Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Alysh spune:
Fetelor eu nu stiu de ce am o stare de emotie prosteasca, fara inteles. Sunt in ziua 26-a sau 27-a nu mai stau acum sa socotesc si sanii mei sunt in continuare durerosi. Abia astept sa vina momentul sa-mi fac si eu un test de sarcina. Sper sa n-am vreo surpriza si sa vina uratii intre timp. Mereu ma pipai pt ca imi doresc sa ma doara in continuare.
Olivia26 spune:
Alysh, da DD sa nu mai vina uratii. Cand ar trebui sa vina?
Tin pumnii la test.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
Happiness_4_us spune:
Alysh, iti tin si eu pumnii sa nu mai vina asa vreo 9 luni.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Gabitzu37 spune:
Alo! Ce-i cu "briza" asta de pesimism p'acilea?!
Anca! Jumatatea plina a paharului: ai ovulat, ai avut temperaturi foarte bune deci nivel progesteron foarte bun, lungime cm normala, faza luteala normala! Ai revenit la normal! Sus moralul, detasaza-te luna asta dar fii cu un ochi pe secretia cervicala si cum apare albusul iubiti-va cu spor mai ales ca va fi in preajma sarbatorilor. Hai ca mai avem o sansa sa intram in 2007 !
Alysh, poate deschizi tu usa aia spre odisee!
Oanabb, ai o luptatoare in burtik! Sa de DD sa fie totul bine si sa auzi mica inimioara!
Ramo, Olivia, Nana, ca tineti moralul sus!
Gabi
Olivia26 spune:
Bravo, Gabitzu, asa te vreau!
Iuhuuuu, fetele, sariti mai repede din butoi, ca pierdeti cursa spre odisee
Pai ce faceti, nici n-ati inceput bine lupta, si gata, va declarati invinse?! Amintiti-va scopul
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bubuleana spune:
biby: scumpa mea, nu stiu ce-i cu tine, e posibil sa fie ciclu peste sarcina dar atunci de ce nu ti s-au pozitivat testele???!! poate ai avut ovulatie tarzie ...stiu pe cineva care a avut chiar in Z28...orice e posibil. Cel mai bine ar fi sa mergi la un dr si sa-ti faci si un beta-hcg
ramo: uuufff, nu stiu ce sa zic, chiar asa te-ai dereglat??!! mergi la dr cat mai repede! oricum CM mai scurt de 21 zile e anovulator
anca, nana: imi pare rau ca au venit uratii de rushi la voi
bubuleana
Ileana2000 spune:
Fetelor eu va citesc..sunt agitata,nu am chef de nimic.Am facut azi un test de ovulatie si nimic..
Anca gandeste-te ca esti insarcinata din prima zi a CM,tot raul spre bine!
toate fetele!
!
ancadragoman spune:
Ileana scuza-ma dar nu am inteles ce vrei sa spui.
Gabi ai mare dreptate,se pare ca mi-am reveni,am ovulat deci teoretic totul este bine.O sa tin cont de sfaturile tale.Mersi
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Ileana2000 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ileana scuza-ma dar nu am inteles ce vrei sa spui.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Sarcina se calculeaza din prima zi a menstruatiei,in sensul asta..
!