Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 23
monu spune:
Mariana, sincer, as fi si eu interesata de raspuns. mai ales ca am un bb urlator pe acasa.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mariana_1976 spune:
Monu de-abia acum vad ca la fetita ta ar putea fi vorba de ceea ce se numeste aici "criza de la 2 ani".E bine ca copilul sa treaca ptrin toate aceste perioade.
Mariana
28+
mama de Monica, Matei si Markus
criss68 spune:
mariana_1976, asa cum ti-ai descris sotul, parca ar fi sotul meu. In fine la al meu ar mai fi o latura, dar pe care nu mi-o amintesc cu placere (face urat la suparare, poarta ranchiuna si devine absurd). Insa de multe ori ma intrebam cum pot pretinde unui copil sa pastreze ordinea cand tatal lui nu se conformeaza, sau in general, cum impui o regula pe care nu o respecta toata lumea. Din cate am inteles, cu toate ca ai 3 copii ai reusit sa faci ceva satisfacator in acest sens.
noapte buna!
criss
33+ cu
Ligia
monu spune:
Mariana merci pt raspuns. aoleo! deja? criza de 2 ani? am pus-o!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mariana_1976 spune:
Criss68 azi toata ziua am facut ordine, spalat, calcat, gatit, in afara de jocurile cu copii si ultimele pregatiri culinare de Craciun.De-abia la ora asta am reusit sa intru pe net.
Daca o sa aveti fetita, cu siguranta se va obisnui in timp cu mentinerea ordinii,cu conditia sa incerci sa o inveti de mica(3 ani in sus) .Eu nu sunt pentru metode gen "daca faci ordine...mergem sa-ti cumpar ceva" sau " daca nu faci ordine nu vei primi...".Prefer sa-le dau exemplu camera noastra a adultilor si sa ii obisnuiesc cu "responsabilitati" de care sa fie mindrii.Le zic " se cunoaste ca ati crescut: va pricepeti sa faceti ordine".
Copii mei nu prea au ocazia sa observe cit de dezordonat este tati fiindca eu am grija sa aranjez fara sa spun nimic daca ceva nu e cum trebuie prin casa.In camera de lucru nu intra decit rar, si acolo fetita nu prea gaseste nimic interesant.In schimb,baiatelul de aproape 6 ani ar dori sa-l ajute pe tati si acesta il lasa sa mai scoata cite un surub si sa mai taie o bucata de cablu.
Mariana
28+
mama de Monica, Matei si Markus
gabriela_s spune:
ce faceti fetelor?
eu iarasi sunt somnambula,am arsuri...cu toate astea o sa fug sa dau iama in salata de vinete care ma asteapta in frigider![]()
hihi,ce scriem noi aici...cateodata am senzatia ca femeile si barbatii provin din specii diferite,zau.
noi ne-am zbantuit cu masina prin oras in seara asta,am papat,pe urma iar zbantuiala cu masina,exact ce am eu nevoie
ma si gandeam ca daca ma apuca ceva nici nu am bagajul terminat si,cel mai rau,inca nu am apucat sa iau trusa de epidurala
.
cand am ajuns acasa ne am apucat de mutat mobila si instalat patutul galuscutei
ne pregatim...
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
36+ 
Shine spune:
Acum inteleg si eu care-i treaba cu : nu am somn!
De obicei la ora asta o luam usurel, usurel catre patutzul meu.
Imi vine sa fac mancare, sa spal rufe, sa fac ceva....
S-ar putea sa fiu cam off topic, dar sa vedeti ce probleme existentiale am eu la ora asta:Care este meniul unei familii de oameni normali pentru Craciun? O sa radeti de mine poate, dar eu gatesc cam odata pe luna in ultima vreme(asta insemnand in ultimile 7-8 luni).Trebuie sa ma salvati. Voi toata ziua dati retete pe aici.
Vreau si eu sa fac ceva, nu stiu ce, ceva special de Craciun.
Nu promit ca o sa ma tina pana la capat, pana la urma s-ar putea sa ajung la traditionalele " sarmalute de la sora-mea"+ friptura de la mama+prajituri de la cofetaria din colt.
Si pana la urma cine sa manance? Sotul meu e acas' doar pe 25.
Este ca sunt deplasata? Clar: ora este de vina.
eu lansez totusi invitatia, daca aveti ceva idei(si sa nu ma puneti sa stau doua zile in bucatarie....... mai sunt si pretentioasa....)dati si la un anti talent in ale " bucatariei"
pana dimineata va mai scriu, k noaptea-i lunga
marybell spune:
salut fetele care nu au somn la ora asta...
si eu am niste arsuri groaznice, am luat 2 pastile dicarbocalm si vad ca degeaba, in continuare ma supara.
va pup Mary 35 sapt
aelita spune:
wannajo,vad pozele,esti sexy!!
am pus ochii pe chestia aia tricotata de pe tine,defect profesional.dar nu o vad bine
(cand esti la plaja calare pe om)
e supe rpoza aia alb-negru in dublura,in oglinda,cu burtakul!si miresica esti scumpa foc! amandoi,tinerei si frumusei.mai ai unele alb negru,la fel sunt foarte reusite.
pt cine vrea sa vada pozele lui wannajo,nu sunt date pe public,se vad daca va logati la contul comun.
nu stiud aca asa a vrut ea sa le lase sa le vedem doar noi(asa cum le am si eu) sau a uitat sa le dea pe public.
Liuda si eu visez,ca nasc,ca alaptez..aseara am visat ca ma pusesem pe masa,cu dom' doftor,si i-am zis sa-mi faca anestezie,drept pt care nu am simtit nimic(deh,vis de dorinta) ,dar m-am dat jos de pe masa nenascuta,ca cica trebuia sa astept sa vina! si astept o zi,astept doua...si ma intrebam,bai,eu cand mai nasc?? si mi-amintesc ca nu dadusem bani doctorului ,si ma gandeam ca de-aia nu nasc!
imi pare tare tare rau de Flavia catrece prin chinula sta cu fetitele! e greu rau cu gemenii,pana ies din faza periculoasa.ii tinem pumnii si ne rugam sa iasa totul bine si sa vina repeed acasa,toate trei!cred ca e crunt pt ea...
Liuda,toate punem la albumul ala,prin contul ala de care zici.numai ca,la cele care nu pun "public",pozele nu se vad accesand linkul depe prima pagina,ci doar daca intri cu parola la yahoo acolo.la cele care pun " public",li se vad pozele accesand doar linkul .
Messa,clar ca nu sunt toti la fel.era chestia tot de a-i intelege intr-un fel,nu pt ca sunt ei defecti,ci pt ca sunt diferiti.
Salina,iar isi dau medicii astia drumul la gura fara sa gandeasca!!! ce naiba vorbesc de fatza cu voi daca nu sunt in stare sa va si explice si va lasa asa ?? ori tac naiba din gura,ori daca au scos porumbelul,sa explice ce si cum!
opricum,nu fi speriata,nu putea sa zica e totul bine si apoi sa spuna cuvantul ala care ar insemna altceva!!!
anis,stai in pat pana luni,cand mergi la medic!
megbeng a intrat mai rar,dar zilele astea a fost pe aici...a fost ocupata cu examenele.si acum parca zicea ca e cu casa,pe acre o lasase balta,nu?
Shine eu nu fac planuri de-astea pe termen lung,cum ar fi cina de craciun,pt ca e posibil sa nasc atunci.de-aia si bradul l-am facut in noiembrie,sa apuc.ei,parca vad ca nasc in ianuarie si raman si fara pregatiri de craciun ![]()
marybell,ajunsesem sa iau si eu nu stiu cate pe zi,si nu imi trecea,aveam dureri cumplite.nu stiu cu ce am trait cateva saptamani,am mancat numai orez fiert cu te miri ce,ceai,covrigi...si tot ma durea,dar pana la urma mi-a trecut! nu de tot,dar cat sa imi treaca daca luam o pastila doar.acum,de cateva zile chiar nu am mai luat nimic.
a durat pana cand s-a spalat bine stom,acul,probabil,de cate prostii bagasem,sau nu stiu..
sper sa iti treaca si tie,asa cum mi-a trecut mie.ca mie imi era groiaza ca am sa o tin asa pana la final.
catalina,sper ca esti mai bine,si ca in curand ai sa gasesti o solutie.imi pare rau ca esti tristuta .vorbeste-i!
36+

i-am scris lui Ylilimic