Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Apropo de brad: noi avem natural dar cu radacina. E plantat in curte si pe ala il impodobim. Si il iubim ca pe un copil.
Si acum va invit sa vedeti o ingerasa si urmatoarele 4 poze.
Pentru cine mai e interesat de costume de Craciunei, se gasesc la expozitia de la Sala Dalles, la etaj cu 35 RON, iar pentru baietei au mai multe modele decat aveau la Carrefour si mai frumoase.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumesc ptr raspunsurile legate de vaccin.

Eloise, iti scriu PM.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Apropo de ce spunea MamiLili, am luat si noi revista Mami cu CD-ul si dupa parerea mea merita din plin. Sunt cantecele foarte dragute, noua ne-au placut mult iar Maria incerca sa cante si ea. Era asa de scumpa!!! Pacat ca n-am fost pe faza s-o filmez!

Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Liliana, multumesc. Mi-a mai venit inima la loc.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

maaaaaaamaaaaaaa lexi, cat e de dulce maria! zi repede de unde ai luat aripioarele si coronitza! costumul e de la botez, nu? avem si noi rochitza din aia de botez dar aripioarele si coronitza sunt mortale!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Apropo de brad: noi avem natural dar cu radacina. E plantat in curte si pe ala il impodobim. Si il iubim ca pe un copil.

Asa da!

Merci ptr pont, Lexi! O sa-mi trimit delegatii si la sala Dalles.

Editez: mamaaaa Lexi e superba ingerasa! (Ai pus-o pe Ralucutza pe jar...ca ea tb sa aiba toate costumasele existente pe piata ca s-o impodobeasca pe Alexia.)

Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

maaaaaaamaaaaaaa lexi, cat e de dulce maria! zi repede de unde ai luat aripioarele si coronitza! costumul e de la botez, nu? avem si noi rochitza din aia de botez dar aripioarele si coronitza sunt mortale!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Ralu, rochita e de la botez, intr-adevar, iar aripioarele si coronita de la Sala Dalles, dar nu mai aveau aripioare, nici macar in depozit. Cat despre coronita, n-o lua, i-am luat noi si Alexiei, cadou de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa, m-ai lasat fara cuvinte! na, ce sa mai zic?

pana cand e deschisa chestia asta la sala dalles? ca miercuri am vrea si noi sa mergem! aaaa, si ce ajunge acolo? 226 cumva? ca mandy a noastra si-a dat duhul!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Pe Realitatea tv sunt Mihaela Radulescu (ex-Banica) si Andreea Marin (actuala Banica).

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

buna seara!

in primul rand multumiri celor care ne-au felicitat astazi si IOANA, RADU-ANDREI, DRAGOS-ANDREI SI ERIK, sa fiti sanatosi si cuminti!

adnas, bine ai venit printre bucurii!

botezul a fost minunat! vreme frumoasa, Eric cuminte iar noi parintii ne-am cam facut de cap ca doar de copil au avut grija invitatii si nasii ! ne-am dus la somn la 4 dimineatza si Eric ne-a dat trezirea la 8!
acum speram sa adormim cat mai repede copilul, evident sa mergem si noi la somn!
revenim maine dupa ce citim si din urma ca tare harnicurtze ati fost!

o seara minunata,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput