Cu ce vine Mosu' anul asta?

Cu ce vine Mosu' anul asta? | Autor: Ileana Cosanzeana

Link direct la acest mesaj

...va intreb pe toate? Eu ma tot gandesc si le tot sucesc, si parca am intrat in pana de idei....
Cu ce vine Mosu' la voi anul asta? Dar la cei dragi: sot, copii, parinti, prieteni?
Impartasiti ideile voastre, poate mai sunt fete care sunt in pana de idei la capitolul cadouri de Craciun asa, ca mine!

Vasi va doresc spor la cumparaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La noi Mosul va veni anul acesta cu un telefon mobil ptr mine, mi-l doresc de ceva timp si se pare ca "scrisoarea" a ajuns unde trebuie, la tati va veni cu o camasa+cravata si un aparat foto, la bb cu multe jucarii bineninteles, iar la soacra si mama le-am luat cate o esarfa frumoasa din matase. La socru ii luam niste unelte de pescuit ca e maniac.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vai, am vazut niste esarfe grozave, la Meli Melo, imi doresc cel putin vreo 5...mari, generoase, culori minunate, splendide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La noi va fi mai strans anul asta. Vom vedea. Eu imi doresc un cap de planetara si un amortizor pt masina,dar cred ca el are alta parere.
..asa ca ramanem la cosmetice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

eu si sotul ne dorim tare mult un . sper sa vina mosu mai repede la noi...azi merg la dr sa vedem daca vine mosu sau nu..
multa sanatate tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Mosu' va veni, ca in fiecare an, cu sania trasa de reni...

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fii-mea beneficiaza cel mai mult de Mos. Va primi o bucatarie mare, papusi, carti, cuburi, chitara muzicala si mai are maruntisuri mici. Sotul are comandate 2 parfumuri scumpe si un ... monitor.
Eu un parfum si ... sa mai vedem.
Mama, o palarie de blana, saracuta, cred ca a primit-o prea tarziu si nu mai poate sa se bucure pe deplin de ea!
Bunica un batic.
Iar prietenii vor avea cate un pachetel sub brad care ii asteapta sa treaca pe la noi. Adica, o bricheta si o tabachera plus cate o bratara cu motive indiene aduse chiar de acolo. Iar copiii, dulciuri si o jucarie micuta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Pentru sot: un bluetooth, un tricou personalizat si un parfum Azzaro
Pentru fete: jucarii si dulciuri
Pentru mama: cosmetice, carti si probabil o palarie sau un material deosebit ( depinde ce gasesc )
Pentru tata: cosmetice si doua pulovere
Mie habar n-am ce-mi aduce. Il batea gandul pe al meu mos sa-mi aduca un roboraptor, dar bine ca s-a razgandit ca risca sa-l bata si nevasta ( nu ca nu-mi plac la nebunie roboraptorii, dar mi se par prea scumpi pentru niste jucarele si in plus cred ca ar cam iesi caft cu Ruty :D )

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Pentru fetita mea- jucarii.
Pentru sot- notebook , dar nici pana acum nu am inteles ce o sa faca cu el, asa e el pasionat de tot ce are butoane, ca si fata noastra.
Pentru mine... nu mai vine cu nimic ca eu am avut cadou si de la Mos Niculaie si de la Mos Craciun (haina de blana).
Dar poate cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu sunt in criza - nu stiu ce sa aduca Mosul sora-mii si cumnatului meu!
"noroc" ca nu sunt in oras acum, mai am timp pana la anu'...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput