sanii isi mai revin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Carmen, fii calma.daca ai trimis soacra la plimbare gata cu stresul.daca crezi ca e asa chinutor pt tine sa alaptezi da-i la bb formula.eu sunt proalaptat din tot sufletul.dar daca tu vezi din asta o corvoada...e alegerea ta.solutii sunt si pt ca sa continui sa alaptezi.e greu si cu formula si cu san.bb mic poate are colici acum si de asta face asa.plus ca a prins gustul biberonului.pune-l dupa ce a papat 20 min in bouncer/scaun de masina.poate nu mai vomita.unii bb au sistemul digestiv imatur inca si de aceea sufera de reflux gastric.
iesi la plimbare si cu bb, daca iti face placere sa mergi la cumparaturi du-te.
hai mami draga, cheer up, ai un bb perfect.ai slabit o groaza.bucura-te.multe mamici cu copii mari inca sa mai chinuie inca slabeasca.ai vergeturi?si ce daca. si eu am si multe alte femei si barbati chiar.gandeste pozotiv si incearca sa te odihnesti cat mai mult.

te pup si sa ne spui ce mai faceti

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

asa am patit si eu..dar dupa 1 luna jumate maxim mi-am revenit la "normal"..Asa ca stai linitita..se rezolva e la sine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

multumesc tuturor pt incurajari si vb frumoase!!!voi incerca din toate puterile ca sa il alaptez!!!!
roxanaz promit ca in curand voi intra la fetele din cta

va pup p toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Ma bucur ca ai luat decizia de a-l alapta in continuare pe pitic. Eu vad diferenta intre primul meu copil, alaptat numai pana la 4,5 luni (a trebuit sa iau antibiotice si nu i-a mai placut laptele) si cel de-al doilea, alaptat pana dupa sase luni (pana la 4 luni numai laptic). Primul se imbolnaveste mai des si e mai sensibil la raceli. Asa ca nu o sa-ti para rau ca te-ai chinuit acum.
Si repet si eu : iesi la plimbare, oriunde! Am trecut si eu prin faza de stat numai in casa - si eram cu 2 bebei (diferenta de 1 an).

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput