Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 24
anangel_lexi spune:
Trebuie sa ma laud si eu. Cristi a reusit (ca eu chiar nu am nici un merit la faza asta) sa o treaca pe Maria pe Milumil. Azi e prima zi cand papa exclusiv Milumil si se pare ca ii prieste!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
hehe si noi radem cu hohote de vreo 2 saptamni, cand i-am pupat piciorusele, iar in somn rade non-stop
. Imi venea sa o mananc toata si asa mai are putin pana o pap de tot ![]()
mine_me bine ai revenit si te asteptam mai des sa ne spui cum sunteti! imi pare rau ca ai avut parte de depresie. 
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
Mirabelac spune:
Multumim din suflet tuturor pt. aprecieri! Pozele nu sunt inramate pe yahoo, ci cu PhotoFrameShow si apoi incarcate acolo.
Multumesc si pt. raspunsurile cu diversificarea, stiu ca s-a tot discutat pe aici problema asta, am sa mai astept pana la 4 luni macar, insa pediatra m-a bulversat, ca daca nu-i dau suc de fructe n-o scot la capat cu constipatia...
Pt. reflux mi-a dat, pe langa Debridat, Metroclopramid, sper sa-i mearga bine cu asta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
inni spune:
Mini bine ai revenit. Chiar ma(ne) intrebam de tine. Astept sa ne povestesti.
Lexi...de ce spui ca e doar meritul lui Cristi ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

notquiteso spune:
viata este din nou frumoasa :)
Grasa mea a dormit de ieri de pe la 3 jumate, de cand am reusit sa ii insurubez suzeta, pana acuma. Adica cu pauzele de rigoare pt papa, jucat un pic, gangurit cu tati..baita. Dar a lipsit episodul de urlete. Dea Domnu' sa ne tina asa cateva zile macar, sa-mi vina si mie neuronii acasa, ca zau ca o luasera pe campii.
Azi dimineata am o tineam pe genunchi si ma jucam cu ea cat se chinuia ea sa se partzaie, si dupa primul part mai zdravan, i-am zis: bravooo, si am batut din palme, dupa care i-am luat si ei manutele sa facem "bravo", si cam dupa al 3-lea bravo, a deschis palmutele si era tare fericita ca poate sa faca si ea ca mami :D Tare mandra sunt de gogosica mea.
Citeam mai sus ca puii vostri rad in hohote, a mea nu rade inca asa.. dar rade, chicoteste, si ce ma amuza e ca uneori se holbeaza intr-un colt de perete gol, si rade acolo. O vedea ingerasi 
Pup fetele si va urez o zi buna!![]()
scumpik_lui spune:
Sa va arat ce si-a facut flacaul meu ieri dimineata la ochisor
Avem si noi www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=1770449&type=embed" target="_blank">filmulet
dar nu merge. Cum ai facut Iancuta sa se vada?
_
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
notquiteso spune:
scumpik, parca ar fi frate cu grasa mea :)) si ea isi mai trage cate o zgarietura pe ochi. Acu' cateva zile se tragea de mama focului de par si urla ca o doare. Dupa ce ca are 3 fire... Chiar ma intreb cand o sa ii creasca si ei parul, ma uitam cu drag la Thea Alexxiei. Cat de dulcica e cu claia aia de par :) cred ca as sta si as pieptana la ea toata ziua, i-as pune fundite si bentite.. mama nebuna :))
pufymic spune:
Mini bine ai revenit!!!!!!
Te asteptam mai des pe aici!
Not ma bucur ca s-a instaurat linistea si la voi in casa
!
Scumpik s-a zgariat Luca la ochi?Ca al meu monitor e cam intunecat(deh, striga dupa altul....) si nu am vazut bine....
Mirabela tu faci cum crezi de cuviinta cu diversificarea(de altfel ca oricare dintre noi), dar vreau sa-ti spun un lucru: stiu o mamica care are un copil de-odata cu Alesio al meu. De cand s-a nascut copilul ei a fost tot constipat....si acum la 2 ani tot constipat e!Degeaba manaca fructe(ca doar acum mananca aproape normal...) ca tot are probleme ....
Dani e nasol cu biberonul la unii copii fiindca fac nazuri la inceput si nu-l vor.....trebuie insistat...si rabdare multa....
Nasol ca trebuie sa incepi sv....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
microbu spune:
Va pup pe toate!
Intru in graba sa va intreb de unde ati cumparat vaccinul 2luni INFANRIX HEXA (zic bine?!?) ca io il caut de 2zile si nimic
.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
martha78 spune:
Mexxa, ce ai mai facut? Sper ca esti mai bine..te pup si sunt alaturi de tine
Scumpik, frumos flacaul tau chiar si asa zgariat la ochi ![]()
Martha & Darius