PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Multumim mult de urari, toate fetele.
Tweety7, super felicitarea, multumim mult de tot.Uite ia si tu o floricica, ce am gasit si eu pe frigul asta:
Noi ne pregatim sa iesim un pic, si mi-e mai greu saptamana asta,ca sunt doar eu cu Razvan,sotul vine abia duminica asa ca o sa stau calare pe net si o sa va bombardez cu mesaje...
Cya!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Arsenie, ii dai cu spray cu apa marina in nasuc inainte sa-i tragi mucisorii cu batista bebelusului?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor ,la cat timp dupa ce ati nascut v-a venit menstruatia?Eu am nascut pe 29 iunie 2006 prin cezariana ,dupa vreo 2 luni am inceput sa iau exluton si azi surpriza!!!!!!!!!!!Mi-a venit menstruatia.Deci,dupa 5 luni si ceva...E bine,e rau?Lapte vad ca am.

pupici de la noi.
Alina,mami de Fetita dragalasa,Delia Amalia (5,5 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

nu ii dau ser fiziologic 3-4 picaturii in fiecare nara dar nu prea sta si imi este f greu ma ia toate caldurile plus ca dupa 1/2 ora tot infundata este intelegi....ma gindeam sa iau karvol or fi eficiente eu sunt totusi multumita ca nu mai tuseste si numai stranuta dar...mie frica sa nu dam in altele daca nu ii trag mucusorii si dar ii pun ser fizologin nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

da, karvolul il ajuta sa respire, folosim si noi.Te inteleg ca iti este greu, si mie imi e la fel, dAR TREBUIE, CE SA FACEM, TREBUIE SA-I AJUTAM SA RESPIRE CHIAR DACA METODA E UN PIC NEPLACUTA. Darius azi dimineata, tot asa, s-a trezit ca nu putea sa respire bine in somn, i-am dat cuspray, batista b. si i-am pus picaturi ophtamesone (nu stiu daca sunt indicare si la voi, noi luam de cand am racit) si am desfacut o capsula de karvol.

am luat si noi prima alocatie si indemnizatia

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

eu inca tot nu am depus actele ptr alocatie. lamuriti-ma si pe mine se depune un singur dosar sau doua? ieri am luat si eu indemnizatia.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
Arsenie asa e si fata mea acum. Numai cand ma vede cu pompitza si cu picaturile de nas incepe sa planga. Nu stiu ce sa ii mai fac. Am folosit si karvol si un ulei special mentolat pt copii, tot degeaba are nasucul tot infundat si plin de mucisori si ne batem cu ei non stop. Si de unde ma bucuram ca ieri dim se simteam mai bine si radea si era plina de energie, aseara dupa vaccin febra mare plansete multe, nasucul super infundat. off sper sa treaca cat mai repede ca simt eu ca nu mai pot dapai ea saracutza.
Save ms pr apreciere, si eu imi tot repet ca na au trebuit 9 luni de schimbari majore ale corpului ca sa aduc mica minune pe lume deci nu ma pot astepta in 3 luni dupa la cine stie ce minuni. Am zis sa fiu realista si mi-am dat termen 1 an ca sa remediez lucrurile. De slabit am slabit cam tot ce s-a pus in timpul sarcinii (+-1kg) dar de acum stiu ca trebuie sa iau taurul de coarne si sa bag ceva sala ceva sport, miscare ca numai cu dieta, de care nu prea ma pot tine, nu rezolv nimic. Vreau acum cat mai e rece sa merg la sala si apoi din primavara sa merg sa alerg la aer curat sa ma plimb cat mai mult cu fata, sa mai scapam de kg ca sa ajung la greutatea dorita. E f greu si eu sunt f lenesa , dar incet incet voi reusi.
Stiti aici ca sunt niste cluburi de mamici care se intalnesc in parc toate cu carucioarele si cu bebeii si alearga impreuna impingand la carucioare si fac tot felul de miscari stand in cerc si folosind copii drept greutati, nu va ganditi la ceva aiurea, e chiar super fain, aseara dadea la tv. De ce nu incercati si voi asa ceva? Cele care sunteti in Buc, in weekend sa va intalniti cat mai multe vreo 2 ore cand e mai caldutz si frumos afara si alegeti un parc sau o zona cu mai mult spatiu verde nu chiar la strada si faceti exercitii.
Nu dati cu rosii, e numai o sugestie si voi daca sunteti mai multe m-am gandit eu ca o puteti aplica. Arata ce happy erau si bebeii si mamicile. Am sa caut sa vad daca gasesc pe net sa va dau un link sa va faceti o idee.
Save legat de diversificare si a mea la fel face refuza plnage urlete si tipete si mie mi-a zis sa o las in pace si sa incerc mai tarziu. Nu orice copil este pregatit. Pana la 6 luni mai avem timp de vreo doua tentative. Eu am incercat cu piureuri de fructe si cu cereale si nu i-au placut deloc. Din ian vreau sa incerc din nou dar cu supa de legume mai intai zeama data in biberon apoi dupa ce o accepta sa incerc cu cate o leguma pasata. Eu sunt multumita ca macar a acceptat ceaiul, tot e un pas inainte.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

of of cind vine sotul il trimit sa ia karvol sa vedem o fi mai bine cu el noua ne-a zis sa aminam vaccinul pt sapt viitoare in rest este vesela maninca dar nasul ne da bataie de cap o-sa trecem si peste asta nuuu de idemnizatie ce sa va spun am nascut in aug am depus dosarul in sept si indemnizatie cucu asta eee stau in sectorul 2 or fi astia mai puturosi sau asa va venit si voua la 2 luni dupa ce ati depus dosarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by arsenie

of of cind vine sotul il trimit sa ia karvol sa vedem o fi mai bine cu el noua ne-a zis sa aminam vaccinul pt sapt viitoare in rest este vesela maninca dar nasul ne da bataie de cap o-sa trecem si peste asta nuuu de idemnizatie ce sa va spun am nascut in aug am depus dosarul in sept si indemnizatie cucu asta eee stau in sectorul 2 or fi astia mai puturosi sau asa va venit si voua la 2 luni dupa ce ati depus dosarul?

vio

eu am depus pe 13 octombrie. iar au venit banii. erau la posta, noroc ca s-a dus silviu sa intrebe. in baza postasului ii mai luam poimarti. in fine. bine ca i-am luat, ca eram falita.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor am pus poze noi cu, costumasul de ren si coafura mea noua. Am trimis invitatie pe mailul comun, deci daca vreti sa vedeti stiti unde sa mergeti. Pupici!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput