Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anca asa impodobeam si noi bradul, pana acum in fiecare an mergeam la parintii mei la Nasaud, anul asta nu stiu ce vom face...
Eu sarmale nu mananc decat la Craciun si la Paste asa ca mi se par deosebite atunci
Am pus si filmuletul cu tractorul, sunt 2 de fapt, tot la ziua de ieri ca asear i le-am facut

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Aici..ca am uitat sa pun http://www.dropshots.com/silvi

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina nu suntem noi aia ca noi suntem adeptii lu' vodafone da' e veselie mare in casa , mergem peste mama saraca cu totii in fiecare an .Anul trecut il asteptam pe Andrei sa vina , anul asta o asteptam pe fiica sora-mii sa se nasca ... Dar tot cu veselie o sa iasa.
Maraki .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Silvi

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Silvi, tractorist il faci!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vad ca vorbiti de brad: si noi facem bradul tot in ajunul Craciunului si musai natural.
Pupici la bebeii bolnaviori sa se faca bine repede.
Sa va dau o veste: o sa ziceti ca exagerez, dar parol ca spun adevarul.
Aseara l-am dai pe Mateias cu Calgel ca era cam marait....si ce sa observ: ii iese saracutului si maseaua cu nr. 4 (dreapta sus); of, of, of, ce chin o fi pe capul lui mititelu'

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Silvi, am vazut pozele si filmuletele.
Mie mi se pare ca se joaca de parca ar fi un baietel mult mai mare. Pupam frumosul pui!

Bianca, e bine daca ii place Sandrei sa poaret ochelarii. Acum e la moda, poate ca va accepta si dupa proba de la scoala.
Si tu ai grija de ochii tai, doamna !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, mi-e mila de el, mititelul. Eu v-am zis ca Matei o sa aiba dantura completa la 1 anisor.
Macar scapa, dragul de el.

Si noi tot pe 24 vom impodobi bradul. E mai frumos asa. Si vor participa amandoua fetele, abia astept.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Toanca , Matei e un precoce cu dantura ...il doare mititelul dar scapa mai repede.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Fetelor multumesc de aprecieri, e tare indragostit de masini, Jean i-a luat masini de cand avea 2-3 luni ca ma si certam cu el dar asta micu radea in hohote cand le tampona tati asa ca cedam...Alain e intr-adevar tare cumintel si stie sa se joaca f frumos singur cu cuburile si cu masina, eu il mai lasam si il urmaream din umbra ca am citit ca asa isi dezvolta imaginatia si ac nu e bine sa stam chiar toata ziua pe capul lor.
Toanca pupici si sa scapati cu bine, lasa ca macar ati scapat repede.Dragul de Mateias chiar ca va avea o dantura aproape completa pana la un an.
Irinutza poate asta o sa ne zica pe la un an-doi ac vreat tractorist.Jean si-o lua dupa cap de la tatal sau pe la 4-5 ani ca il intrebau musafirii ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare si raspundea cu mandrie:GUNOIER era facinat de masina gunoierilor, credea ca e ceva special.

Mergi la inceput