Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana abia acum a adormit - adica sper ... De 2 h ne chinuim cu ea
Si la ea sunt dintii cred,ca a ros azi la greu tot ce a prins,inclusiv in vizita.Febra nu i-am luat-o...
Mersi de colinde si eu descarc,eu am multe,dar pe casete audio.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Any, dar da si tu adresa la fete ca sa nu stea sa caute povestea .

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ioana Sigur ca ii dam parola Irinei, dar chiar nu trebuie sa ne ceri voie. Da-i-o tu, daca nu i-ai dat-o deja.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Bombo, ti-am vazut fetitza..o scumpete ce mai! si ce " vorbeste" ea acolo..., iar bradul e splendid, mi-ar parea rau sa-l demoleze micutza
Nu reusesc sa vad filmul cu Tibi, ca a pus ceva sotzul sa traga pe DC++ si nu merge deloc. Noroc ca am apucat sa o vad pe Jasy..
A fost pediatra azi, are rosu in gat, saraca ma miram de ce tinea papa in gura si nu vroia sa inghita. Plus ca ii ies nu incisivii centrali de sus, ci laterali. A adormit pe la 21, uitandu-se cu noi la Final Destination 1, bun film!
Moni, bafta cu noul serviciu! Am restanta la filmele cu Diana...
Dana Ene, AnaS, Irinatuntza, Ali, Bianca, Ioana si restul care mai sunteti pe netmulti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Povestea Ioanei-Catalina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90273

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara,,,eu sunt franta de oboseala. Azi am fost in Kaufland si nu am gasit carne si m-am dus apoi in Metro si acolo am gasit. Sa ma fi vazut ce rapid ma miscam ca la 10.30 am plecat de acasa si la 12 am fost inapoi ca trebuia sa manance Dani.
Am terminatul cu porcul, cu carnatzii si untura cu toatemai persista mirosul dar in rest e curat deja.
Dana am vazut pozele cu comorile tale. Sunt foarte frumoase amandoua, la fel si tu. Roxana e mai ochiasa putin ca Oana
March, sanatate multa Ioanei , sa va treaca viroza si febra repede
Monifrumos vecinul vostru si Diana foarte indrazneatza ca deobicei
Tu nu te uiti in mail?
Anasebe e foarte dulce Tiberica, nu l-am mai vazut demult
Dani e super marait Nu ma mai inteleg cu el, i se vede dintele de sus si e tare morocanos, maraicios, plangacios si tot tacamul...Of dintii lor de dinti
Si nu mai stiu cum mai trebuie sa mai zic...ca am uitat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Bianca, gata ? Ai casapit porcul ? La-i transformat deja in cirnat ? Bietul porc, ce soarta cruda !

poze Sabina

Mergi la inceput

Bianca, poate ii ies mai multi dinti deodata lui Dani. Ca Sabinei deja i-au spart doi gingia si mai sunt inca doi pe vine. sper sa vina mai repede . Deci ea are un fel de explozie de dinti in gura. Poate asa are si dani.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata da..defapt am avut o jumatate de porc adica cam 90 kg dar un porc cu foarte multa carne si mai putina untura
Mi l-au dat "socroseniile" vorba lui Maraki singura deosebire intre socroseniile noastre e ca ai mei sunt de treaba si in fiecare an ne dau cate jumatate de porc
Moni eu cred ca mailul tau e mail dinala" naspha", am si eu dinalea si le mai dau cateodata si intru in ele din an in pasti
Fetelor va merg sa ma pun in pat ca ma dor toate oasele, in special picioarele ca mai toata ziua am stat in picioare
Noapte buna
Irina nici nu stiu ce sa spun. Toata gingia de sus ii e inflamata dar incisivul central se vede, iar la incisivul lateral e f f inflamata gingia.
Ar fi cazul sa ii iasa si lui dintii ca numai 2 are saracu
ma enerveaza ca la Sandra nu am avut asemenea probleme cu dintii, au iesit si nu am vazut nici o schimbare la ea. Of copii astia...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA am vazut la birou ca am primit ceva,dar am zis ca le deschid acasa,unde evident am uitat
Plec la nani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput