Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
jadi spune:
Am culcat si eu copilul de primul somn si am citit ce ati scris!
Mama capro 3 cezariene... deja tac din gura si nu ma mai gandesc la a mea! Sa vezi ce dragoste o sa fie cu nurorile dar ma abtin ca cine stie, eu voi fi si eu cu 2-3 .
Oana iaca eu nu sangerez si tot ajung la cerclaj si stii ce? Eu m-am simtit tare in siguranta la prima sarcina cu cerclaj si nici acum nu ma dau in laturi sa ma duc sa mi-l fac, la indicatia doctoritei desigur!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
andicu spune:
Buna fetelor.
Alina, cand iesi in oras sau iti mai faci de lucrui prin casa, mai sangerezi? ca la mine picura intr-una; mai putin daca stau in pat (dar nu se opreste de tot) si cand ma dau jos din pat, mai mult. Nu abundent, dar nici doar 1 picatura.
Oana, si eu am facut 5 zile de cand am sangerari. E posibil oare sa curga pana se curata acolo si apoi sa se opreasca ?
Azi am terminat injectiile anti-sangerare, deocamdata fara efect. Sa vedem pana miercuri cum o sa mai fie, ca atunci merg iar la dr.
Laurici, merci mult de tot de urari si sper ca esti bine,mai ales ca nu te-am mai "vazut" de mult!
Bun venit noilor burtici! si sa ajungem cu toate la capat, si cu bine!
Andreea 9+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Anya20 spune:
Eu am aceleasi simptoma ca si la prima sarcina: greturi, somnolenta, apatie...De fapt, cel mai tare ma deranjeaza greturile. A, acum n-am mai avut dureri de burta in primele saptamani, cum s-a intamplat prima oara.
Si mie imi e f dor de miscarile lui bb.Abia asteptam sa fiu din nou ca sa le simt.
Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)
X-ray spune:
ultimele 24 au fost cele mai groaznice dintre cele 4 saptamani de cand stiu ca sunt gravida.nu credeam sa mai trec prin asta dupa spaima de duminica trecuta.
am visat fff urat azi noapte si de dimineata cum m-am trezit m-am dus ingrozita la baie si erau pete negre mai multe...a continuat pana la pranz,acum vad ca s-a oprit.luni ma duc la dr pana atunci stau numai in pat....
va doresc un weekand placut!
eu una nu am cuvinte,nu vreau sa mai presupun nimic...
alina 7+
Irda spune:
Salutare burtici!
Ia ghiciti voi cine sta in varful patului cu sangerari, dureri de burtica si Utrogestane a bord?!!!??? Moi .......mama lor de sangerari, ca m-a apucat exact ca in sarcina trecuta....exact la 6 saptamani!!
Am sunat dr pe la 12 ca din roz-bej devenisera caramizii si curgea cu simt de raspundere! Dupa o tura de bazaiala am bagat 2 Utrogestane si nu m-am mai ridicat din pat! Acu sa vedem luni a eco care-i treaba, pana atunci stau numai in pat ca poate se opreste!
Sper ca luni sa vin cu vesti bune, desi acum sunt cu morcovu'n fund cu iepure cu tot!
Sa dea Doamne Doamne sa fim in "formatie completa" in vara cu bebeii in brate!!
Pentru listutza :
Dr Isreb Nayel
Maternitatea CFR2
Pupicei !!
Irda cu bb2 - 6 s
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
lorinaoo1 spune:
Ahoe, voua burtoaselor!
Daca sunt mai anosta decat de obicei, nu aruncati cu pietre. Am o migrena ingrozitoare si ma doare si stomacul de nu pot sta nicicum. Si eu care ma bucuram ca m-am trezit bine-mersi fara contractii...
Alina, Irda, Andicu stati cumintele si nu uitati invoiala noastra. Ne luam de manuta si ne ridicam una pe alta pana in iul-aug. Sa nu care cumva sa va razganditi. Uite, promit sa va trimit pe mailul nostru iulaug niste poze faineee cu bebei dulci de sa-i papi la desert Si io mi-s pofticioasa rau.
Gabi salutari de pe creasta Iasului si sa ai o sarcina frumoasa, ca cei doi iezi ai tai sunt ca de pe poster
nasica de moflea
8+
jadi spune:
Pai Gabi chiar are 2 iezi pe un poster pe la spital pe acolo...cei mai blonzi .
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Irda spune:
Fetele la mine curge ca naiba...e aproape rosu si de dimineata ma tot doare burtica!
Sper din tot sufletul sa ma tin de "promisiunea de grup" sa ne tinem de manute pana-n vara!
Inca mai sper!!!
Multumesc de incurajari!
Irda cu bb2 - 6s
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
lorinaoo1 spune:
Irda mamico, ti-ai sunat doctorul? Vezi ce zice. Poate trebuie sa schimbi tratamentul. Hai, fii curajoasa, si tine bebelul bine acolo
nasica de moflea
8+