Buna seara dragele mele,
Scriu un al doilea mesaj, ca sa va pup si sa va salut.
Eu m-am programat pentru vineri seara, trebuia sa merg inainte sa plec in Franta insa vreau sa plec miercuri in zori, si el marti si luni nu lucreaza.
Pentru cine este interesat: 22 e ultima zi (adica vineri) dupa care saptamana viitoare: 27-28 si tot asa. Intre, pauza de Craciun.
Merg vineri sa vad bebicul si sa il imbarbatez ca plecam la drum lung, in cateva tari europene, sa se obisnuiasca. ![]()
Pup toate fetele
Clau
9+
bb mic
Clarissa, subscriu si eu la ce ti-a spus Claucia, important este sa iti gasesti doctorul in care sa ai incredere intr-adevar.
Si ca o paranteza, raspunsul domnului doctor "se intra dupa inaltime" pe mine m-ar fi amuzat teribil![]()
Eu tocmai m-am intors de la cabinet,am valori foarte bune, i-am reamintit de laparo din ianuarie si urmeaza sa mai merg o data vineri si cu asta gata pe anul asta.
Diddy, tu cand vei face laparo?
Teo, insanatosire grabnica si da-ne o veste buna in curand
Claucia, Felicia, IoanaTugs, Iyoana, Kora, Laura69silk,Vali_delide, Zenobia si toate fetele dragi, multi 

tuturor.
Buna fetelor
Imi puteti spune si mie care sunt preturile la cabinetul domnului doc.Tutunaru,urmeaza sa imi fac o programare la dinsul si sa stiu
ce banuti sa imi pregatesc sa nu ma trzesc acolo acolo si sa nu imi
ajunga bani.
si inca o intrbare:prin ce zona se afla cab?
Buna si La multi ani tuturor!!!
mteeuta, cabinetul dr T este pe langa Spital Elias.
iti doresc mult succes si un bb cat mai repede!
quote:
Originally posted by mteeuta
Buna fetelor
Imi puteti spune si mie care sunt preturile la cabinetul domnului doc.Tutunaru,urmeaza sa imi fac o programare la dinsul si sa stiu
ce banuti sa imi pregatesc sa nu ma trzesc acolo acolo si sa nu imi
ajunga bani.
si inca o intrbare:prin ce zona se afla cab?