Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am intrat doar sa facem prezentza ca sunt grabita: azi avem serbare..........nu vreau sa ma gandesc ce-o fi acolo ca cica-s vreo 3 crese reunite.noroc ca stiu sala-acolo se tinsedintzele de bloc.

Deea- de acord, dar partzial, cu ideile tale privind dulciurile..... eu consider la fel de nobila o placinta sau un cozonac, ca o prajitura lejera, elaborata si frumos colorata........cred ca fiecare ajusteaza dulciurile conform gusturilor sale si se poate face si coznac cu fructoza si placinta cu branza 0 calorii( cu care nu-s de acord) si fructoza,iar prin ea diverse fructe, etc...

l-am vazut pe balonash, pe jasmine, pe paul, pe emma, pe diana.......am uitat ce-am mai vazut, dar cred ca am cascat gura la toata gasca.
eu sunt incantata ca am primit un pasaport anual la disney...oricum, aveam in plan sa ne cump la anul. daca tot a venit asta, in we cred ca-l ducem pe alex la micky si la mos craciun. daca tot am mai avea decat un al doilea pasaport de cumparat ca copii pana la 3 ani intra gratis....oricum, atia micii-micii au interzis in multe comedii. iar la unele chestii au o masura speciala de lemn: daca nu e peste limita min admisa, nu are voie

aici pana la 38.5 nu exista notziunea de febra.......iti rade dr in nas daca te aude ca te vaiti cu un 37+, iti ia banii si te trimite acasa. oricum, esential in lupta cu febra e sa fie lasat doar in body copilul, iar de la 39 se pot face bai in care apa sa fie de 37 de grade.regule e: apa cu 2 grade mai jos decat febra

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA esti dragutza sunt aci dar nu mai scriu asa mult.Asteptam vesti de la Daniela si Anasol,dar vad ca nimic
Sunt si eu prost dispusa azi,nu-i de mirare,dupa ce ca am zi critica la bioritmul emotional ,aflu ca patronul a dispus ca al treispelea salar se da in ultima zi (lucratoare) a anului ... asta ca sa nu le dea oamenilor concediul ,numai sa isi bata joc stiu . Directorul se lupta acum sa avem liber intre Craciun si Revelion si sa luam banii in 22,sa aiba lumea bani de sarbatori.Ca de lucru nu e asa mult,doar asa sunt ei ordinari,asa au facut si anul trecut.Pe mine ma afecteaza faza cu preavizul, ca daca il bag inainte de a primi banii,poate nu or sa mii-i mai dea Si trebuie sa il bag in 22,sa pot fi in 8 ianuarie dincolo.Asta e ,nu va mai ametesc ,dar pur si simplu deja lucrez in scarba aici

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

moni- eventual mai negociezi cu aia noi ziua in care incepi. le spui adevarul. daca vor sa te aiba musai pe 8, sa-ti dea ei cel de-al 13 salariu, daca astia de la vechea firma or sa te taie de la portie

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

ANDIARORO eu i-am zis de chestia asta directoarei economice de la firma "sora" si am ramas ca il bag pe 22 ... si in 8 sunt dincolo.Italianul stai linistita ca nu imi da el al treispelea salar Acum sa vad, ca ei vor urgent tocmai ca din 3 ianuarie deja fac angajari,au avut loc deja interviurile,deci neaparat trebuie sa incep Nu degeaba sunt plina de draci Ar fi fost perfect din 15 ian sa merg,dar ... nu stiu,ma doare capul deja Si cred ca maine vine ala in tzara si semnam contractul
Chestia e ca dincoace,directorul inca se zbate si s-ar putea sa il dam pe 22 totusi ... mai sper.Inca sunt pe lista Si deja am tot barfit cu el pe aici si mi-a zis ca ma intzelege daca vreau sa plec.El macar sta in buda asta pentru 60 de mil I-am sugerat azi si "consultantului financiar contabil" ca nu mai stau foarte mult,un expert contabil care e in gratiile patronului momentan (stie italiana bine si e bun de gura) si a fost foarte surprins,dar ii cam cunoaste el pe unii patroni italieni
Streptococul ,contabilul italian si el mi-a zis odata,la alte figuri de-astea, ca daca imi gasesc ceva mai bun mai bine sa ii las naibii.Evident ca nu trebui sa stie patronul ce mi-a sugerat El macar nu e angajatul lui,e la o firma cu care au contract.
Iar m-am lungit aiurea

Chiar nici o veste de la Daniela si Anasol???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

In general sunt aiurea perioadele astea la serviciu. Si-asa gandul nu-ti mai e la treaba, mai apar si sicanele din partea conducerii.. te scarbeste de-a binelea.
E buna ideea Anei. Eventual poti sa vorbesti cu cei de la noul job, desi e posibil sa se rezolve si aici cu toate, dar e neplacuta sicanarea asta.
Sper sa ai o zi mai buna in continuare, Moni .

Andiaroro, hopaaaa ! Serbare ? Foarte dragut! Sa faci si poze, da?

Si eu stau cu ochii pe-aici sa vad daca avem ceva vesti despre Anasol si Daniela.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Mai tarziu cu insuratoarea. Acum sa cresca, sa fie sanatos si la final o sa se si insoare.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna ziua si de la noi. Am disparut din pesisaj o vreme ca am dus-o pe Ana la aerisit la munte, doar, doar nu s-or mai lipi microbii de ea. Am sosit noi Duminica, dar ieri am avut o zi groaznica si nu prea m-am atins de PC.
Asa ca sa purcedem prin a ura LA MULTI ANI Daniel si Eduard! Sa cresteti mari si sa sanatosi. (asta fiindca am lipsit de ziua lor).
Si pe ziua de azi: LA MULTI ANI Ioana si Stefan!.
Am vazut ceva pozici, filmulete, etc. Draguti, draguti sa-i mananci.
Andiaroro, fain de tot si cu Disneyland-ul si cu serbarea! Sa va distrati pe cinste. Cred ca Alexandre e cel mai sociabilizat pui din secta.
Fetele ce e cu Daniela si Anasol de va ingrijorati? Sper sa nu fie nimic de rau.
Irinutza, sper sa ai dreptate si sa iasa dintisorii Sabinei. Ca eu una m-am saturat si-mi dau demisia. A mea nu mananca de luni de zile, merg cu ea, ba la unul, ba la altul si concluzia e aceeasi: "cum sa manance doamna cand ies 6 dinti sus!". Si crezi ca au iesit? Nimic! .
Silvi, daca era si sotul tau acasa mai erai la fel de panicata cu Alain? Si tu la 37 cu 3 il simti cald la mana? Eu la ora actuala, la ce febra mare mi-a facut fata pana acum, cred ca abia daca trece de 38 ii dau ceva.
Despre noi? Vesnica placa: iar merg cu Ana la kineto si ma seaca de energie. Si acum i se pare profesorului ca nu merge cum tb. DE fapt am vazut si eu ca nu e ceva in regula ca incruciseaza picioarele la mers. . Asa ca iar griji si nervi. Chiar tb sa-i cumpar ghetute ortopedice si........ Le-om scoate la capat cum le-am scos si pana acum. Si am avut ieri asa o migrena oribila, cum n-am mai avut din sarcina. Si a fost raaaau de tot.. Noroc cu Ana ca a dormit mult mai bine decat de obicei, ca altfel, nu stiu ce facea. M-am culcat si eu la 12 si m-am trezit la 2, 4 si 6 (ceea ce pt noi e ok).
toata secta draga si ma duc sa citesc din urma.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE ce ma bucur ca ai aparut.Tin pumnii sa rezolvati odata cu kineto aia,lasa ca e mai bine sa se ingrijoreaze poate de pomana si mai faceti un pic in plus,decat sa nu bage de seama si chiar sa fie ceva ... ca pe urma dureaza mai mult pana se rezolva.Nasol doar cu plimbarile acum iarna

Eu am plecata acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua mamici,

Moni de ce vrei sa stai doar 1/2 h pe DC ? Nu am citit sfasitul cap. trecut si habar nu am ce are Ioana a Danielei, a facut febra mare? De Anasol nu mai stie nimeni nimic ?A inceput David sa se simta mai bine? Au gasit cauza infectiei?
Bianca mi-ai facut pofta de carnati de casa poate ajung si eu la magazinul romanesc sa cumpar cu toate ca stiu ca nu merita atatia bani
Angelo s-a trezit azi-noapte de vreo 4 ori in plans, cred ca din cauza dintilor si s-a trezit astazi tocmai la 10.30 iar la 11.00 terminase prima papica pe ziua de azi. Socrosenii au venit ca intotdeauna neanuntati astia la 10.30 erau la usa Fetelor revin ca trebuie sa intind niste rufe, mai bag o masina de spalat, sa termin mancarea lui Angelo, sa pape si pe la 14.00 somn de voie

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
Ceva vesti da la Anasol si March?
Dana ma uitam pe la nazdravanii din aug- sept si am descoperit o prietena de-a mea .Iuliana76.A plecat in Canada cu familia .In septembrie anul acesta .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput