Hello, hello
O intrebare scurta: a cumparat cineva peria rotativa de la Rowenta? (sper ca am retinut bine Rowenta... :)); cea la care fac reclama la TV cu tipa care iese din piscina, si dupa ce se sterge cu prosopul e deja coafata. De prin reviste am vazut ca ar costa 2,4mil ron. Nu e tocmai ieftina si nu as vrea sa arunc banii aiurea.
Am mai citit pe forum despre peria Velform (cea de le teleshopping)dar din cate am inteles ti se incurca parul si nu are rezultate spectaculoase.
Asa ca...sa-l pun pe Mosu' sa faca investitia sa il orientez sper altceva?
Multzam
Eu mi-am luat in octombrie peria Rowenta. Este ok. Are o perie mare si una mica. Mi-a fost mai greu la inceput findca nu reuseam sa o manevrez cum trebuie si nu prea imi iesea coafura.
Dar dupa vreo 4-5 utilizari m-am obisnuit cu ea si acum chiar imi place. Are si o carte in care te invata cum sa te coafezi.
am primit-o de mos
merita banii
la prima utilizare am facut febra musculara la mana, dar acum e ok
Si pe mine ma intereseaza cat mai multe pareri.
Am vazut si eu reclama si am reactionat exact ca un copil care vrea neaparat o jucarie noua![]()
Multumesc de raspunsuri
Banuiesc ca este mai usor de manevrat decat peria normala, clasica si uscatorul in acelasi timp, asa ca nu cred ca va fi o problema.
Pe mine ma intereseaza sa imi dea volum deoarece am parul fin, pisicos si daca nu il aranjez putin dupa spalare nu prea imi place cum arata.
Mai asteptam pareri