Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Inuta si Vali, la treaba cu cadourile ca aveti listute nu gluma!

Si eu merg pe 27 la T, as vrea dimineata dar nu stiu daca este, o sa sun, ca parca as vrea sa si plec pe 27... sa vad cum facem, nu cred ca pe 26 este totusi la cabinet. Poate merg pe 23 atunci.

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Ana_p bine ca mai dai si tu un semn de viata ca te-am dat disparuta…In ce zi esti acum, poate scapi de laparo si ne anunti si tu ceva frumos...?Daca ai nelamuriri in legatura cu laparo trimite-mi oricand doresti PM si iti voi da toate amanuntele.Sa nu te sperii, eu ma simt foarte bine ( am facut laparo in 30 noiembrie) si urmele abia se mai vad.E foarte important sa stii ce ai de facut si raspunsul sigur ti-l poate da doar laparo.
Ysa26 bine ai venit in clubul nostru!Multa bafta la prima intalnire cu dr. T, te sfatuiesc sa iti pregatesti listuta cu intrebari la care doresti raspuns de la dl. dr. si tot istoricul tau pe care sa i-l spui amanuntit.
Inuta multa bafta la examene!!!Azi faceti spermograma si spermocultura la IDS ?Mult succes si multi si neastamparati, sa ne scrii rezultatele!
Vali, Iyoana, Teo
Maria ce ne anunti ca eu nu pot face nimic prin casa ca sunt tot cu pumnii stransi???!!!Hai Mariaaaaa
Claucia se apropie vacanta voastra frumoasa, sa vizitati cat mai multe locuri frumoase si apoi sa ne povestesti si noua cum s-a simtit bebe in Turnul Effel…

Fetelor am ceva de lucru pe la computer asa ca am sa mai trag cu ochiul daca nu aveti altceva de facut sambata si dati o raita pe aici, sotiorul meu e harnic si azi asa ca deja e la o lucrare...vin sarbatorile si e nevoie de money,nu?


Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Kora: Mai bine mi-ai spune ce mai faci tu???? Nu cumva esti ziua 30??? Te rog sa raportezi......ceva semne???
Cat despre mine....mai bine desfaci pumnii....au aparut simtome de rushi am o jena in burtik si mi simt o moliciune in picioare - semn specific pentru mine.....cred ca maine se instaleaza....
Eu sunt la munca, am venit sa-mi termin treburile....plec la Moldova maine sau cel tarziu luni dimineata. Ar fi trebuit sa plec azi, dar trebuioe sa-mi fac si cumparaturile....
Va pup! O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata.

Am zis sa citesc azi ce s-a mai scris prin "zona 0". In ceea ce ma priveste, ma voi rezuma numai la informatii strict medicale pentru a respecta scopul acestui subiect si pentru a le fi de folos fetelor care citesc pentru a afla informatii despre probleme medicale si despre dl doctor.

Cand am pornit pe acest drum, am pornit cu o atitudine foarte increzatoare pe care o am si acum. Fata de mine, Tutunaru nu a gresit cu nimic. Atunci cand mi-a spus ca am un chist endometriozic, mi-a explicat foarte clar de ce este "endometriozic" si nu de alta natura (din cauza culorii, consistentei etc) . Ce as putea sa fac? Sa nu il cred si sa incep sa spun ca "nu, de unde stie el, ca spunea altceva inainte". Lucrurile evolueaza, si tot asa si medicina, si implicit el. Nu mi-a spus clar "Ai endometrioza, cucoana", ci ca "este posibil sa fie endometrioza din cauza acestui chis endometriozic". M-a programat la laparo, pe care acum o astept de-mi vine sa numar zilele!!! Nu mai pot de nerabdare. Am avut incredere pana la capat si i-am spus ca am facut stimulare fara sa imi spuna el. Nu s-a rastit, nu a facut mishto, ci mi-a spus ca bine ca am venit la monitorizare. Am discutat cu el despre regimul alimentar si despre toate lucrurile care ma interesau, desi mai era multa lume la usa. Mi-a spus ca nu are rost sa tin inca regim, ca acel regim pe care l-a tinut si Amely nu este special pentru endo, si este general, si ca e fff bine sa il tin, dar dupa operatie. Ce sa fac? Sa sar de fund ca nu mi-a zis sa tin regim??? Bine ca nu trebuie, ca e al dracu' de greu.

Acum, in ceea ce priveste atitudinea lui, mie una mi se pare super simpatic, in sensul ca da, mai sare calul uneori, dar are sarmul lui pe care nu i-l poate diminua nimeni. Pe mine ma distreaza. Pana una alta, nu de asta ma duc la el, ci pentru ca am incredere ca o sa ma ajute sa am un bebe. Sper ca am fost de ajutor fetelor care doresc sa se duca la el. Eu am mare incredere, sunt foarte multumita. Asta nu inseamna ca il recomand. Alegeti vi ce vi se pare ca este relevant.

Pup toate fetele dragi!

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai Zeno, tu esti suparata????
Te eu sa-ti treaca!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria tu lucrezi si sambata??Harnica fata!D, ,sunt z30, dar am semne clare de CM si eu adica jena aceea vaga in burtik ( normal, ca doar nu poti ramane prin nici o minune daca nu ai prestat in zilele fertile si iti mai e si recomandat FIV pe deasupra), de obicei ma durea destul de rau capul chiar cu vreo cateva zile inainte,acum insa din fericire capul nu ma doare, dar sigur vine zilele astea, nu e nimic nou au mai venit ei comunistii si in z32, chiar si z33.Se pare ca o sa avem z1 deodata, dar stii tu z1 e un nou inceput mai ales pt tine...pt mine este un inceput in sensul ca imi pot calcula data aprox. cand imi voi face analizele hormonale ceea ce va fi f. important in luarea deciziei doctorului pt stimularea pt FIV.Abia astept sa incep anul cu muuulte proiecte sper eu cu un final fericit!
Weekend frumos in Moldova!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Multumesc....acolo raman pana pe 08 ianuarie Nu cred ca mai pot intra sa va citesc...
Va doresc SARBATORI FERICITE,un an nou mai frumos si mai bogat decat acesta, iar Mosul sa va aduca tot ceea ce va doriti!!! Si cel mai important : sa devenim TOAATE, dar TOATE in 2007!!!!
Va sarut!!!! Tare dor o sa-mi fie de voi!!!!!!!
Va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria SARBATORI FERICITE si noul an sa fie plin cu surprize frumoase dintre care cea mai mare sa fie !!!O sa imi fie dor de tine...cum ajungi sa dai un semn urgent cu tooooate detaliile!!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Zenobia esti o scumpa si o optimista, o sa vezi ca o sa aiba grija Doamne-Doamne de tine si o sa-ti dea ce iti doresti cel mai mult!

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Copilut te duci azi sa iti faci BHCG???Da-ne si noua un semn, ma gandesc la tine si iti tin pumnii!

Kora

Mergi la inceput