Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor, am deschis si eu un subiect nou aici, poate ma puteti ajuta si voi cu parerile voastre..

Aventura 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi....
Am fost la doctorita si mi/a spus ca incepand cu luna a 6 a nu se mai fac anestezii cu toate ca eu am mai citit pe net ca s/au fact si in luna a 7 si a 8 a. Ei asta este ... Mi/a desfundat canalele si a sp ca incearca sa o trateze un pic pina nasc...
Nu am ce sa fac parca nu as schimbau ca este medicul meu stomatolog si sunt si fff ocupati acum inainte de sarbatori...
Sa speram ca rezolv ceva asa si sa speram ca nu o sa ma mai doara....Ca aseara am zis ca mor de durere....
Dinzo 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

...si uite asa...suntem in pragul celei mai mari ere din viata noastra..."era copiiilor"

Dinzo ...direct la stomatolog astazi...initial da un tel si intreaba ptr varsta ta de sarcina ce iti poate face (asta ca sa vezi daca omul are idee de ceea ce se face si ce nu in perioada sarcinii). Intr-adevar exista un trimestru in care restrictiile sunt mai mari dar sincer nu stiu sa iti spun care. Incearca doar sa nu mergi la un doctor de pe o strada laturalnica...si sunt convinsa ca se rezolva situatia macar temporar.
Si eu ar trebui sa ajung caci vad ca mi-a cazut o plombitza mica...dar tot uit...ce-i drept nu se compara caci nu am dureri...

Anis suna bine...daca nu a zis ca e semn de apropiere galopanta imi pare excelent...odihna mai multa suna super decent. Sper sa reusesti si tu langa gargaritza ta cea atomica.

Kateryna...18 dec...la o respiratie distanta ii vei vedea ochisorii...te asteapta o dragoste fulminanta la prima vedere...
pe toate ne asteapta...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Romaria!

Haricleea!

Megbeng, nu poti sa nu iei biberoane. Nici nu-ti poti inchipui cate situatii care pot aparea sunt in care nu ai cum sa alaptezi la momentul respectiv -- uite, din experienta mea personala:

- la o saptamana dupa nastere am intrat in febra laptelui, in care curgea atat de mult incat bb se ineca atunci cand incerca sa suga. Vreo 3-4 zile n-am putut sa-l alaptez decat dandu-i cu biberonul laptele meu. Oricat ma mulgeam si credeam eu ca amscos tot ce se poate scoate, in momentul in care-l puneam la san curgea garla si nu putea sa manance decat cateva secunde, dupa care plangea de mama focului -- iar eu si mai si ca vedeam cum am rau de lapte si nu-mi pot hrani puiul. Mi s-a zis ca nu e bine sa-i dau cu biberonul ca se invata si nu mai suge la san -- aiurea, ca el nu vroia cu biberonul, dar de foame, in disperare, ce era sa faca?

- cand am mai iesit din casa cu treburi l-am lasat cu mama, mai tarziu am avut si bona -- trebuia sa-i las laptele in ceva (tot laptele meu).

- daca ai ghinionul sa te imbolnavesti si trebuie sa iei medicamente care nu-i fac bine lui bb ce faci fara biberon?

Ba, eu zic ca si o cutie de lapte praf (formula) trebuie sa ai in casa, pt orice eventualitate.

Oana, stai linistita ca nevroza/depresia post-partum e altfel ...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Oana, in mesajul cu 18 decembrie era vorba de Romaria. Ea o sa nasca atunci. Eu doar am postat inca o data mesajul pentru cele care nu l-au vazut, pentru ca intrebau cine naste pe 18 dec. Eu sper sa mai stau cu bebe la purtator, ca-mi place.

33+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,

Care vreti sa intrati pe mailul comun de yahoo si sa-i scrieti un mesaj Flaviei
- gasiti acolo un atasament cu sub "mesaje de la noi pt Flavia + sub 36 de pe forum"

Eu am dat copy/paste intregii discutii de la pg 36 a sub nostru de pe acest forum -
ma rog ...poate mai adauga cineva ca dupa acel capitol ne-a preocupat starea ei si ca primeam vesti de la sot...
De asemenea, ar fi bine cine a vb cu fetele de la mamici de gemeni sa le dea si lor adresa,
poate vor sa-i transmita cate un mesaj.

Oana, daca sunt prea multe cele 80 de pagini... poate mai tai tu ce crezi ca e in plus de la postari.

pup balenutzele curajoase si fericite!

Alinuk 32 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, nu e KATERYNA, e ROMARIA programata pe 18, nici o saptamana nu mai e pana atunci! UAUUUU! Nu-mi vine sa cred!

Si parca vad ca azi-maine ne anunta si AELITA ca ce si cum, vedeti? Iar trage chiulul fara sa ceara voie!

pentru toate!

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Draga Adinush,

Eu zic sa nu-ti faci probleme ca iubirea lui bebe vine de la sine dupa o perioada. Nu toata lumea e incantata ca bebe vine pe neasteptate, am patit-o si eu cu bb1.Nu am avut nici o reactie de respingere, dar simteam ca nu vine la momentul potrivit. Astazi sotului i se pare ca sunt chiar o mama exagerata si il iubesc si rasfat cam prea mult pe Alex. Dar cand stii ca al tau si il vezi cum evolueaza si il intelegi asa cum numai tu pot sa-l intelegi...

Concluzia este ca eu cred ca se poate recupera dupa si ca daca depresia ramane, ia alte forme. Cand ma intreaba cineva in cat timp dispare depresia de obicei raspund ca mie nu mi-a trecut inca :-) (si Alex are 4 ani!). Pentru ca libertatea nu mai e niciodata aceeasi... Dar in rest nu as schimba nimic si mi se pare ca Alex e cel mai dragut copil normal pe care il cunosc...

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ROMARIA HARICLEEA MAAMAAAAA CE FERCITIE CRED CA SUNTETI!!!!.
Suficient????
Daconst tu danutooo ce dlaguta esti ca de obicei mancao-ar mama pe ea de blondina

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aventuro e bun subiectul tau nou... dar nu stiu daca la ceza se poate ca dupa ce te doare operatoa - oare poti sa te mai stragi la burta cu burtiera? daca zic fetele care au mai nascut ca da - atucni trebuie s-o avem in dotare....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 2 zile

Mergi la inceput