Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 19
_Ralu_ spune:
fetelor, ia uiati ce-am gasit www.mothercare.com/gp/product/B000KLRYL2/sr=1-3/qid=1165772868/ref=sr_1_3/026-3942303-2996463?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=48731031&mcb=core" target="_blank">aici
s-o gasi si la noi? si, o fi acelasi pret? e prea beton! l-as lua fara sa clipesc daca l-as gasi...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
pufymic spune:
Ileana superbi sunt copii tai!Foarte reusiti!....dar nu e de mirare ca au cu cine semana....
Iancutza vad ca si tu ai un maniac mic in casa
!
calculatoristul![]()
Ralu ce fain e!Crezi tu ca se gaseste si la noi?Eu nu prea cred....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
eleņia spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
fetelor, ia uiati ce-am gasit www.mothercare.com/gp/product/B000KLRYL2/sr=1-3/qid=1165772868/ref=sr_1_3/026-3942303-2996463?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=48731031&mcb=core" target="_blank">aici
s-o gasi si la noi? si, o fi acelasi pret? e prea beton! l-as lua fara sa clipesc daca l-as gasi...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
raluca e super eu o sa caut sa vad daca gasesc pe aici in magazinele pentru copii si daca gasesc fac poze s va trimit si voua

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshotsdarius_2006
_Ralu_ spune:
nu stiu daca ati vazut, e de la mothercare. eu nu am in apropiere, si nu stiu cand ajung. daca are vreuna din voi, din buc drum, poate va uitati si ne ziceti si noua! e unul in buc mall - vitan, unul in plaza romania, iar altul pe dorobanti! vaaaaai ce mult imi place!
si neaparat pretul!
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
ileana, ce fata mare si frumoasa ai facut! seamana cu luca. vezi, daca pui poze asa de rar, ne uimesti....stii vb aia: mai rarutz ca-i mai dragutz!...numai eu pare ca n-o stiu![]()
am vazut si pe minitehnicus al tau, iancuta! la mine chiar nu se vedea in primele doua postari...dupa aia s-a vazut! cine stie?
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
aaaa, si-am vazut si pufii! s-a facut asa mare si frumos nicolas! de alesio, ce sa mai zic? da' la tortu' ala mi-au sarit ochii iar....
am vazut si pe lucas, ieri. k1 it is!
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
offff, mi s-a pus pata pe costumul ala! si pretul ar fi bunicel. macar de-ar fi si la noi atat! dar din ce stiu eu....nu cred sa fie doar in jur de 600.000. sau n-am calculat eu bine...? ba cred ca da!
nu va mai arat si altele ca va imbolnaviti! eu deja sunt deprimata....
o intamplare fericita...
adameasca spune:
shi mai avem poze noi :)) Paginile 3 si 4.
Si gata pe ziua de azi cu pozele.
Multumim de complimente!
Ralu, vezi ca-i mai frumos mai rarutz?
E beton costumashul ala de la Mothercare.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
mai fetelor, am vazut cavb si voi mai demult, dar nu era cazul meu si nu m-am bagat! imi cade parul ingrozitor! daca bag mana in par si trag asa incet, raman cu suvite intregi! nu-mi vine sa cred! astazi am obs! niciodata n-am avut probl cu caderea parului, si am avut mereu un par bogat si sanatos! ce-i de facut? sa iau ceva...? sunt un pic speriata!
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Ralu, si la mine situatia e aceeasi de o luna. Si mai dureaza. Cu rabdare, ca trece...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...