Durere de sani!
Raspunsuri - Pagina 3

BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Billyexact acelasi lucru mi-a spus si dr-ul: ca afecteaza fertilitatea! Mi-e tare frica! Bineinteles ca ma duc sa-mi fac toate analizele pe care mi le-a recomandat si sa vad cum rezolv problema. La mine sunt micronoduli foarte mici.. care la echo nu s-au vazut.
Nu-ti fie frica,

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

bibyrox spune:
Koalitza multumesc din suflet!
Billy 2D cred ca mi-a facut. Mi-a spus ca sunt micronoduli ascunsi!
Nu prea inteleg cum vine asta dar.. in fine. Sunt de aceeasi parere cu tine si chiar m-am mai linistit putin acum afland de la ce mi se trage! Mai am un hop de trecut: analizele! Tu aveai BB deja cand ai descoperit problema? ce simptome aveai?
Mie imi este foame mai mereu si daca nu mananc mi se face rau.. ma ia cu ameteli si dureri de stomac! Si bineinteles... sanii!
Nici nu cred ca am ovulatie... am eu o secretie ca un albus dar in nici un caz nu este abundenta sau sa se intinda asa cum mi-a explicat dr.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Koalitzamultumesc din suflet!
Billy2D cred ca mi-a facut. Mi-a spus ca sunt micronoduli ascunsi!
Nu prea inteleg cum vine asta dar.. in fine. Sunt de aceeasi parere cu tine si chiar m-am mai linistit putin acum afland de la ce mi se trage! Mai am un hop de trecut: analizele! Tu aveai BB deja cand ai descoperit problema? ce simptome aveai?
Mie imi este foame mai mereu si daca nu mananc mi se face rau.. ma ia cu ameteli si dureri de stomac! Si bineinteles... sanii!
Nici nu cred ca am ovulatie... am eu o secretie ca un albus dar in nici un caz nu este abundenta sau sa se intinda asa cum mi-a explicat dr.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Bibyrox, aici m-ai pierdut!

Dar simptomele pe care spui tu ca le ai sunt serioase, nu gluma. Am un compendiu de anatomie si fiziologie si am sa citesc mai indeaproape ce scrie la tiroida si revin cu date mai exacte. Asta pana ajungi la doctor, care-i sfant oricum, noi ne dam doar cu parerea.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

sanziana72 spune:
Ma intereseaza si pe mine mai multe despre legatura intre tiroida si menstruatie, scurgeri...
Ce fel de scurgeri pot da problemele de tiroida !?
Eu am probleme de tiroida dar care din fericire au aparut dupa ce am facut un bebe. Numai ca de 2 ani nu reusesc sa o reglez cum trebuie. Iar in ultimele 4 luni de cand mi-au marit doza de euthyrox mi s-a dereglat complet ciclul. Adica incepand de pe la mijlocul lui sangerez usor pana imi vine ciclu. Mi se intampla sa sangerez si 10 zile, iar apoi inca vreo 5 de ciclu. Ma dor si sanii si mi se umfla...
As vrea si un al doilea bebe, asa ca ma intereseaza cum se pot regla toate astea.
bibyrox atat timp cat eram in dezechilibru hormonal cu tiroida aveam cam aceleasi senzatii cu tine, nu imi puteam permite sa nu mananc, iar daca nu mancam mi se facea rau. Si asa am luat 15 kile dupa nastere!
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

BillyBilly spune:
Am incercat sa ma lamuresc din compendiu, dar slabe sperante, asa ca am facut un pic de research pe internet si uite ce v-am gasit:
Pt. bibyrox - in functie de simptomele pe care le ai poti sa-ti dai seama ce fel de tiroida ai: hiper sau hipo
www.infomedic.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=29" target="_blank">http://www.infomedic.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=29
www.homeopathy.ro/hipotiroidismul.html#tiroida" target="_blank">http://www.homeopathy.ro/hipotiroidismul.html#tiroida
Pt. Sanziana - dupa cate inteleg eu chiar medicatia pt. tiroida iti produse dereglarile.
www.sublima.ro/sanatate/sanatate/cauzele-intarzierii-menstruatiei.html" target="_blank">http://www.sublima.ro/sanatate/sanatate/cauzele-intarzierii-menstruatiei.html
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica-ginecologie/Amenoreea_244.htm
Daca mai gasesc, va mai scriu...intr-o pauza la sarmale

bibyrox spune:
Billy multumesc frumos pentru ajutor! Am citit pe nerasuflate cele doua articole si se pare ca ma incadrez la amandoua... Adica am simptome si de hiper si de hipo!
Deci pana nu imi ies analizele tot nu stiu ce am!
Cel mai rau ma enerveaza ca mananc foarte mult, am o pofta exagerata de mancare!
Oricum va tin la curent in ianuarie!
LA MULTI ANI!!!

Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]