Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 30
Gabitzu37 spune:
Selina,
Anaoi, la mine prolactina o ia razna daca ma stresez dar numai in faza luteala si nu mi-a afectat ciclul in nici un fel, pana acum. Anul trecut, chiar inainte de a ramane insarcinata, am avut si eu prolactina foarte crescuta, dublu fata de valoarea normala. Nu am facut tratament si imediat dupa ciclu a revenit la normal si in acea luna am ramas insarcinata. Din pacate am pierdut sarcina. Medicul mi-a spus sa fac mai multa miscare, plimbari, mers pe bicicleta etc. si sa evit stresul pe cat posibil. Se pare ca ajuta.
Gabi
RAMONELLA spune:
Maria draga ne ti pe jar???Fuguta dupa test!Eu incep galeria!!!!HAI MARIA!!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
Olivia26 spune:
Va astept la un nou capitol
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor pentru ca m-ati primit printre randul aspirantelor,Un pupic pentru fiecare.Sunt trista astazi,au venit rusii.Totusi am si o veste buna: ciclul meu s-a stabilit la 24 de zile,deci e REGULAT. cineva mi-a ascultat:.Chiar daca nu sunt inca o insarcinata,imi face placere sa citesc mesajele voastre.Sunteti solidare si intelegatoare una cu alta,asta face foarte mult.Astazi mi-am cumparat un test de sarcina,si l-am pus in sertarul din baie,am luat si 2 cutii de vitamina B9 desi sunt deja 3 luni decand i-au,nu ma opresc eu asa usor.Sotul meu nu mai coopereaza asa de mult ca acum 4 luni,si asta ma ingrijoreaza si ma intristeaza.Isi doreste un copil enorm de mult,deja i-a si cumparat o gramada de jucarii si vreo 3 costumase.In ficare zi cand venea de la lucru ii cumpara ceva,desi nu eram si nici acum nu sunt insarcinata.Uneori am impresia ca l-am dezamagit
maria08 spune:
Bubuleana, Ramonella: Despre mine era vorba??!!
Multumesc pentru gandurile bune, dar nu e cazul sa fac test.....luna trecuta mi-a venit CM-ul la 29 zile, iar azi sunt doar ziua 27.
Oricum nu prea sunt sanse....noi incercam de 2 ani si ceva...
Va pup!!