am nevoie de mai multe sfaturi, va rog ajutati-ma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eu_eu spune:

Buna..sunt noua pe aici..si mi se pare ff interesant site-ul acesta..
Parerea mea e ca indiferent de situatie kiar daca atunci doare, spune adevarul, mai tarziu ti se va multumi...
Nu-l lasa pe sotul tau sa se kinuie....si sa spere ca poate iti va trece ...si ca te vei intoarce inapoi la el.
Eu am fost inselata ...si aveam atea intrebari ...la care nu gaseam raspunsul...si ..raspunsurile au venit din surse straine..sincer preferam sa-mi zica el..macar din respect ..sa nu ma mai kinui singura.
Fii tare si infrunta situatia, asuma-ti responsabilitatea, daca minti nu stiu ce incredere o sa mai aiba cei apropiati in tine.
Nu vreau sa critic pe nimeni,asta e doar ..parerea mea
Va pupik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

dede_danutza...ce s-a mai intamplat?Ai vorbit cu tatal copilului?Cu sotul tau?Cu familia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Felicity, daca tu ma percepi veninoasa atunci cand rostesc adevarul, te pot linisti: adevarul nu e veninos si nu face rau nimanui, minciuna e cea care face rau. Dar daca iti faci atatea griji pt. mine, nu ai scuipa tu insati atata otrava... Vezi mai jos.

quote:
Originally posted by Felicity


revin ca am citit povestea donsoarei Parker, .......

....de ce te intereseaza ce zic altii?
e referitor si la dede_danutza.




Pai si deci si prin urmare, eu in postarile anterioare ziceam asa:

Situatiile se aseamana daca privim din perspectiva "ce facem cu gura lumii". Nu vreau sa fiu vulgara, fetelor, dar cineva imi spunea odata: "ca sa iesi din gura lumii cel mai bine e sa faci ceva in ea".

Felicity, tu chiar ai inteles din asta ca pe mine ma intereseaza ce zice lumea?

dede_danutza, ai reusit pana la urma sa treci peste teama de "ce va zice lumea", ai reusit sa spui adevarul si sa te eliberezi din relatia in care nu mai erai fericita? Mai povesteste-ne despre tine, asteptam cu nerabdare. Iti doresc mult succes si fericire si mai ales armonie cu tine insati, in adevar!

Ca sa descoperi America, uneori e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Donsoara Parker,
tu probabil uiti ce scrii, o fi din prea prea multe detalii pe care ni le dai, pline de "venin" (a se citi de catre tine...." o fi ca ne spui mereu adevarul"?):

".... la care matusa lui (care jucase tenis cu mine si ma complimenta mereu si era "draguta" cu mine) ii spune: "Ehei, Manfred, precis il avea ea de dinainte!". Nu mi-a venit sa cred cand am auzit, m-a ranit evident, dar apoi mi-am spus..."


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna_2007 spune:

buna fetelor, sunt noua pe forum si subiectul asta mi se pare foarte interesant. Sunt chiar curioasa de ce dede_danutza nu a mai dat nici un semn de viata, dupa ce toata lumea s-a agitat cu sfaturi atat de pasionale

sunt de acord cu ileanna, cu carmen94, MissParker si marusia. Toate au dat sfaturi de bun simt, implicandu-se si luandu-si timp ca sa comenteze problema. Pacat ca mai sunt si unii/unele pe acest forum care intra pe diverse teme nu pentru a contribui cu adevarat la ele, ci mai mult pentru a-i ataca pe cei care raspund. Of, Doamne, fetelor, cand invatam sa fim solidare? Ce-o fi cu ego-urile astea?

Felicity, tu comentezi si ataci, dar nu spui o vorbulitza despre tine si viata ta, ia povesteste-ne pe un subiect separat cat esti tu de perfecta

MissParker, lasa si tu detaliile prea multe... ca devii vulnerabila Si eu iubesc adevarul la fel de mult, dar unii nu il suporta si atunci te acuza de toate alea Mie una nu-mi displac postarile tale si am vazut ca ai mai primit la alte subiecte, asa ca nu te lasa descurajata de persoane frustrate care fac analiza pe text in loc sa contribuie cu ceva pozitiv.

dede_danutza, cum progreseaza sarcina ta?? E totul ok acum? Te-au ajutat cu ceva sfaturile si parerile din forum? Da si tu un semn de viata, ca prea s-au incins spiritele pe subiectul pornit de tine. Vrem sa stim daca ai rupt pisica in doua cu sotul si iti refaci viata cu tatal copilului.

Bafta multa si fericire pe toate planurile!!

"Adevarul este un lucru in mod absolut necamuflabil. De sub toate contrafacerile, de sub toate minciunile, de sub toate aberatiile, oricat de adanc l-ar ascunde, oricat de groaznic l-ar mutila - inca razbate, inca sclipeste, inca respira..."
(Mihail Sebastian - Jurnal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Felicity draga, 1-0 pt. tine. M-ai "demascat". De fapt eu fac pe dura, as vrea sa nu ma intereseze ce zice lumea (mi-as dori din suflet), dar se vede treaba ca am constrangeri care ma tradeaza. Ma voi gandi bine la acest aspect, iti multumesc ca mi-ai atras atentia. Vezi cum se contrazic oamenii, in ciuda celor mai bune intentii? Da, m-a ranit matusa fostului sot cand a vrut sa ma murdareasca atribuindu-mi un caracter indoielnic. Am invatat si din acea lectie, daca mi s-ar intampla acum aceeasi poveste as putea sa rad

Toata viata invatam, nu-i asa? Altfel ramanem niste prosti si ignoranti. Invatam din experientele altora, din experientele noastre, din conflicte, din contraziceri, din dezamagiri, din suferinte, totul ne foloseste la ceva. Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. NOI suntem unitatea de masura, singurii care putem afirma ce e bine si ce e rau pentru noi insine.

Sa avem toate parte de iubire!

Ca sa descoperi America, uneori e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput