Aspirante optimiste >20 ani (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

maria08: ai mari sanse de bebe!!! cand faci un test??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Selina,

Anaoi, la mine prolactina o ia razna daca ma stresez dar numai in faza luteala si nu mi-a afectat ciclul in nici un fel, pana acum. Anul trecut, chiar inainte de a ramane insarcinata, am avut si eu prolactina foarte crescuta, dublu fata de valoarea normala. Nu am facut tratament si imediat dupa ciclu a revenit la normal si in acea luna am ramas insarcinata. Din pacate am pierdut sarcina. Medicul mi-a spus sa fac mai multa miscare, plimbari, mers pe bicicleta etc. si sa evit stresul pe cat posibil. Se pare ca ajuta.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Maria draga ne ti pe jar???Fuguta dupa test!Eu incep galeria!!!!HAI MARIA!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Va astept la un nou capitol

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc fetelor pentru ca m-ati primit printre randul aspirantelor,Un pupic pentru fiecare.Sunt trista astazi,au venit rusii.Totusi am si o veste buna: ciclul meu s-a stabilit la 24 de zile,deci e REGULAT. cineva mi-a ascultat:.Chiar daca nu sunt inca o insarcinata,imi face placere sa citesc mesajele voastre.Sunteti solidare si intelegatoare una cu alta,asta face foarte mult.Astazi mi-am cumparat un test de sarcina,si l-am pus in sertarul din baie,am luat si 2 cutii de vitamina B9 desi sunt deja 3 luni decand i-au,nu ma opresc eu asa usor.Sotul meu nu mai coopereaza asa de mult ca acum 4 luni,si asta ma ingrijoreaza si ma intristeaza.Isi doreste un copil enorm de mult,deja i-a si cumparat o gramada de jucarii si vreo 3 costumase.In ficare zi cand venea de la lucru ii cumpara ceva,desi nu eram si nici acum nu sunt insarcinata.Uneori am impresia ca l-am dezamagit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bubuleana, Ramonella: Despre mine era vorba??!!
Multumesc pentru gandurile bune, dar nu e cazul sa fac test.....luna trecuta mi-a venit CM-ul la 29 zile, iar azi sunt doar ziua 27.
Oricum nu prea sunt sanse....noi incercam de 2 ani si ceva...
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria vezi ca s-a deschis sub nou

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput