liber despre a "privi"...sexul opus??

liber despre a "privi"...sexul opus?? | Autor: Saso

Link direct la acest mesaj

voi.. ce parere aveti?
sinteti si voi liber ginditoare cind e vorba de ... numai poze...sa zicem!
Sa vedem si noi fetele niste poze.. cu niste zini? de ce pe noi nu ne-ar "ajuta"?

astept comentarii... stiu ca cu fetele poate e greu sa vorbesti deschis despre.. ce fund sexi...pe ce-ti cad ochii prima data cind vezi ceva? si alte chestii

nu stiam cum sa numesc subiectul... poate ca vorbim ... dar sa aveti rabdare cu mine.. ca asa mult timp ca inainte n-am.. dar vreau sa vorbim.. si sa privim... si sa comentam.. daca aveti vre-o adresa cu ce .. si unde...!
am sa caut .si eu .. cind gasesc va trimit!

pupici

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

io ma uit tot la fotografii cu femei goale......nu stiu de ce, dar le apreciez

poate-s defecta, da' pana acu' n-am realizat. Cred ca incep sa-mi pun intrebari serioase

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

... si cand vad un barbat pentru prima oara, la ce crezi ca ma uit????

Nu... la ochi... daca-s bulbucati, fug cat ma tin picioarele.

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io la femei goale nu ma uit ca n-am ce vedea nou, poate numa' sa mor de invidie ca arata mai bine ca mine, ma uit doar la alea imbracate sa mai vad si io un stil de fard, o toala noua, pantofi, alea alea.
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

parerea mea e ca frumusetea poate fi apreciata in orice forma, cu sau fara haine, numai sa fie intr-adevar frumusete si nu doar mushki afisati cu o privire care se vrea seducatoare si e doar tampa.

problema mea - sau poate norocul meu - e ca intalnesc extrem de rar barbati care sa ma atraga - indiferent ca ii intalnesc in poze sau live. atat de rar, incat as putea sa imi amintesc exact cum arata manechinul de care mi-a placut anul asta intr-o reclama de parfum, ca a fost singurul care mi-a atras atentia in mai mult de 12 luni.

si bineinteles ca imi place de sotul meu si il admir pe el in loc de poze.

concluzia mea: nu strica sa mai tragi cu ochiul si la pulpe straine. cu conditia sa nu incepi sa compari - asta nu ar fi drept, doar daca nu cumva arati ca si Claudia sau Naomi sau alte modele - si nici atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Hi, hi , haios subiect...
Eu una ma uit cu mare placere la dosul lui barbatu-miu, nu l-as schimba nici cu al lui Ricky Martin.
Iar despre altii, ma uit si la ei daca au ce arata...
Dar oricum nu aspectul fizic e ceea ce ma atrage in primul rand la sexul opus ci personalitatea. Fizicul e doar bonus.
Cat despre femei, si la ele ma uit daca vad una misto si ori i-o arat eu lui barbac'miu ori mi-o arata el...oricum noi nu suntem gelosi asa ca ne permitem sa ne mai distram din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

hihi, buna intrebare...
si eu ma uit dupa femei, imi place sa comentez despre ele cu barbatul meu si cu baietii de la serviciu (lucrez mai mult cu barbati si asta ma ajuta sa ma apropii cumva de ei); dar la gagici nu ma uit numai la aspect ci si la felul cum sunt sau nu ingrijite si imbracate
la barbati nu ma uit in felul cum se uita barbatii la femei; cu muschii nu prea le am (adica nu ma intereseaza); ce ma impresioneaza? privirea, zambetul, mainile si mirosul (acu' sa nu va inchipuiti ca ii miros; imi place mirosul discret de cosmeticale barbatesti; de'aia uneori ma si dau cu deodorantul sotzului meu); as zice ca ma impresioneaza si simtul umorului, dar asta face parte din alta categorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu de cand mi-am cunoscut barbatul parca nu mai vad nici un barbat in jur(probabil ca va trece...). Chiar m-am intrebat cum de n-am mai vazut pe nimeni care sa ma faca sa ridic din spranceana. Probabil sunt in perioada in care "receptorii" mei sunt adormiti. Oricum, eu sunt categorica in afirmatia ca mi-am gasit jumatatea si sufletul meu e pe deplin multumit.
Cand vad o femeie frumoasa si aranjata sunt in stare sa o admir, apreciind timpul, efortul si de ce nu banii pe care respectiva femeie considera ca merita sa le aloce pentru ea.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, da pai noua.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Saso, Saso nu esti cuminte deloc,de-abia a venit minunea pe lume si tie iti zboara gandul la cai verzi,.....fate mama cuminte.
E bine ca ai timp de scris subiecte vesele, cred ca te refereai la revistele unde sunt mai multi barbati goi,eu una nu prea stiu astfel de reviste sau site-uri.
In mare parte eu cred ca femeile nu prea au nevoie de aceste reviste, ele sunt firi cu picioarele bine infipte in pamant nu ca barbatii (mereu cu mintea in alta parte),iar daca au timp liber atunci cu siguranta si-l aloca pentru propria persoana, nu pentru o revista de genul asta.
Spun asta pentru ca in ceea ce priveste drumul ales odata in viata, de la el se abat si calca stramb mai mult sexul tare decat cel frumos,iar daca mie mi-ar pica in mana o astfel de revista crede-ma nu cred c-as avea ce sa vad, mai mult decat stiu ca exista ceva in dotarea barbatiilor,iar cat privesc dimentiunile,zau nu are rost o sa spun si eu ca vulpea la struguri.
In general apreciez barbatii care nu spun prea des "Te iubesc" ci isi arata iubirea atunci cand trebuie sa-ti sara cu adevarat in ajutor,sa nu dea bir cu fugitii,sa se ocupe de copii cand tu ai alte treburi si nu in ultimul rand, sa mai treaca si pe la cratita.
Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

sint noua pe aici si am vazut subiectul asta, care imi place, adica mie se pare normal ca femeile sa discute si despre altceva ...
eu inainte sa-mi gasesc jumatatea, imi placea sa ma uit dupa fundurile barbatilor, si chiar comentam cu prietenele mele, in asa fel incat intr-o zi, stand noi la o terasa si facand un comentariu, un tip care trecea pe acolo si-a ridicat bluza, sa vedem ca are si el ce arata
nu eram chiar obsedata,sa nu credeti asta, oricum nu-mi plac barbatii cu muschi
cand l-am cunoscut pe sotul meu, fundul chiar nu a contat, nici nu m-a interesat, altele erau calitatile pe care le vroiam, dar ...acum sint incantata de al sau fund, si stie asta ...

nicole

Mergi la inceput