Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adriana,si eu care credeam ca david imi seamana leit ...doar ca eu am ochi verzi...deci ma insel!tot tacsu/fratisu leit!

uite aici http://www.babybungalow.com/babjairca.html
marsupio al meu este bjorn si sunt super multumita de el...adica sta david tare bine si eu ma simt confortabila cu el legat de mine.
deci ma lasi sa mor de curiozotate...hmm...

uite am dat un search si cred ca si astea sunt super depinde unde mergeti si cat de mult sta bagat acolo.(Eu iti recomand bjorn daca gasesti din ala de spate.)

http://www.onestepahead.com/product/86209/523762/117.html
http://store.babycenter.com/category/gear/baby+carriers/backpacks.do

carmena , multumim pentru urari si pupam pe Stefi.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi tot in spital, dar nu conteaza ca bubulia e bine acum. Maine cred ca mergem acasa, dar cum am zis asta in fiecare seara....mai bine m-as abtine.
Pe scurt nu mai are perf de azi la pranz, dar are cateterul ( sau cum s-o numi ca am un mare lapsus ). Se simte bine, a inceput sa se rasfete cu toata lumea.
Are duduia un magnet......incredibil.
Toate asistentele roiesc in jurul ei: s-a lovit azi cu o usa peste capsor (nu cine stie ce, dar bubuitura destul de zgomotoasa)....au venit 2 in fuga sa vada ce a patit.
N-avea nimic, eu am dat un pupic, i-am zis sa fie atenta.....si ne-am vazut de ale noastre. Au venit tantiile cu comprese, unguiente, pupaturi.....nici nu mai aveam loc acolo.
Pedi o facea avion si s-a jucat o ora cu ea cu niste jucarii ( din cele atarnate de halatele lor si de stetoscoape si....toate cele), alta a cautat in tot spitalul o pompa mai speciala pt perfuzii ca o durea manuta.....ce sa mai "mica printesa".
Eu sunt experta in pompe pt perfuzii pe care le programez singura fara problem si dedene facute cu carioca.
Am desenat si colorat zilele astea.....cat n-am facut-o toata copilaria mea.
Isabel a invatat o gramada ziele astea.....cantecele, culorile in rom,sa coloreze ceva mai frumos si mai in interiorul desenului ( nu o pasioneaza deloc subiectul) si sa faca injectii ( pt ca are deja o colectie de siringi....cersite evident de la fiecare fata zambareata trecuta pe langa ea ).
Adriana da, trebuie sa-mi dai adresa ca sa fac invitatia. Si cand pun poze noi iti ajung pe mail.
Nu e de la gradi de dataa sta pt ca o sapt nu a mers. A fost o zi putin racita....dupa am zis sa mai stea doua zile....dupa cu bunicii...asa ca nu are cum.
Cica nu e virus...e bacterie.
Important e ca e ok acum. In spital a fost bine ea. Vreo 2 zile a dormit non stop linistita.
Mai rau a fost acasa pana am nit cu ea. Avea 41 si varsa antibioticul.
Ne-am internat pt ca nu pastra antibioticul.
Elena eu zic ..ca seamana cu tine, dar se vede ca sunt frati.
Sunt doi barbatei de toata frumusetea.
Carmena multumim lui Stefi pt martisor. Ii am un pupic in schimbul lui.
Of, eu uitasem ca e martisorul.
Si 8 martie.....trebuie sa ma gandesc ce cadou vreau
Carmen la voi inca e iarna ?
Pupicei caldurosi pt voi. Multumesc tare pt gandurile voastre bune.
Se pare ca au ajutat.
O sa vad un fimulet acum. A luat tati filmul cu 11 sept....nu stiu daca o sa-l vad pana la capt, dar incerc.
L-ati vazut
Ati vazut "blood diamond" ? Daca nu, vi-l recomand.
E dur, dar super bun.Stilul Alexandra....daca vreti sa va distrati:La film, cu sotul de mana si o mareee cutie ( pe vreo 4 pers ) cu floricele in mana nr 2....plus geanta atarnata si ea pe undeva prin zona.
Bezna, ca intarziasem.
Sotul incarcat cu ciocolati si pahare de cola vede locurile.....face trei pasi....eu il urmez zambareata toata....POOOOOCCCCC.......n-am vazut treapta.....ma latesc gratios cat sunt de mare ( a se citi lata ) pe jos..sotul ma striga si se intoarce (alte 40 de persoane probabil fac acelasi lucru).....eu rad ( da nu-i rasul meu evident).....ma ridic ....sunt plina de floricele ( si eu si podeaua pe 2 m in toate directiile ).....rad.....ma asez pe scaun.
Faza tare e ca dupa cteva min suna tel. Era un coleg de-al sotului care zice ca a fost sunat de la nr meu. La care tati zice in gura mare razand " ha ha ha , a cazut Alexandra pe scari si s-a apelat nr in geanta....suntem la cinematograf...."
Si pe langa toate astea, dupa ce am deranjat un rand intreg ca sa trecem, ne-am dat seama in 2 min ca e o porcarie si am mai deranjat o data ca sa iesim de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexanda, ce bine ca duduia nu resimte spitalul
La film, dupa cum povestesti, pare a fi o faza din serialul Seinfeld
Sanatate multa si pupici Isei

Adresa mea e ada_nuc@yahoo.com

asteptam

Carmena, multumim de cafelutz.. io vreau cu muuuuult lapte, poate nu se prinde pitica ca ma-sa bea coffee

Elena, multam de link.. eu speram la unul mai ieftin.. poate-l ia sotul de 8 martie

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Carmena, buna cafeaua, mai ales dc a stat la dospit
Alexandra, ma bucur ca vestile-s bune! Si sa nu va mai aud ca sunteti la spital niciodata.
Elena, ai niste baieti extrem de frumosi, macar ai tai seamana si zici ca-s frati. Ai mei parca au tati diferitzi, nu seamana deloc

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

O primavara frumoasa si cu multe bucurii!!!Si cate un martisor pentru fiecare fetita de la Andrei.
Aseara ii povesteam semnificatia martisorului(iarna si primavara care se lupta) si ma intreaba in ce carte e povestea asta???
In rest noi tusim in continuare, toate analizele sunt ok, am fost si la ORL si la alergolog dar el tot tuseste , nu f tare dar cat sa ma streseze pe mine.
Sanatate multa Isabelei-of de 2 ori in spital intr-un timp atat de scurt.
Ileana pentru cele care nu beau cafea nu dai si tu o prajitura ceva :)???

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adameasca,multumim de complimente sotul cand a vazut ca are ochisori albastri a zis ca vrea DNA test ca cica nu seamana copilul nici cu mine nici cu eli-am spus ca daca era sa fi facut ceva intre timp trebuia sa iasa copilu "negru" ca vecinul este negru, postasul tot "negru"asa ca ...
Eu zic ca Ilinca seamana cu taticul ei! o frumusete!!!
iar Luca seamana cu tine la fel de frumos

adriana, eu marsupio l-am primit cadou de la baby shower ca sigur nu dadeam atatia bani pe el poate daca incerci pe la consigment sau reduceri gasesti ceva mai ieftine din alea de spate.

supermami, am lesinat de ras cu "aventurile" tale! exact cum a spus si adriana zici ca este faza din Seinfeld
pup pe isabela si sper sa fiti acasa asa cum planuiti si totul sa fie bine...aaa si de filmul blood diamond , abia astept s ail vizionez il am pe lista sa imi vina acasa!

marioan, multumim de martisor! tare dulce Andrei cu povestea din carte ...chiar asa eu nu stiu povestea martisorului , cine ma ajuta si pe mine sa imi explice despre martisor.
sanatate multa si ai de la mine un tort maaaaare de ciocolata

uite aici
http://dessertcomesfirst.blogspot.com/2005/11/5-of-best-chocolate-cakes-in-manila.html

pofta mare

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

'neatza!
Iaca si !

Azi mi-au facut o surpriza copiii mei, s-au trezit amandoi pe la 6 jumate de dimineata in loc de 8, si parca am cazut din pat fix in cap, dc m-am culcat iar tarziu . Nu stiu care pe care a trezit, ca n-am auzit in interfon mare lucru, dar inclin sa cred ca Ilinca l-a trezit pe Luk . Of, de-as mai avea o camera disponibila, sa nu-i mai tin pe amandoi in aceeasi camera...

Elena, esti tare cu postasul si cu vecinul, deci sotul n-are nici un dubiu. Multumim de complimente.

Marioan, multumim de martisor , prajituri nu mai dau ca de ieri m-am bagat la dieta, am de dat jos exagerat de multe kg, vreo 15-16 la nr, sunt umflata rau si tre sa slabesc sa arat ca o adevarata doamna, in vara asta iar cunun, nu pot sa-mi fac finii de rusine, ca ei is tineri si frumosi.

Ieri Luk cersea o masinutza si i-am zis ca n-am bani, nu o cumparam. Si m-a trmis fuga sa scot de la banca. Ca are banca bani.

Pupam si o zi frumoasa va dorim!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Elena, m-a mancat in sa deschid linkul dat de tine cu tortul. Dc azi calc pe bec si ma scap la ceva dulce tu esti de vina. Tu cu kg cum mai stai? Ca stiu ca si tu ai pus pe tine ceva, ceva in sarcini. Poate dc iti aduc aminte de kg nu ne mai ispitesti cu asa bunatati.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Povestea pe scurt -nu stiu sigur daca e chiar asa dar eu asa o stiu acum.Crivatul si iarna stateau bine mersi si nu mai vreau sa plece, Zana primavara a venit si pentru ca iarna nu a vrut sa plece s-au luat la lupta, zana primavara se raneste intr-un maracine si sangele ei cald si rosu topeste zapada cea alba si astfel primavara reuseste si ies floricele. Concluzie albul si rosul din firul martisorului reprezinta zapada si sangele primaverii.
Pupici si un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

De ieri suntem acasa.
Isabelita e ok, vesela si cam tacanita sincera sa fiu. Are un chef nebun de ....orice implica alergat si sarit.
Tot nu-mi vine sa cred ca am asa un copil cuminte si dulce. Nu va puteti imagina cat a fost de papusica in spital. S-au indragostit cei de acoo de ea. Si ce frumos vorbea cu ei si raspundea. Si tot felul de intrebari haioase. Le-a facut desene, le pov o gramada.
A fost asa de cuminte, nici pas n-a zis a analize....injectii sau orice altceva.
Cateva zile nu a coborat deloc din pat. Era conectata la priza
Ptiu sa nu o deochi, nici nu stu cu cine seamana asa despteapta si intelegatoare.
De-ar fi la fel si cand o fi mare.
Cand i-am zis ca plecam...a inceput sa rada cu toata gurita. A zis pa la toata lumea frumos si in maasina ne informa pe unde vrea sa mearga....toboghenul ( toboganul ) fiind nr one.
Acasa a facut balet vreo 10 min.
Ei, gata. Acum intram in normal.
Ma gandesc sa o tin cateva zile acasa cu mami, ca sa se refaca putin.
Pupacim natiunea

Mergi la inceput