Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Azi am ajuns si la dr de fam. ... I-a pus mana in cap, fata dormea, s-a trezit deranjata, si cand a atins-o la urechiusa a zis: OTITA!
Ash!, de unde: acasa am apasat-o pe toate partile si ni'ik! nici macar un mrrr! sau ham!... poate numa' sa mai aiba vreo ureche pe undeva si sa nu fi bagat de seama... SAU ... se maiface otita si in alta parte???!

...desigur! glumesc! autch! autch!

Ce altceva as putea sa fac?! Pe Razv nu l-am mai vazut de 1 sapt! I-am separat, ca sa nu se nasca hibrizi corcituritzi din virushii pe care ii impart cu atata daruire si dragalasenie intregii familii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA da Daria dinti ca doar are patru . Abia astept sa ii mai creasca si lopetile de sus sa le pot poza.
ANGELICA imi dau si eu cu parerea...poate e mai bine sa ii faca un exudat in gatulet, asta in cazul in care nu se aude nimic din piept. Sau o alta varianta....care a fost in cazul nostru....cand am plecat pentru radiografie la Iasi pe masina fata mea a facut un fel de guturai (avea mucusori doar-in prima faza-dar erau galbui) si a doua zi a facut febra....a durat vreo trei zile....numai ca mucii erau de la guturai si febra de la dinti....si a avut cam trei episoade de astea pana au reusit sa iasa dintii-asa ca verifica si varianta asta....eu iti doresc sa fie asa decat sa fie acea bronsiolita recidivata.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Gabi, ce dulcica e Daria!!!... Caciulita ceea e a lui Rares?!
Mda, am luat in calcul si varianta exudatului, si cea a guturaiului, numai sa ne dea pace febra, ca sa ne punem pe picioare si sa ne tratam in conditii de low stress

Pupici dariei si lui rares... multumim de sustinere!!!

P.S. Imi place tare mult la casa ta... si curtea, si caruta, ... ne primiti in vizita?! ca sa ne imunizam cu aer rece de Dorna?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ANGELICA chiar la modul cel mai serios va rog sa poftiti la portia de imunizare cu aer de Dorna. Caciulita cu blanita i-am cumparat-o lui Rares acum 3 ani, dar ii era mica si nu a purtat-o, iar celelalte doua sunt crosetate de mine pentru Rares, pe alea le-a purtat. Caruciorul l-am primit de la tati - noi spunem ca e jeepul nostru - ca strada noastra cu pavele a fost "criminala" pentru celalalt carut

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Suuuper! Si eu care doar incercam sa fac conversatie... Poate-poate om primi si noi vreun sfat bun (adik pe care il vrem: sa nu luam antibiotic). ... Si uite cu ce ne-am ales!!! Sa-mi trimiti adresa pe PM, nr tel, nu promitem , dar daca ajungem in zona, incercam si noi sa ne stricam "jeep"-ul, poate ne cumpara tati altul!

Mergi la inceput

Si in asteptarea mult ravnitului raspuns..., mi-am dat seama ca vin sarbatorile si nu am nr de tel ca sa trimit mesaje de felicitare livezii... Cine are kef, timp, dispozitie, buna-vointa, sa-mi puna si mie pe PM un tel... Cine stie cu ce ma mai aleg si din asta: un sfat de la dr, o programare la stomatologie, la chirurgie, o invitatie in Korea, ..., ..., ...

Am luat-o razna... Ma duk sa-mi pun termometru' ... M-o fi palit si pe mine, ca taaare mai aiurez!

Aaaa! Ce stiti de Luana?! adik 26octombrie????!
Mi-ar prinde bine buna-ei-dispozitie pe-aci, prin ograda, ... pardon: livada!

Mergi la inceput

La multi ani!!!
********:
MAIA SOFIA
*******:
KAILAN
NATALITA-ELENA
ALESSIA
IRINA MARIA
HORA LUCIA
******:
CRISTIAN BOGDAN
PETRA
ANDREEA ELIZA
ANDREI (IULY_P, unde esti????!!!)
MARIA CALINA
ALEXANDRA
NICOLE EVELYN

si toti toti ceresheii voiniceii...

Mi-am adus aminte ca am fost nepoliticoasa! Am uitat sa multumesc pt gandurile bune: OanaRusu, DianaR, Arleena, Vivighe, Daryana, Diana79, Virgi, Doroti, Puiudana, Ellax, Carmina, Gabi, si celorlalte mamici care si-au manifestat compasiunea fata de suferinta noastra, multi ...fara numar ...fara numar...

Arleena, ce face mama ta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara!!!
Azi este sf Alexandru si e mai sfant decat cel din august pt, ca e cu cruce neagra . Asa ca AL multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!!!

Hai sa va povestesc pe scurt ce am patit.
Azi noapte la ora 2 am ajuns cu Mihnea la urgenta la grigore Alexandrescu. De duminica avea iar muci si tusea, o tuse care ii provoca o mare durere ca il trezea si din somn. Aseara a facut si un 38 C febra si nu reusea sa adoarma din cauza tusei. Asa ca am mers la spital. Acolo bronsiolita acuta si internare fara alte cuvinte. Cu chiu cu vai am convins-o pe dr. sa ne trimita la Budimex cu bilet de internare. Am ajuns acasa la 3.30 dimineata si la ora 9 eram la budimex la Stanciu care nu ne-a internta, slava domnului. Acum avem tratament: ketof; un sirop antitusiv, si aerosoli cu adrenalina pe care ii facem acasa, ca le avem pe toate. Faza e ca urla copilul asta ca din gura de sarpe cand ii pun masca aia pe fata si stiam ca Ingrid a ta, Viviana, a facut aerosoli si voiam sa stiu daca si ea plangea atat. Nu va spun ca seara i-a facut o aspiratie in nas si in gat, mai si mi s-a rupt sufletul pt. copilul meu care atat plangea si se incovoia...of of of.
Acum doarme de pe la 5.30 si presimt ca va mai dormi mult si bine...tare sunt curioasa cum ii vom face urmatoarea sedinta de aerosoli.
CAm atat despre noi. Asta e, se pare ca ciresele noastre pe anga faptul ca se lasa diversificate mai greu, au ales sa se si imbolnaveasca in acelasi timp...din pacate.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sanatate multa1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, dar chiar asa brusc si dintr-o data? Te-ai intors la job? Petra ce parere are?

Angelica, nu merge chestia cu sensibilitatea preauriculara (adica apasat in fata urechii si copilul urla de durere) la bebei... Du-te la un ORL-ist sa se uite pe toate orificiile ... de la cap (mey, v-am prins, va ganditi la prostii ) si la pediatru s-o asculte pulmonar si sa va spuna ce sa faceti. Nu-i da antibiotic de capul tau ca n-ai facut ninica. Pupici sa va treaca!

Carmina, felicitari lui Mihnea, copil precoce!

No merg si eu la nani. Noapte buna!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buuun. Ei si asta seara domnishorul meu a reusit sa se ridice singur singurel in picioare , in patutz. M-am crucit cand l-am vazut. Pe urma l-am urmarit sa vad cum face si stie miscarile. NU-i iese mereu din prima dar persevereaza. O fi fost de la adrenalina aia inhalata?
Doroti, deci la 7 luni fara 2 zile Mihnea se ridica singur in picioare.[/font=Georgia]

Sotul spune ca sigur e de la adrenalina!!! Si pupa tizul sa se faca sanatos, ca frumos e deja!

Si chiar asa fetelor? A fost ieri Sf. Alexandru? Nu de alta, dar eu nu i-am luat decat o bere sotului, si nu pt. ca ar fi fost ziua lui (il cheama Alexandru) ci pt. ca la tragerea la sorti a reiesit ca eu sa merg sa iau o bere sa ne mai destindem si noi nitel!!! Si dupa ce ca ies la ora 12 noaptea si 3 grade in aer la chioscul non stop din cartier sa iau o bere.. cand ma intorc, sotul meu tocmai facea patul, ca s-a razgandit si mai bine se culca !!!
Si uite asa am ramas eu cu 2 beri pe cap.. cu care tocmai ma lupt ... in timp ce va scriu

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Mergi la inceput