Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Iancuta super filmuletul!!!!!!!!!!!!!
Mie mi se pare ca mai degraba seamana cu tine...
acum chiar ca ma duc la culcare...Somn usor inni!!!daca ai bufnitat atat :))) vezi ce se intampla..crede copilu' ca-i ora de joaca :))

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

e supeeer filmuletul nu mai spun de poze tot suuuper iancuta
acu mam suparat imi fac s eu album pe yahoo photos s vedem dak reusesc c eu is cam nestiutuare in ale calculatorului s a internetului
iancuta nici nu stiu eu cred ca nu seamana cu unu din voi ci cu amandoi la un loc e super dragut bb al vostru sa va traiasca

elena mami de darius stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Dori, azi dau io cafeaua, ca poate te-oi fi saturat si tu! [emoticonul cu cafea, ca nu-l gasesc p-ala adevaratu']

In sfarsit a dormit si fi-mea toata noaptea din nou, n-a mai cerut de mancare si nici n-a mai urlat. Ca de 10 zile de cand am venit cu ea din spital n-a mai dormit o noapte cap-coada. A ajuns si ea la venerabila greutate de 6 kg, e o dolofana, are niste pulpe de-mi vine sa le mananc.
A prins iar ceva muci de la noi, dar se desfunda nasul repede, nu mai e ca data trecuta. Luk se simte bine, mai avem 2 zile de antibiotic oral si gata. Parca, parca rasare soarele si pe strada noastra, ca m-am saturat sa am copiii bolnavi...

Mexxa, iti doresc sa nu fie adevarate linutzele alea. Si daca sunt, curaj si putere sa treceti peste momentul asta...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Iancuta, bun venit pe forum!!! Ai un copil frumos rau, cred ca seamana cu amandoi, ca nici cu voi nu mi-e rusine.
Ralu, m-ai dat gata cu tortul ala. Chiar ati pus si cadourile sub brad?

Am vazut toate pozele anuntate, nu nominalizez ca mi-e ca uit pe careva. Dar copiii sunt minunati! ii punem cadou sub brad anul asta?

Susa, cand va vine tati acasa?
Lullabay, mai fa un bebe, ia sa vezi ca nu mai ai timp sa stai cu carpa in mana toata ziua. Si eu ma mai uit la cate un episod din Lost cand apuc, dar in ultima vreme n-am avut timp, ca am scos muci toata ziua.
Inni, da' fi-ta s-a certat cu somnul? Ca te vad treaza numa la ore mici, mici de tot. Sau se pregateste de emigrare peste balta si se adapteaza de-acuma noului fus orar?
Sim, tu pe unde bantui?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA1

ILEANA buuuna de la tine! ma bucur ca sunteti mult mai bine toti.

LULLABAY, vazut flacau frumos foc!

IANCUTA, eu cred ca seamana cu tine, cel putin la ochi si sprancene si gurita, la nasuc inca nu m-am decis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata,

Ileana, e tare buna cafeaua

iancuta vazut filmuletul: frumos de tot pt ca sunt frumoase personajele . nici eu nu ma pot pronunta cu cine seamana Tudor

````````````````````````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata !

Ileana- buna cafeaua..
Ma bucur ca sunt mai bine copilasii. Lasa ca scapa si Luk de antibiotic si sa dea DD sa nu mai fie nevoie iarna asta de nici un medicament.
Ilencuta am vazut filmuletul si sunteti tare frumosi toti 3.

Inni se pare ca minunea ta mica continua cu bufnitatul ca e invatata din burtica pentru amandoua.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Era si greu emoticonul ala cu cafeaua. Am sa-l tin minte.
Cred ca s-a trezit fi-mea, dar a bagat 11 ore de somn, deci e pe calea cea buna. Ma duc la scos muci. Abia astept sa scot aspiratorul ala don dormitor, sa nu il mai folosesc cu Batista, ca m-am saturat sa ma tot impiedic de el p-acolo...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lullabay, parca am fi sore si eu ma trezesc dis de dimi cu mopul, aspiratorul si carpa in mana. o las pe asta mica singura in patut si-mi fac treaba. de multe ori sunt asa nervoasa pe mine ca nu pot sta locului sa ma odihnesc si eu...
leaganul e marca Bertoni, a fost cam scumput, dar zic eu ca merita, pt ca mai incolo o sa-l folosesc si pe post de scaun pt luat masa (se poate fixa si are tavita).

Susa ce voinicel puiut ai! , se antreneaza pt cand va ajunge tati acasa sa-l vada

mephala , deci sa inteleg ca va plac lenjeriile mele de pat (lila)

````````````````````````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ILEANA, dupa ce o hranesti pe ILINCA, mai baga o , ca azi am nevoie de mai multa.

Mergi la inceput