Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 22
paula2003 spune:
Noi nu putem sa-i pacalim. Avem si multe programele pentru ei dar si asa de aiurea sa apese le taste, sa se joace cu mausul....ce e la noi, deja ne gandim sa ne mai luam noi unul ca sa le dam si lor unul....si poate pe la 4 ani sa aiba si Paul unul al lui.
Asta este tendinta, tehnologia...mergem cu ea. Au unul de jucarie pentru ei dar nici nu se uita la el, se plictisesc repede.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Carmena spune:
Buna,
Ileana am citit povestea nasterii Ilincai mai demult frumoasa si impresionanta si asa am plans de m-am umflat...Cred ca te-am si felicitat atunci pentru curajul tau, si oricum ramai un exemplu ca "exista minuni". La mine inafara de greturi momentan nu sunt probleme mari, merg luni la dr sa vad ce face bb in burtik, doar ca asa, mi se pare mai grea sarcina asta...Nu te-am intrebat, tu pana la urma ti-ai legat trompele? Ca pe mine ma bate un gand, in timpul cezarienei sa rezolv problema asta...
Despre dormit singur inca nu am incercat tocmai ca vine bb2. Ne-am gandit sa nu se simta parasit si frustat ca bb va dormi cu noi in camera si el singur. Dupa ce va dormi si bb 2 toata noaptea intetionez sa ii mut pe amanadoi in camera(atunci sper sa-mi iasa figura prin puterea exemplului, uite bb vrea sa dormiti impreuna...) Habar n-am daca v-om reusi, sper ca da.
Nici Stefi nu are acces la calculatoare din simplul motiv ca astea sunt sursa noastra de venit si nu putem risca sa le "cimileasca" el cum vrea. Desene animate are la DVD-ul lui, am preferat sa-i cumparam doar pentru el unul, ca sa nu mai innebuneasca televizorul nostru. Despre jocuri inca nu vreau sa aud. Are un laptop de jucarie sa invete inainte sa se joace pe ala, si poate mai tarziu s-o face si el cu vreun calculator. Toata viata o sa stea cu ochii in ecran, asa ca are timp...
Pupici si de la noi,
Carmen
15+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
carmen77 spune:
Prezent si de aici.
Si eu va citesc, dar nu prea am avut chef sa scriu mai nik ca am avut o perioada mai agitata si o depresie cam urata ... cred ca de partea a 2 a inca nu am scapat. Deci mi-am schimbat jobul, stress de inceput la noul job, inca mai sunt in training, plus ca nu stiu ce fras o fi cu mine da is cu nervii prastie, imi vine sa plang din orice ... eu dau vina pe iarna si pe lipsa soarelui, cand ajung eu acasa la ora 6 seara e deja intuneric, la servici la lumina neoanelor, si tot asa .. sper ca odata cu venirea primaverii sa imi creasca si mie moralul un pic.
Matei e bine, slava Domnului nu a mai racit de vreo 2 luni bune, a avut o perioada de "rebeliune" in care numai pe dos facea, acu parca iar e mai cooperant. Invata multe, vorbeste bine, e smecher, si tot mai haios.
Alexandra, trece-ma si pe mine te rog pe lista cu pozele
, daca nu e prea mare deranjul.
Carmen, sarcina usoara in continuare si bb sanatos iti doresc.
Elena, trimite si aici un pic de soare, pliiiz
.
V-am pupat si aveti grija de voi, o duminica insorita sa aveti 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
ciuf spune:
Offf, mai Carmen, imi pare rau sa aud ca treci printr-o perioada de depresie. Stiu cum este. Am avut una cu putin inainte de a-mi veni parintii. Imi venea sa-mi pun capat zilelor. Sotul nu imi mai intra in bune, Luca ma dispera (bietul de el si nu avea nici o vina ca se comporta specific varstei), nimic nu-mi convenea.
Imi amintesc ca sotul a invitat niste prieteni foarte buni de-ai nostri pe la noi (ca doar-doar sa mai ies din pasa aia nasoala), iar eu nu ma puteam abtine si ma izbea plansul. Mi-a fost atat de rusine!!! Incercam sa ma controlez si nu aveam nici o putere. Raluca, prietena mea, fiind medic incerca sa ma sfatuiasca ce sa fac, ca ea ma intelege, ca sa mai aduc copiii pe la ei cateva ore ca sa fiu singura, sa ma pot plimba (ei avand trei copii). Oyoyoy. Greu de tot. Ajunsesem sa iau Distonocalm si Rudotel ca nu ma mai recunosteam. Aveam niste scenarii in capul meu, Sergiu Nicolaescu scria pe mine.
Hai fi puternica si gandeste-te ca trebuie sa ai control pe situatie.
Colectivul de la noul loc de munca e fain? Cum ti s-a parut primul tau job in Canada? Ce ai muncit?
V-am spus ca mi-e venit dreptul de munca? Acel carton care imi permite sa muncesc oriunde vreau, asteptat de 6 ani? In vara vom avea si green card-ul in mana. Asa ca ni se dusera planurile de plecat in Canada.
So, acum sunt in cautare de joburi. As vrea sa fac secretariat, munca de birou, insa nu stiu ce sanse voi avea. Am emotii si cu limba, experienta in USA ioc. Bine macar ca am facut voluntariat sa vada astia ca 6 ani de zile nu chiar am stat de pomana, numai sa fiu buna de facut copii si atat.
Mi-am trimis resume-uri pe la companii intermediare de angajari. Sa vedem ce noroc oi avea. De unde o sari iepurele. Pentru inceput sunt dispusa sa lucrez oriunde, si vanzatoare, numai sa aduc si eu un ban in casa.
Carmen, incearca in we sa iesi cat mai mult afara, mai ales daca sunt zile insorite, ia vitamine, incearca sa te odihnesti. Iti doresc succes si te pup.
Elena, ce iti mai fac piticii? Hai mai scrie si tu de ei.
Paula? Ven?
Laura, ma bucur ca ai scris si tu. Si Luca doarme cu cate un adult, in nici un caz singur. Ba cu mama, ba tata, ba il mai iau in pat cu mine. Eu inca dorm cu Eva in camera, ca din cauza urechilor se scoala de multe ori pe noapte.
Gata, v-am pupat pe toate.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ciuf spune:
Ah, fetelor, daca doriti sa ne votati aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=12
E prima poza in coltul din stanga, "Explorand".
Va multumesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
paula2003 spune:
Ce sa va spun ???
Alexa este din ce in ce mai bine. Face mcii dialoguri prin casa. Ma stirga, raspunde cum as raspunde eu, apui ce ar dori ea...e mai feminina. Il bate mereu pe Paul cand vrea sa-i ia ceva si daca nu reuseste cu mainile da cu picioarele(si are bocanci....) Eu sunt un arbitru mereu urat de careva din ei.
Paul....vorbeste, tipa face multe, multe trasnai. Actorie multa sa obtina ce-si doreste, mai ales locul la calculator. O iubeste foarte mult pe Alexa, se urca pe ea, se baga cu capul in ea si asa o mai gadila... Uneori il lasa dar de multe ori il impinge. Atunci sa vezi plansete de ajutor. Ii place sa calaresca patul, canapeaua, sa treaca peste bratele de la fotolii, sa se urce pe scaun pe masa in bucatarie.....nu pot sa nu-l supraveghz un minut ca si face o prostie. Cel mai mult ii place sa-l urc pe pervaz si sa se uite pe geam. Tipa sa-l urc si sta....daca se poate toata ziua. Asa am gasit ceva de compromis si i-am facut un loc al lui pe balcon. Se duce singur si se urca, si sta cat vrea, vine singur. E inebunit de masini, ti-ti, ti-ti. Vorbeste mult la telefon, daca nu sunt atenta da si telefoane. Atunci sun si eu pe cine stiu ca nu se supara si ii accepta telefoanele. Si sa vezi discutii, chefat?, da, da,...nana, bubu....si nu se mai opreste, le da pupici, pupa telefonul.
Vreau sa-l surprind si sa-l mai filmez dar nu reusesc, cum vede camera nu mai fac enimic vrea sa se joace cuea.
nu mai sa stau, m-a depistat si vrea la calculator.
Pa.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
carmen77 spune:
Valeria, v-am votat aseara, super poza!
Eu lucru in logistica, asta a fost primul job in Canada, dar nu are de a face nici in clin, nici in maneca cu ce am facut in Romania, unde am terminat facultatea de drept. Aici am facut un curs de logistica (CIFFA ii zice), a durat 1 an, m-am angajat pe la jumatea cursului. E un domeniu ff dinamic, se gaseste f usor de lucru din cauza demandului tot in crestere, dar e si ffff mult stres, ai deadline-uri carci de respectat, trebuie sa te misti f repede, acu lucru in Air Import, ti-a ajuns cargo-ul pe aeroport, gata, trebuie sa te misti ca racheta.
V-am pupat ca vrem sa plecam putin pe afara, azi e o zi cu soare
, chiar daca rece. 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Carmena spune:
Carmen (mamica de Luca)
multumesc mult de urari, sa dea Dumnezeu asa sa fie!
Trebuie sa treaca perioada grea, ai sa vezi. Noi tinem pumnii, toti avem perioade mai grele si mai putin grele, de asta e viata...
Ileana te-ai dat la weekend bag seama. Inseamna ca azi inca n-ai baut cafeaua...
pentru pitici.
A ajuns subiectul pe prima pagina, ce ziceti il tinem??
Pupici,
Carmen
16+ si Stefi
3 ani
Carmena spune:
Carmen vin cu mielu', parol. Mamica de Matei am vrut sa spun dar ma gandeam sa scriu si de Ileana si a iesit o combinatie...
Scuze si pupici din nou.
adameasca spune:
Nu m-am dat la fund, am avut musafiri peste weekend si n-am mai avut timp de calculator. Acu mi-e somn, parca as mai sta aci, parca m-as baga in pat
. Lasa ca vin maine in fortza cu cafeaua. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!