa am facut si am stat acolo toata noaptea (sa nu ma intrebati de dormit, ca nu se prea poate chema odihna 2 ore de somn). Treaba e ca n-au mai fost decat niste vagi contractii toata noaptea si dimineatza eram bine merci ca se si intreba lumea ce caut eu pe acolo.
Asa ca dragul de dr Hamid mi-a zis ca ar fi mai bine pentru mine sa ma odihnesc acasa si sa revin daca vor aparea contractii puternice. Bietul om n-a dormit toata noaptea (a sunat de vreo 2 ori sa vada cum ma simt), iar dimineatza la 7 juma'te era acolo. S-a purtat extraordinar de frumos cu mine si a avut permanent in zambet intelegator pe fata, desi mie imi crapa obrazul de rusine ca l-am tinut treaz cu "fluturii" mei.
Dimineatza la 8 am luat un taxi si am venit frumusel acasa unde am tras un pui de somn sa-mi revin. Oricum, mi-a zis dr. ca daca nu porneste pana miercuri, joi il chemam noi. Sincer cred ca asta ar fi muuult mai bine: macar stiu cand si pentru ce ma duc la spital .

Gina sunt cu tot sufletul alaturi de tine si ma rog sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste incercarea asta. Un tratament de sustinere cred ca ar fi cel mai bun lucru in situatia data.

Mami Irinel ma gandesc cu drag la Mariuca si stiu ca Dumnezeu iti va rasplati credinta si rabdarea cat de curand.

Va pup si va doresc o zi linistita.

Simona 40+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel draga, i-mi pare rau daca te-am facut sa plangi, nu asta am vrut, iubita. Nu esti deloc off topic, aici sunt aspirante din nou si toate mamicile de aici i-si povestesc experientele lor, fericite sau triste, cum e si viata de altfel. Noi incercam sa ne incurajam una pe alta, tocmai pentru a ne face viata mai frumoasa si a nu cadea prada deznadejdii. De multe ori am simtit ca innebunesc de dorinta de a fi mama, am simtit gustul amar al deznadejdii de atatea ori, iar voi mi-ati redat mereu zambetul pe buze si m-ati facut sa sper in continuare. Te rog eu nu fi trista, hai sa reinvatam sa ne bucuram de ce avem si sa speram ca ni se vor implini si alte dorinte! Mii de si mii de scuze, daca te-am intristat!
Roandre acum am vazut pozele lui Robert Andrei, e un baietel atat de frumos si are manute de pianist! E dulce foc, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Sim ne dai vreo veste??? Cum te mai simti????





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sim acum am vazut ca am postat aproape in acelasi timp si prin urmare mi-ai raspuns la intrebare o data cu mine!
Fetelor va invit la un nou capitol si sper ca nu va suparati ca l-am deschis fara sa va intreb daca ma lasati si am facut si o mica dedicatie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93069





Mergi la inceput