Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
Pediatra mi-a spus sa incep cu sucurile de fructe, mai ales ca are scaune mai rare. Iar nu stiu ce sa fac...[/b][/purple]

Mirabela, nu incepe de acum cu sucurile. Noile teorii (bazate, evident pe cercetari) spun ca daca bebe e alaptat nu ii trebuie nimic altceva pana la 6 luni! Cea mai buna papa pentru el e lapticul tau.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
Pediatra mi-a spus sa incep cu sucurile de fructe, mai ales ca are scaune mai rare. Iar nu stiu ce sa fac...[/b][/purple]

Maruca face kk o data pe saptamana si totul e normal, nu o doare nimic, e vesela, pur si simplu asa e ea. Iar la bebeii alaptati se pare ca asta nu e o ciudatenie. Simona spunea ca David al ei pana la 5 luni (parca) a facut kk o data pe saptamana si a crescut foarte frumos. Daca kk nu e tare (bilute) si bebe nu pare a avea vreo suferinta....atunci nu trebuie sa iti faci probleme.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

LA MULTI ANI!!! ALEXIA-MARIA, ARMAND, ANTONIA, ALEXIA-NICOLE, IULIA-IOANA LA MULTI ANI!!!

Chantal o pentru ingerasul tau, ALEXANDRA-SONIA.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Iancuta, Itzy, Roxana01 si Mirabela si multumesc pentru sfaturi.

Mexxa bafta maine si cum au spus si celelalte fete nimeni nu are de ce sa te judece. E alegerea ta si tu stii ce e mai bine pt tine, dar totusi poate e alarma falsa.

_

Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

IATA

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Uaauu!! Sunt grozave pozele . Dupa culorile bradului sa intelegem ca tati e stelist??? Si catelul e simpatic. Cum se impaca cu bebelica?

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

Mergi la inceput

Ralu ca nu ai avut ce face. Si noi am sarbatorit ieri un Nicolae, pe sotu, si am pozat si eu tortul dar nu am vrut sa fac ce ai facut tu...

_

Poze Luca
Cresc pe zi ce trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaa, pai asta cu tortu' a fost replica pt mephala! eu sunt tare pofticioasa si cand am vazut tort la carmen, chiar fara ocazie si tot faceam...

cat despre brad, daaaa, stelist! stelista toata familia! inclusiv bradul!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Eu am intrat azi asa tarziu pt ca printisorul meu a fost cuminte si am reusit sa fac si eu putina treaba. Sa va spun ca si azi noapte mi-a dormittttt. A mancat aseara la 11 jumate si a dormit de la 12 la 5 jumate dimineata. Asa bine m-am odihnit si eu.

Am luat de la farmacie Stamicina pt limbutza, ca m-ati speriat cu glicerina boraxata, si asta dupa ce i-am dat aseara o picatura

Cum se da Sab simplex ca pe prospect scrie 15-16 picaturi, dar nu stiu cum. Mentionez ca Luca papa tzatza.

_

Poze Luca
Cresc pe zi ce trece

Mergi la inceput

Ralu da asa repede ai facut bradu?

Am uitat sa spun ca am vazut toate bucuriile care au fost anuntate, inclusiv Alexia impodobita

_

Poze Luca
Cresc pe zi ce trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

aaa, pai asta cu tortu' a fost replica pt mephala! eu sunt tare pofticioasa si cand am vazut tort la carmen, chiar fara ocazie si tot faceam...

cat despre brad, daaaa, stelist! stelista toata familia! inclusiv bradul!

o intamplare fericita...

Hehe ce tare!! Si la noi la fel. Anul trecut am cumparat ornamentele de brad si sunt toate rosii si albastre. Iar unul din cadourile lui Tudor la botez a fost un pulovaras inscriptionat cu Steaua. E intr-o poza imbracat cu el.

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

Mergi la inceput