Fetelor care locuiti in Japonia ajutati-ma va rog .A avut cineva gripa in timpul sarcinii?Ce ati luat ca sa scapati de ea?Eu ma lupt cu un acm
si e ingrozitoare ma doare rau in gat ma dore capul tot corpul.Doctorii aici cum sant screlozati mi-e frica sa beau medicamente,cine stie ce naiba imi dau.Aveti vreo alta soluti ceaiurile cu miere si lamaie nu ma ajuta deloc.Durerile de gat sat atat de mari ca ajung sa ma trezesc sufocata din somn.Multumesc pentru eventualurilr raspunsuri.

20+Alexandra6ani+Giulia 2 ani si 9 luni
wolf elena
Eu nu locuiesc in Japonia,dar sper ca sfatul meu sa-ti mearga bine.In timpul sarcinii,e bine sa nu prea iei pastile asa ca uite un tratament naturist.Eu am avut un inceput de viroza cu dureri mari de gat,si dupa siropul asta(reteta data de o colega de la naturiste careia ii trimit un pup mare)in Dureri de gat
Se prepara un sirop astfel: 6 linguri de zahar caramelizat (ars in craticioara), se sting cu o cana de apa. Se fierbe timp de 10 minute impreuna cu o ceapa mica (necuratata de coaja), o nuca in coaja (spalata si sparta), o lingurita de seminte de chimen si 3 frunze de dafin.
Dupa cele 10 minute se ia de pe foc, se tine vasul acoperit pana la racirea lichidului, care se strecoara, se pune intr-o sticla si se tine la rece.
Se iau o data pe zi 5 lingurite, intre mese, pana cand siropul se termina 3 zile n-am mai avut nimic.
Nici eu nu locuiesc in japonia dar sper sa-ti fiu de folos.
Pentru durere de gat poti sa sugi pastilute homeopate Homeogene (nu stiu daca se gasesc pe acolo), sunt destul de eficiente.
Si ai grija sa nu faci temperatura mare, ca il poate afecta pe bb.
Stiu ca pe la noi se recomanda paracetamolul in sarcina.
Fa-ti si frectie cu spirt sau carmol (ce ai prin casa).
Sanatate multa si mare grija!
printze
Multumesc mult fetelor o sa incerc de tote sa vad daca ma simt mai bine ca e oribila aceasta durere de gat de corp de
va pup
!!
wolf elena