GIFT

GIFT | Autor: vali_delide

Link direct la acest mesaj

[blue]Bun gasit tuturor!

Am tot cautat sa vad daca se discuta pe aici si despre aceasta metoda, dar nu am gasit nimic.
Asadar GIFT = Introducerea in Trompa a Gametilor, a ovulului si a spermatozoidului.
Va astept sa discutam, cele cere ati facut GIFT, avem nevoie de experienta voastra, noi, cele care asteptam sa vina ziua in care vom face.
Haideti sa discutam despre doctorii care fac GIFT, costuri, analize etc.

Pupici

Valentina

Moare cate putin cine se transforma in sclavul
obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi
traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu
risca sa construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu
oamenii pe care nu-i cunoaste.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vali,tare mi-e teama ca nu a facut aproape nimeni GIFT.Si nu in Romania!Stiu ca e o tehnica de fertilizare cu rata mare de reusita,dar in Romania inca nu a fost brevetata.Dar imi inchipui ca urmeaza,tinand cont ca ne ,,cunoastem'' de la alt topic,banuiesc si cine va incerca,cine va fi temerarul!
Mult noroc pe drumul GIFT-ului!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Din cate stiu eu GIFT nu face nimeni in ro. Tu de unde ai auzit? Stii pe cineva care a facut? Unde?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, exista un temerar care va incerca f. curand sa faca...
Dar eu am formulat acest subiect plecand de la ideea ca aici se intalneac femei din toate colturile lumii.
Daca la noi nu se face, poate ne povestesc cele care au facut afara... Sau, poate vreunul dintre doctorii vostri v-au spus ca vor incerca, nu stiu.
Ati auzit de aceasta procedura?
Si ca sa nu lungesc vorba si sa va explic prima fraza: dr. meu mi-a spus ca dupa monitorizari si laparoscopie vom incerca GIFT, asta insemnand cel mai devreme martie.
Teo... se pare ca m-ai ghicit!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna Vali, te si mult succes cu subiectul deschis de tine!Sper sa obtii cat mai multe informatii,Si eu stiu de la o cunostinta ca dr. T ii va face intai laparo, apoi GIFT dupa care daca nu reuseste asa va face FIV.Te sfatuiesc la prima ocazie cand vei vb cu dl.dr. sa ceri toate amanuntele....stii tu, iti faci de acasa listuta cu intrebari si dansul iti va raspunde negresit la toate!
Bafta !

Kora

Mergi la inceput

Kora, scumpa mea...multumesc mult, stiam ca vei fi printre primele fete care vor scrie.
Iti doresc ca, atunci cand vei face fiv, sa-ti reuseasca din prima si sa o urmezi pe Lachi la odisee... Bine, eu iti doresc sa nu mai fie nevoie de FIV
Noapte buna, fata draga

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vali stiu ca Tutu vroia sa faca de ceva vreme GIFT si ma bucur din tot sufletul ca va incepe.
Tie iti doresc sa-ti reuseasca din prima si sa-ti vezi visul implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dragele mele, temerarul vrea sa faca GIFT de 2 ani. E doar un vis al lui foarte greu de indeplinit in Romania. Tot felul de aprobari si aparatura necesara. Slabe sperante!!!

Mergi la inceput

Anca, eu cred ca daca nu ar fi spre finalizarea proiectului, ci doar un vis, nu ar deschide gura sa propuna asa ceva. Si FIV-ul a fost un vis si uite ca s-a implinit!
Oricum, aici nu e vorba doar de dr. T, speram ca fetele care locuiesc in afara tarii si care au facut GIFt, sa ne povesteasca despre acest lucru.
Cat despre dr.T, prefer sa nu discutam foarte mult despre el aici, este un topic special pentru acest lucru.
Sa aveti o zi de vis!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Draga Vali, nu vreau sa intram in nici o polemica. Ideea e ca acum 2 ani cand am fost la el, citisem pe site-ul lui despre GIFT si m-am dus foarte increzatoare. Mi-a vorbit de parca mi-ar fi facut GIFT luna urmatoare si dezamagirea a fost mare cand doctorita Matei cu care el lucreaza de mult timp mi-a zis ca e doar un vis de-al lui greu de realizat.
Daca s-ar implini, ar fi super pentru noi.
Am amintit despre doctorul T. pentru ca, prima oara, la el am auzit despre GIFT si stiam ca exista un subiect despre el.

Astept si eu cu interes povestile celor care au facut GIFT in alta tara cu toate ca de cand sunt membra a acestui forum nu am auzit pe nimeni povestind despre asta.
Stiu doar ca sansele de reusita sunt mai mari decat la FIV ceea ce mi se pare excelent.

Mergi la inceput

Anca, iti multumesc pentru raspunsuri, nu e vorba de polemici, doamne-fereste!
Eu am mari sperante legate de GIFT si sper din tot sufletul ca in viitorul apropiat cineva, oricine, nu conteaza numele dr., sa faca asa ceva.
Spun asta pt. ca, asa cum stim, sansele de reusita cu GIFT sunt muuuult mai mari decat cu IA, iar costurile muuuult mai mici decat la FIV.
Din pacate, dpdv material nu-mi pot permite un FIV, nu in urmatoarele luni, IA nu pot face, din cauza problemelor pe care le am si nu stiu daca as avea puterea sa mai trec prin cateva nereusite.
Iar timpul lucreaza in defavoarea mea, nu-mi pot permite sa mai las sa treaca niste ani.
As fi vrut ca, inainte de a sti DACA si CINE face la noi, sa avem informatii despre CUM se face prin alte parti...stii, una e sa se aplice o metoda noua si sa te duci acolo doar cu speranta ca va fi bine, fara sa stii ce inseamna, si alta e sa ai idee, sa stii ce sa intrebi.

Valentina

Mergi la inceput