Alocatie 2007

Alocatie 2007 | Autor: draileanu

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Trebuie sa ne ducem la directia muncii sa completam inca odata cererea pentru ca alocatia sa fie depusa pe card in continuare sau ramane aceeasi cerere valabila?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

In fiecare an trebuie dus un extras de cont.....
Eu primeam pensie de urmas tot de la BANC POST si in fiecare an mi sa cerut extras de cont!

Acum am si eu o intrebare:

Cand am depus actele pentru alocati mi sa zis ca voi beneficia de ea incepand cu luna Ianuarie....eu am nascut in septembrie...mi se va da si pe lunile din urma ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

da trebuie mers la dir mun si depusa alta cerere si trebuie sa duci extras de cont de la banc unde ai cardul eu primesc pe BCR
mexxa ptr indemizatie crestere copil pina la 2 ani se da si din urma eu asa am primit am depus dosarul in april -mai si am luat in august si din urma
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draileanu spune:

azi am mers la directia muncii si am completat o declaratie pt ca plata alocatiei sa se faca in continuare in acelasi cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dragele mele lamuriti-ma si pe mine despre ce vorbiti! Indemnizatia mamei pt cresterea copilului pana la 2 ani sau alocatia copilului 2-7 ani?
Ca eu mi-am trecut alocatia fetelor pe card si nu stiu daca mai trebuie sa duc extras de cont ( pe strada Parintele Galeriu(fosta Venerei)pt Bucuresti!) sau nu la inceputul anului viitor pt a primi in continuare pe card si nu prin posta!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu primesc alocatiile in cont de 3 ani si niciodata nu le-am dus vreun extras de cont si nici nu am mai re-inoit cererea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie, daca va mai aduceti aminte, ce acte ati depus pentru alocatie? Eu am sunat la Directia pentru Protectia Copilului(ca acolo m-a dus mintea sa sun!) si mi-au insirat un ''card ''de acte: certificat de nastere(copil + eu+ tata), certificat de casatorie, acte proprietate casa- toate in original si in copie + o cerere(dar nu mi-au spus daca este ''text liber'' sau cerere-tip, desi am intrebat). Asa ca, va rog, saca va mai aduceti aminte, imi spuneti si mie?
Va foarte multumesc,

Mergi la inceput

anaisanais despre ce alocatie vorbesti?
irinai acum 3 ani poate erau alte reguli se schimba dupa o zi pe alta
Anuska Indemnizatia mamei
draileanu cred ca ai rezolvat problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

violeta, vorbesc despre alocatia pe care o primeste orice copil in Romania(sau nu?), cea de 2oo si ceva de mii de lei vechi.Vlad al meu are 2 ani jumatate, asa ca, in mod normal, ar trebui sa primeasca o alocatie,nu? despre actele necesare pentru ca Vlad sa-si ia alocatia intrebam, ca am ajuns deja chiauna de cap, cu raspunsul primit de la Directia pentru protectia Copilului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, cum ati procedat voi ca sa va intre banii pa card.Ma refer atat la alocatia copilului(24 RON) cat si la indemnizatia pt. cresterea copilului (800 RON).Eu la inceput cand a trebuit sa completez formularul acela care se depune la primaria de sector cat si la camera de munca, am completat sa primesc banii pe card, dar de 1 an si 2 luni ii primesc numai prin mandat postal.Stiti cumva unde trebuie sa ma adresez ca sa ii primesc pe card?Mentionez ca am card la BRD.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Madalina copilul tau nu a primit alocatie pina acum?
trebuie mers la primarie si completat o cerere tip si acolo lasi si contul daca vrei pe card dar intreaba cu ce banca mie mi-a spus cu BCR

Mergi la inceput