Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

1 zi legume, 1 zi fructe, 2 zile lapte, 1 zi legume, 1 zi fructe, 2 zile lapte... etc pana la a 10-a zi

Dupa cele 10 zile de cura, urmeaza 10 zile de "pauza", adica tii in continuare regim, fara prajeli, paine, dulciuri, grasimi. In aceasta perioada poti face si combinatzii (adica nu mai trebuie sa mananci disociat).

La legume poti manca oric, mai putin mazare, cartofi, fasole uscata.
La fructe iar orice, dar fara banane, struguri, fructe uscate, pere.
Laptele trebuie sa fie integral, adica 3.5%. Nu se poate inlocui cu iaurt sau lapte de soia.

Dieta dureaza 2 luni, asa cum v-am zis, cu 10 zile de regim si 10 de pauza.

Am doua marturii ...una 27 de kilograme in 2 luni, alta 14 kg in doua ture de dieta... Nasa mea tot cu asa ceva a slabit, de pe la 94 .. la vre-o 55-60.. ca acum e asa subtirica ca o fata mare, si are 50 ani !

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Deea!!!

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Deea, suna interesant dar eu nu ma pot baga acum, inainte de sarbatori, ca daca in cele 10 zile de pauza zici ca fara grasimi, prajeli etc nu stiu ce fac....eu sambata omor porcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Si dupa aceea nu te ingrasi la loc????? Ca asa cel putin rezultatele sunt promitatoare!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Hehehe.. gata... gata... uite ca a venit si cura

Cred ca este evident ca nu se mananca prajeli.. de ulei nu zice nimic, dar la fel cred ca este interzis Salatele se pot acri cu seama de lamaie si condimenta.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Acum mai am de dat jos vreo 3 kg, dar dupa sarbatori....

Mergi la inceput

pe mine ma omoara ziua de legume. Ce pana mea mananc?! Salata cu lamaie....nu pot ca nu-mi place.

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Orezul intra la legume?!

poze petrecere Nicolas

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ano, poti incerca cu 1 kg de rosii

Mergi la inceput

No.. ce sa zic ... cred ca daca bagi dupa toata alimentara de dulciuri ... si mananci toti carnatii de la Craciun .... cred ca te ingrasi

Nasa mea nu s-a ingrasat.. si a slabit de mai bine de 2 ani.
Fetele de pe forumul de unde m-am uitat dupa ea ziceau toate ca le-a scazut foarte mult pofta de mancare. Nu mai puteau manca mult, nici nu mai "pofteau" la "interzise" ... etc... Fata care a slabit 14 Kg intr-o luna a zis ca a pus 10 inapoi in vre-un an, dar nu s-a abtinut de la nimic, a mancat din nou numai prostii si chestii de pus la "cisterna centrala"

Mergi la inceput