PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata! Ce bine ne mai simtim noi singura fetita sarbatorita intre atatia flacai!
bulinuta, nici Alexia nu mai sta linistita in pat...se rostogoleste intr-una, isi prinde picioarele etc. stau numai cu ochii pe ea sau pun centrul de activitate paravan..dar i-a dat ceva picioare si l-a aruncat din pat. De vreo 2 ori era sa o scap noroc ca instinctul de mama mi-a indicat sa ma uit la timp si sa ajung la ea in secunda urmatoare. Cand despre haine...eu am renuntat sa imi i-au. Am fost in weekend in Unirii si am urcat pusca la etajul 3 la bebei ca sa nu ma oftic ca mie nu imi vine nimic cum trebuie. Mai nou am observat ca m-am si latit putin parca...si am si fata mai lata ca inainte. Mie asa mi se pare. Pantalonii de inainte de sarcina imi vina..dar sunt f mulati...iar de unde eu eram f mica in talie..acum aproape ma strang in talie...ce sa mai oribil. Asa ca nici eu nu imi i-au nimik ..am facut lista cu cadourile pentru cei dragi..iar la mine pe lista am pus doar o pijama si poate o bluzita...daca s-o indura sa stea una bine pe mine. Nu va zic ca atunci cand merg in Unirii numai fete suple si superbe in jurul meu....of...eu nu stiu cand o sa ma simt iar bine in pielea mea.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetelor.

Dariana felicitari ptr primul mama. Si Alexa ingana ceva gen meme. O singura data a zis si ea clar, dar de atunci nu mai vrea.
Tweety imi pare rau ca cea mica e bolnavioara. O sa treaca.
Noi ieri am fost in vizita la nasi si pe cea mica am lasat-o cu buni. Normal ca am gasit-o dormind. M-am culcat si eu bine merci. La 7 se scoala copilul, eu ma trezesc ca lovita in cap, nu avema ceasul langa mine, ma uita afara intuneric bezna, eu zic, uf bebelina mea iar a revenit la obiceiuri proaste. Ma duc iau ceasul si vad ca e 7. Copilul isi cerea drepturile. Eu mama denaturata. I-am dat repede papa si am mai dormit amandoua pana la 9.
Legat de haine. Si eu imi fac o gramada de nervi. Mereu ies aproape plangand din magazine, si cand le vad si pe vacile astea de vanzatoare imi vine sa le iau la palme. Se uita la mine ca la un gunoi. Asa ca eu am gasit solutia. Imi iau haine de la Marks&Spencer, macar acolo au si marimea mea sunt de calitate si nici asa de scumpe. Au si ptr bebei foarte frumoase. Eu ture de Unirea sau Mall nu mai fac. Poate acum de Craciun cu cadourile, dar ptr mine nici vb pana nu ajung la dimensiuni mai normale. De ex de la Marks mi-am luat o pereche de blugi cu un bulion. Eu inca nu suport talia joasa din cauza operatiei, asa ca au talie semi. Eu sunt multumita si ma simt bine in ei.
Fug la bebeca mea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

[quote]Originally posted by mada_mxm

Bulinutza cum adik sa nu iti iei nimic pt tine ca nu meriti ca esti grasa? Ce vb is astea? Vezi ca iei bataie. Ce crezi ca eu is fotomodel sa vezi ce sunculitze am si cum nu imi place nimic ca nu imi vine si eu ziceam la fel ahh is grasa is urata nimic nu imi sta bine. Dar sunt mamica e normal o perioada sa fim asa incet incet o sa ne revenim. Si tu fata asa curajoasa care ai trecut prin atatea ca sa aduci pe lume mica minune ar trebui sa fii f mandra. Asta este si ce nu esti 90-60-90, cine ii? Ai un bebe frumos si sanatos si asta e cel mai imp.
Si eu zic ca sunt grasa si vreau sa slabesc si pt ca na nu imi vin toate hainele care vad si imi plac, mi-am schimbat tunsoarea, mi-am luat o percehe noua de cizme, etc. Orice sa mai schimb.
Hai capul sus ca o sa ajungem din nou fotomodele la un moment dat. Pupici multi de la mine si lots of hugs si sa nu te mai aud cu vb din astea.
Toate suntem f frumoase, cele mai frumoase mamici cu cele mai frumoase piersicutze!

---------------------------------------

BRAVO TIE ASTA DA INCURAJARE SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TINE

acum ma duc sa recuperez din urma la toate mamicile

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Sarilla, multumim si la multzi ani!
La multzi ani si celorlalte piersicutze nascute pe 13!

Buli, si Darius se rostogoleste intr-una, isi baga piciorusele in guritza, se agita.

Copilasii vostri fac ca pasarelele?? ca al meu parca vrea sa cante, mi-e tare drag de el!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Muuh, Cornelia-laura, Larissa, Sarilla, Nicole, motzata la multi ani pt puiutii vostri, sa fie sanatosi!
Consi si eu mi-am dat cu Fastum dar nimic, doar vreo 2 ore parca s-a mai domolit durerea. Tie cine ti-a pus diagnosticul? Ti-ai facut alte analize?
Azi iar am inceput cu "dreptul" la mancare: la 10 doar 80-90 lapte si suc doar 20. ?Nici nu cred ca-i mai fac supa azi , macar lapte sa bea la pranz pt ca ieri a mancat doar vreo 450ml lapte. ?Nu e cam putin? Ai vostri cat papa? Pb cea mai mare e ca nu bea nici ceai nici apa , ieri nici supa....offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI AZI !!!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sarilla
Acum stau mai mult pe net pentru ca foarte frig afara si nu ies decat maxim o ora. Nu de alta dar imi ingheata si sufletul in mine. Si noi suntem singurei toata ziua. Tati vine pe la 10.00 seara. Acum e bine ca venea intr-o perioada pe la 12.00, daca nu si mai tarziu. Asa ca acum voi sunteti cele mai bune prietene ale mele.

Oncicu diagnosticul mi l-a dat si radiologul si medicul de familie. Iar Niflugel-ul mi l-a prescris medicul de familie si mi-a mai dat niste pastilute antiinflamatorii, dar nu mai stiu cum le cheama si nu gasesc nici cutia.

Larissa in sfarsit a inceput si Luca sa se joace cu mingea. Sunt bucuroasa ca asa mai sta si singur.

Sunt foarte fericita ca a mancat piureul de mar+para+branza de vaci. Am emotii cu pranzul. Azi ne-am propus sa incercam morcov+dovlecel. Daca i-a placut Alexandrei incercam si la Luca.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna mamicutelor,

Sunt si eu in "valuri" cu diversificarea asta. I-am dat la BBeu banana fff bine coapta, pasata cum mi-a zis medicul si, am ramarcat in Pampers ceva asemanator cu firicelele alea maronii din banana. In rest nu avut o reactie ciudata: i-a placut la gust si chiar ne-am "batut" amandoi pe lingurita.

Lingurita pe care o folosesc de la inceput este din inox, mica de tot (cea pentru cafea), insa am facut o "cercetare de piata" si am gasit ca trebuie sa ii iau dintraceia din cauciuc moale, ca baiatul a inceput sa o "muste" si mi-e teama sa nu-si faca rau singur. Am vazut unele care fac luminite, altele "muzicale", dar incerc sa fiu mai mult practica si m-am decis la cea "moale".

Am folosit de la 2 luni lingurita de inox pentru suculetul de portocale ca mandrul meu nu a vrut din bibe sub nici o forma (nici suzeta de altfel). Si cerealele cu greu le-a acceptat din biberon, si , le prefera nu prea groase cu tetina cu gaura medie (eu pun cinci linguri "rase" de cereale la 150ml apa).

Medicul mi-a recomandat din prima cereale-grau (instant-Nesle), ca apoi sa citesc prin toate cartile ca multi il lasa pentru "mai tarziu", nu de la 4 luni....chit ca e cel mai bogat in proteine, etc. Pe cutie scrie sa fie preparate cu lapte si sunt pentru "6 luni", dar mi s-a explicat ca din cauza varstei trebuie sa i le fac cu apa (cu lapte ar fi prea grele pt bebe), iar mai incolo le va avea cu lapte si servite cu lingurita...

Am tot citit din experientele voastre cu legumele.
Curand, curand intru si eu in aventura, asa ca tineti-mi pumnii, iar voua va urez succes!

georgiana, mamica de Nour (07.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Am activat mesajele private .Dar sa-mi explicati cum se procedeaza ,dupa ce imi trimiteti parola.Multumesc si multi pupici de la noi.

Alina,mami de fetita dragalasa,Delia Amalia (29 iunie 2006 )

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

SALUTARE, mamici. LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de azi. Noi ieri nu am avut net deloc si am "fiert in suc propriu" din cauza ca nu am putut citi ce ati mai scris.
Tweety, sper sa va faceti bine cat mai curand.
Bulinuta, treci repejor si cumpara-ti ceva, ca de aia sunt sarbatori.Ce sa mai zic de mine, chiar ca sunt irecuperabila, avand in vedere ca am tinut 9 zile de cura (3-3-3), cu fff mici abateri (de genul ca am lins lingurita lui fiu-miu de piure) si nu am salbit nici macar 100 grame!!!, deci eu chiar ca n-o sa mai scap veci-pururi de cele 5 kg in plus ramase dupa nastere (respectiv cele 8 fata de cum as vrea sa fiu).
Am si eu o intrebare: eu ii dau lui Luca lapte Topfer 2, suc de fructe si piure de legume.Cand am incercat sa transform sucul de fructe intr-un piure subtire (mar copt amestecat cu suc de portocala), s-a constipat iarasi. Si abia scapasem.Drept urmare, iar s-a trezit copilul noaptea la 4.30 (in loc de 6.30) si a tot marait, pana la urma a papat si 150 ml lapte....deci nu i-a fost bine deloc. Ce fac? La voi nu se constipa bebeii? Azi am zis ca ii amestec piure-ul de fructe cu suc de ananas (care ajuta la constipatie).

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput