Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
acina spune:
Dana si la noi e ceata ![]()
Ia te uita la Bianca ce soare e ...
Maraki la angajati ce dadeau cipriotii aia?
Mi-am luat niste ciorapi ...f haiosi.o sa pun poze...dupa ce ii iau pe mine.![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Biancas spune:
Am intrat iar sa va povestesc ce discutie am avut la masa cu Sandra:
Sandra ma intreaba:
-Mami? Cum se face laptele praf?![]()
Eu raspund "inteligent" cu un raspuns ce l-am citit mai demult:
- Se ia o vaca, se urca in avion si de acolo se arunca jos, vaca se face praf de pamant si si asha se face laptele praf 

Nu va zic cum radea Sandra mea...cu gura pana la urechi...
si mi-a raspuns...
- O tu mami nu asha se face laptele praf, tu glumesti...cum sa se faca asha laptele praf aruncand vaca din avion![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
LunaNoua spune:
Eu nu am avut ieri net... asa ca am ramas de caruta...
Nu mai stiu ce vroiam sa va scriu... m-am uitat pe la pozici...nu mai stiu [:batcap]
Tocmai ne-am intors de la plimbare.. pe jos .. cu haturile
Am cumparat niste sandalute maaaaaaaari
.. dar .. noa ..bine ca nu sunt mici ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
Am sosit acasa cu ladoiul dupa mine pe tramvai
,noroc ca are ceva manere de sfoara si ca e tramvaiul gol,ca e la capat ![]()
No' macar nu mai cumpar sunca o vreme
sper sa fie buna,ca ce mancam dincolo unde am lucrat,cand mai aducea Adriano era suuuper 
Azi am avut zi de salarii,asa ca-s ametita deja
Bine ca e ok tot,salariile-s pe card si alea din plic date deja,pot sta linistita in WE. Vorba vine,ca iar ma supara o masea
si dentista asta nu raspunde la telefon.
Diana vad ca doarme ,ar cam trebui sa se trezeasca1
Am restante uriase la filmele si pozele de azi,dar recuperez eu!
Mai da' Giova cand isi baga net odata?
GIOVAAAAAAAAA!!!! Helaaau !!! Unde esti???
Merg sa ma intind,poate reusesc un pic pana se trezeste Diana.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Lasa Deea ca eu tarai targa pe uscat de muulta vreme. Nu reusesc si eu deloc sa fiu in tema asa ca mai mult bat campii. Am mai vazut si eu ceva pozici azi cu surioarele lui Dana, sunt mortale. Imi place ca se iubesc mult si se vede lucrul asta. Poze cu motzatele gastii:))) Am vazut minunatele jucarii ale gemenilor, mai ales toboganul ala, ce mi-as dori si eu...dar mi-ar mai trebui vreo 2 camere pentru accesoriile Ioanei si nu mai pun la socoteala ca mai apare un prichindel, asa ca o sa avem tobogan ca jucarie de vara ca sa-l putem monta in curte.
V-am spus ca Ioana in fiecare seara se spala pe dinti? Ii place de numa si sa dea naiba daca pasta aia de dinti are vreun gust. Cred ca-i place periuta care este din silicon, masajul si distractia. Eu am cumparat pasta de dinti neonato.
janina mutare usoara fata!!! Felicitari pentru primii pasi!!!!!
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
TatianaG spune:
Daniela, multi
!
Ca sa vezi ce fac... am o gramada de treburi (nici nu am ajutor
) si eu ma dau pe net si citesc pe forum. Oricum, azi am facut toate cumparaturile, iar maine si poimaine voi face restul - snitele, chiftelute, salate, platouri. Prajituri cred ca face soacra (vine maine la noi), daca nu, cumparam de la cofetarie. Comanda pentru torturi e data, curatenia e gata, in rest...asteptam sa sarbatorim. Duminica vor veni 7 copilasi (de varsta baietilor si a Clarei), deci va fi distractie pe cinste
. Abia astept!!!
Multa sanatate bolnaviorilor!!! Si baietii au avut bronsita foarte urata, i-am tratat cu tot felul de pastilute, pana la urma am ajuns la antibiotic. Vindecarea completa s-a facut in 2-3 saptamani. Respirau greu, haraiau si tuseau tare rau. Imi faceam mustrari de constiinta, dar dr m-a linistit ca-i virotic, nu sunt eu de vina. Ei n-au fost raciti, ci de la o zi la alta, nu mai puteau respira cum trebuie.
Fug sa fac papa pentru noi.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
marchplayer spune:
Spor la treaba Tatiana si mai ales DISTRACTIE PLACUTA DUMINICA!!!!!!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
acina spune:
gata am pus pozele cu ciorapeii( ce probleme existentiale am si eu)![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
acina spune:
Janina iar te muti?
Bianca induci copilul in eroare...dar e haioasa rau treaba cu vaca
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
Anca am vazut pozele ci ciorapii
f bine arati esti slabuta
Am mai vazut pozele si cu voi"indragostiti" sunteti tareeee frumusei
Au venit ai mei asa ca imi iau si eu liber, ies in oras, pupicesc pe toata lumea.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.