Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, ia uiati ce-am gasit www.mothercare.com/gp/product/B000KLRYL2/sr=1-3/qid=1165772868/ref=sr_1_3/026-3942303-2996463?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=48731031&mcb=core" target="_blank">aici

s-o gasi si la noi? si, o fi acelasi pret? e prea beton! l-as lua fara sa clipesc daca l-as gasi...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ileana superbi sunt copii tai!Foarte reusiti!....dar nu e de mirare ca au cu cine semana....

Iancutza vad ca si tu ai un maniac mic in casa! calculatoristul

Ralu ce fain e!Crezi tu ca se gaseste si la noi?Eu nu prea cred....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

fetelor, ia uiati ce-am gasit www.mothercare.com/gp/product/B000KLRYL2/sr=1-3/qid=1165772868/ref=sr_1_3/026-3942303-2996463?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=48731031&mcb=core" target="_blank">aici

s-o gasi si la noi? si, o fi acelasi pret? e prea beton! l-as lua fara sa clipesc daca l-as gasi...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

raluca e super eu o sa caut sa vad daca gasesc pe aici in magazinele pentru copii si daca gasesc fac poze s va trimit si voua

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshotsdarius_2006

Mergi la inceput

nu stiu daca ati vazut, e de la mothercare. eu nu am in apropiere, si nu stiu cand ajung. daca are vreuna din voi, din buc drum, poate va uitati si ne ziceti si noua! e unul in buc mall - vitan, unul in plaza romania, iar altul pe dorobanti! vaaaaai ce mult imi place!
si neaparat pretul!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

ileana, ce fata mare si frumoasa ai facut! seamana cu luca. vezi, daca pui poze asa de rar, ne uimesti....stii vb aia: mai rarutz ca-i mai dragutz!...numai eu pare ca n-o stiu

am vazut si pe minitehnicus al tau, iancuta! la mine chiar nu se vedea in primele doua postari...dupa aia s-a vazut! cine stie?

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

aaaa, si-am vazut si pufii! s-a facut asa mare si frumos nicolas! de alesio, ce sa mai zic? da' la tortu' ala mi-au sarit ochii iar....

am vazut si pe lucas, ieri. k1 it is!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

offff, mi s-a pus pata pe costumul ala! si pretul ar fi bunicel. macar de-ar fi si la noi atat! dar din ce stiu eu....nu cred sa fie doar in jur de 600.000. sau n-am calculat eu bine...? ba cred ca da!
nu va mai arat si altele ca va imbolnaviti! eu deja sunt deprimata....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

shi mai avem poze noi :)) Paginile 3 si 4.
Si gata pe ziua de azi cu pozele.
Multumim de complimente!
Ralu, vezi ca-i mai frumos mai rarutz? E beton costumashul ala de la Mothercare.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

mai fetelor, am vazut cavb si voi mai demult, dar nu era cazul meu si nu m-am bagat! imi cade parul ingrozitor! daca bag mana in par si trag asa incet, raman cu suvite intregi! nu-mi vine sa cred! astazi am obs! niciodata n-am avut probl cu caderea parului, si am avut mereu un par bogat si sanatos! ce-i de facut? sa iau ceva...? sunt un pic speriata!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ralu, si la mine situatia e aceeasi de o luna. Si mai dureaza. Cu rabdare, ca trece...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput